A N1TV régi és új arca csapnak össze az érdekes formátumú műsorban.

A Jobbikos N1TV láthatóan igyekszik átvenni az ATV és az eggyel ezelőtti HírTV szerepét, ezért a “Saller” című nagyszabású politikai vitashowjuk mellett több új műsort is indítanak a közeljövőben.

A “Tockos” Csintalan Sándor új műsora lesz, amiben hátulról támadva, teljes tenyérrel próbál magyarázatokat találni a magyar politikai történésekre.

A “Pofánbaszlak!” az N1TV új napi szórakoztató beszélgetős műsora lesz. A műsort a készítők tematikájában a Mária rádió Imalánc című műsora és a Való Világ közé lőtték be. A napi interjúalanyt egy MMA-s ketrecben kérdezi majd a riporter, és amikor úgy látja, hogy hazudik, akkor egy döglött vombattal pofán bassza.

petra olga

Ha sikerül az interjúalanynak összevombatozás nélkül megúsznia, akkor szabadon távozhat. Feltéve, hogy túljut a magyar bajnok MMA-s Fekete Györgyön.

A mindközül legnagyobb izgalommal várt műsor a “Rugdalózó” címet viseli, és a migráns rugdosásáról elhíresült egykori N1TV-s László Petra és a női Bolgár Györgyként ismert Kálmán Olga közös műsora lesz. A műsorban egy paraván mögül futnak elő emberek, és gyorsan dönteniük kell, hogy interjút csináljanak vele, vagy felrúgják.

Ha valaki migránssal készít interjút, azt a másik felrúghatja, vagy meginterjúvolhatja. Ha valaki viszont egy tisztességes magyar interjúalanyt rúg fel, akkor azon jól szórakoznak majd a nézők.

1 KOMMENT