ader420.jpgAz államfő úgy tudta, hogy térdműtétre fekszik be, de végül plasztikai műtétet hajtottak végre rajta. Áder ezentúl minden képen mosolyogni fog.

Az államfő eredetileg térdműtétre feküdt be a kórházba, legalábbis ő így tudta, mert amikor a múlt héten Obama elnöknél volt látogatóban, az amerikai első emberrel kicsit zsákoltak, és eközben megsérült. Mint megtudtuk, ez volt az oka annak is, hogy olyan mufurc volt az Obama házaspárral készült fotókon. A térdműtét azonban csak fedősztori volt, amit a Köztársasági Elnöki hivatal PR-osai találtak ki, mert szerettek volna egy kis mosolyt csalni az államfő arcára.

A köztársasági elnökön bajuszátültetést, gribedli-plasztikázást, szájszéthúzást és mosolyfeltöltést is végrehajtottak. Az operáció sikerült, Áder János pedig széles vigyorral és fájó térddel fogadta látogatóit a betegszobájában.

20 KOMMENT

  1. Láttam az Obama házaspárral készült képet. Nos, Áder (szerencsére) nem híve a “vigyorogj akkor is, ha semmi okod nincs rá”, tipikusan amerikai eredetű infantilis debilkedésnek, rövidebben: a “keep smiling”-nak. Nem Obamával van gondom, mert abban az országban ez a természetes. Csak halkan jegyzem meg, hogy nekem ez nem annyira szimpatikus.

  2. Hozzá szólhatok?
    Mindenki jobbikosozik, orbánosozik, ennek ellenére én itt kérdezem meg, mert nem találok egy olyan rohadalom lapot másutt ahol megkérdezhetném:
    súlyos baleset | Egy Mercedes és egy motor karambolozott Kecskeméten kedden délután, a motorost súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
    Én több század magammal Kecskeméten dolgozom, hétfőn ,14 óra után, a munkahelyünkről távozván, a helyijáratú busz előtt láttuk, hogy egy motor delel az uttest közepén, mellette egy délnorvégok által irányított bmw szerű autó. erről miért nem írnak az újságok?Tán a délnorvégoknak ennyire nagy a befolyása hogy ez is államtitok?
    ÉN ezt azért itt kérdezem, mert talán innen elindul egy információ özön.