De mostantól nem csak a pornórajongók kapnak külön feldolgozásokat a legfrisebb sikerfilmekből. A Pi életének másik remake-jét például a matematikusok fogják szeretni.

lifeofpi.jpg

Az utóbbi időben elterjedt, hogy a hollywoodi sikerfilmekhez azonnal elkészül a felnőttfilmes verzió is, ki ne emlékezne például az eredeti műveket szinte rögtön követő Hét év Yvette-ben, Amelie csodálatos végbele, Feltámad az Anál, vagy Kutyám, Jerry Lee alkotásokra. Nemrég több stúdió is úgy döntött, hogy ezen remake-ek sikerét meglovagolva a pornórajongók mellett más szubkultúrák, hobbik vagy éppen szakmák képviselői is megkapják egy-egy film feldologzását, az ő ízlésükhöz alakítva.

A legelső ilyen remake a matematika rajongóit célozza meg, a π élete című filmben dupla mélytorkozás nem látható majd, helyette a főhős elveszett tizedes jegyei után kutat majd az óceánon, miközben a tigrisnek öltözött Neumann János hologramjával beszélget majd az euklideszi axiómákról.

Az következő időszakban rengeteg hasonló feldolgozás várható majd, a Felhőmatrac, a Hófehér és a BKV-ellenőr, vagy az Amanda Lincoln, a skalpvadász mind-mind egy-egy szakma vagy hobbi képviselőinek szánt remake lesz. Kifejezetten a marketing szakmában dolgozóknak szól majd például a Promotheus.

Természetesen nem állnak le a pornóremake-ekkel sem, már javában készül a Skyfallos, amiben főszerepet kap a világ legkisebb, .007-es kaliberű mikropénisze, de aggodalomra semmi ok, hiszen hamarosan a tékákba kerül a Hosszúállók is. A rendkívül sikeres Pi életéből természetesen a matekoson túl pornóverzió is készül, a Pina utóélete című művet ráadásul a nőgyógyászok is kedvelni fogják, így a készítők két közönséget ütnek egy csapásra.

9 KOMMENT

  1. ÁLL-ítólag fel is ÁLLÍT-anak egy stábot, amelyik piros-pöttyös-seggű turulmadár költötte elhomályosult eredetű ősi magyar népi szólás-mondásokat is hasonló módon feldolgoznak, mint sp’éldául :

    1.) jobb ma egy csöcs a marokban, mint holnap két pina a háztetőn

    2.) sok lúd többet fosik, mint amennyit egy disznó szarni győz

    3.) a türelem birkát terem, ha a nyárson sült bárány hallgat

    4.) hosszabb a nap a kolbásznál, ha a faszom árnyékában hűsölsz