kerenyi 2012.jpgA monumentális allegória a teljes magyar valóságot megidézi egészen az Orbán Viktort megujjazó IMF-ig.

A Kerényi Imre megrendelésére készült alkotás egy összegrafitizett kuka ellopott helyén álló szeméthalomban turkáló hajléktalan mellett Matolcsyzó meleg politikust védő azonosító jel nélküli rendőr kutyáját rugdosó jobbik-szimpatizáns körülmetélt farkáról szóló Bolgár Györggyel folytatott beszélgetésre reflektáló Echo TV-s Székely himnusz-éneklést ábrázol.

A szobrot tilosban parkoló, áfacsalásból szerzett pénzből vásárolt Rolls Royce-ok áráért kapott bronznak mondott MDF lapokból készítették feketén foglalkoztatott ápolóból átképzett Angliában dolgozó pékek a BKV Kiégett Buszok Garázsában egy “Tarlós István gumilövedéket szed ki a diplomáját keresgélő Gyurcsány Ferenc ánuszából, miközben a háttérben Orbán Viktort unortodox módon ujjazza az IMF” című közbeszerzés nélkül készült alkotmány illusztrációként ismert kép alatt.

A Magyarság-emlékművet ünnepélyes keretek között augusztus 20-án fogják hozzáláncolni az LMP frakcióhoz.

69 KOMMENT

  1. @Adofizeto: Nem vagyok hülyegyerek . Felnőtt vagyok . Engem nem érdekel , kinek ki a kedvence . Nem érdekel 1 link .

    @tobias2: Hibáztam , de attól még tudok írni . Te viszont nem hisz kisbetűvel kezdted a mondatot ha ez nem változik , többet nem válaszolok .

  2. Itt a testvérlap, a szerb Hírcsárda: http://www.njuz.net/ Néhány cím, ízelítőként:

    Diplomamunka vásárlási jogáért tüntetnek az általános iskolások

    Magányos idős hölgyek azért nem látogatják a szerb Szigetet, mert a nagy hangerő miatt nincs kivel beszélgetniük

    Szakemberhiány miatt számos miniszteri posztot nem tud betölteni a kormány

    Semmit sem tudni a Belgrádban elütött gyalogosról, mert a gázoló vezető nem celeb

  3. @Lencsés István:
    Te szimplán egy barom vagy. Ha fürdesz, ha nem fürdesz, ha tudsz írni, ha nem tudsz írni…nem maradsz más mint egy jellegtelen, szürke, elhanyagolható tucatszar…örülj neki mert ennél többre sosem viszed.

  4. @milner: ?

    @adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: Nem vagyok barom , de sértegess csak nyugodtan , lepereg ! 🙂 😉 Tudok írni és fürdök is . Nem vagyok jellegtelen , és szürke sem . Azért mert te névtelenül ezt hazudozod , attól még nincs így . Egy EMBER nem lehet szar . Már többre vittem mint te , csak te nem tudsz semmit . Ha nem tanulsz meg ” klutúráltan ” reagálni , akkor nem válaszolok .

  5. Lencsés for Prezident ! Ilyen ” klutúrált ” ember kell minekünk , hogy bele ne dőljünk szürkeségünk varangy dugájába ! Most megyek fürdeni , mert ihletet kaptam Lencsés Istvántól ! Közben nem válaszolok .

  6. Pityúúúú! Má’ megen itt esz a fene?? Szerencsétlen Kerényi végre összelapátolt egy neked valót, Pityú!! Elmondanád, hogy miért irritálja a szagló szervedet, ha véletlenül a Duce-Bonsai valamelyik ülep tisztítóját éri inzultus, humorilag??(Tudom ez nem humor a keresztény/keresztyén erkölcsökön nevelkedett Tömjén Zsótinak, amikor Nastaséval lődözte halomra a felzavart vízi szárnyasokat úgy, katolice diktu) Szóval, sikerült ismét elérned, amit gyorsnaszád-ellentengerkicsidnek is sikerül nap, mint nap: – szimplán lehüjéznek, mert az vagy! A kis-nagy embered és népiesen bunkó együttese szimplán megtorol, amiért 8 évig másodhegedűsként voltak kénytelenek bazseválni…

  7. @Dinkainka: Na és? Nincs egyedül — a zindex teljes szerkesztősége alien. Sorozatvetővel lövik az ilyen és hasonló csodákat: “A szakma cégeinek nagy részét tömörítő szervezetet, a Koji László az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) alelnöke a lapunknak elmondta,…” index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/17/tomegesen_mehetnek_kulfoldre_az_epiteszmernokok_is/

    Ez az utolsó eset, hogy fikázom őket — a kutyaszart sem rugdossuk…

  8. @Sam the Ace: Majd én eldöntöm kinek mit írok és hogy mikor . Az internet pont hogy tőlem jobb , hisz én nem írok hazugságokat csak igazságokat . Ja és itt nincsenek emberek csak emberszerű lények hisz még a nevük se vállalják . Azok pedig akik névtelenek , azok nem emberek ….

  9. @Lencsés István: Nem. Csak szerinted van igazad. Normálisabb körökben ilyet nem is állít senki, hanem elfogadja, hogy a másiknak más a véleménye. De semmi gond, gondolom te nem ilyen körökben mozogsz.. Az meg, hogy az internetes nicknevek miatt embernek sem tartasz itt senkit, meg asszem jelzőt sem érdemel. Talán a szánalmas és gyerekes egyfajta keveréke lehet rá a jó szó. Az, hogy nincsenek érveid soha, csak ugyanazt ismételgeted folyamatosan meg egyértelműsítik, hogy egy vicc vagy. Lencsés István vagy? Tényleg? SENKIT sem érdekel.. Ébresztő.

  10. @Sam the Ace: Nem csak szerintem van igazam . Ki neked a normális kör ? :O Azok akik itt név nélkül trollkodnak mint te is ? :O A vélemény meg a tény között óriási a különbség …. Asszem ? :O Szerintem előbb tanulj meg írni , aztán kommunikáljunk , addig ne oszd itt a nem létező eszed …. Az szerinted szánalmas meg gyerekes hogy né nélkül hazudoznak sokan a nagy világba ? :O mert ha az akkor itt óriási problémák vannak …. A tényt nem kell érvelni …. 1 EMBER nem lehet vicc .

  11. @Lencsés István: Hát persze, persze igazad van.. Mostmár legalább tudjuk, hogy ha te azt mondod, akkor mi hazugságban élünk. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemünket. Azért a gyógyszert ne felejtsd el bevenni este jó?
    “A tényt nem kell érvelni” gyönyörűen tudsz fogalmazni.. Még jó, hogy folyamatosan a helyesíráson rágódsz és még így sem jön nagyon össze neked. 😀

  12. @Lencsés István: Tisztelt Nem. Egy Működő Társam! Felszólítom, hogy személyazonossága igazolására mutasson be minden blogbejegyzéshez legalább egy pld. közokiratot, mely által hitelt érdemlően igazolja, hogy Ön azonos Lencsés Istvánnal! Azt, hogy Lencsés István, egy anonim blogban bárki állíthatja magáról, miközben lehet, hogy állandó tartózkodási helyén valójában Napóleonnak szólítják az ápolók.

  13. @Sam the Ace: Nem használok gyógyszert mert nincs rá szükségem . Én jól fogalmazok , azt hogy te nem érted nem az én bajom …. Mint már írtam , én vállalom ha hibázok , de látom az olvasás az nem megy . Ha ez nem változik , nem reagálok rád .

    @reccs: MAGYAR vagyok . Nekem ez a nevem , neked viszont nem reccs a neved . Egy EMBER nem lehet vicc , tanulj meg olvasni vagy nem reagálok rád . a sértegetésed meg lepereg . 🙂 😉

    @ürügyminisztériumi álamszitkár: Nincs olyan hogy pld . Nekem tényleg ez a nevem , ha ezt maga nem hiszi , az nem az én bajom . Nem vagyok kórházban . Az iróniája pedig nagyon gyenge .

  14. @Norinn: 1 . Nem vagyok Pista . ISTVÁN vagyok . Nem tudsz olvasni . Direkt írok így már írtam …. Annak nem válaszolok aki alap dolgokkal nem rendelkezik . Például neked nem fogok , ha nem tanulsz meg olvasni …. Nem vagyok állat . Állat nem tud internetezni . Újabb hülyeség tőled .

  15. @Lencsés István: Egyáltalán nem erősséged sem a helyesírás sem a fogalmazás, ezért elég szánalmas, hogy ez az egyetlen érved folyamatosan.. Csak még nevetségesebbé teszed magad, már ha ez egyáltalán lehetséges. Remélem tényleg nem reagálsz többet. Hidd el, szívességet tennél vele! Nagyon jókat lehet röhögni az emberi ostobaság azon szintjén amit képviselsz, de már tényleg sok belőled.

  16. @Patkó Bandi: Engem is.

    Egy ember egy órája vajúdik a wc-ben, de hiába, még semmi eredmény.
    Hallja,hogy a szomszéd fülkébe valaki benyit, majd a szokásos bemelegítő zajokat követően ssssss, aztán csobbb. Emberünk nyögve, kínlódva, vigaszt remélve átszól:
    – Jaj de irigylem magát.
    Válasz is érkezik:
    – Ne irigyeljen: az első a nadrágomba ment, a második a mobilom volt.

  17. @Sam the Ace: Tudok írni és fogalmazni is , az hogy te nem tudsz olvasni , meg értelmezni az nem az én bajom …. Tényleg utoljára írtam neked hisz mint mondtam nem érvem hanem igazam van , de látom nem jut el , mert nincs agyad …. Mondjuk egy emberszerű lénynek hogy is lenne ? 😀 Szerinted érdekel hogy sok név nélküli nevet rajtam ? 😀 Marhára nem izgat , sőt engem szórakoztat hogy név nélkül ” kemények ” vagytok , de ha névvel kellene vállalnatok azt a sok hazugásgot amit írtok az már nem menne . Aki név nélkül írogat az trollkodik . Legyen igazad , ostoba vagyok , de akkor rátok nincsen szó . Ennyi ! 🙂 😉 😀 Na szevasz te anonim geci . 🙂 😉 😀

  18. Szeretnem latni azt az emlekmuvet, de hamar, Nem kellet mostanaban hanynom 🙂

    A Nem babra megy a jatek elvtarsnak meg eleg komoly identitas zavara van: O egy allat hiszen nem hinnem hogy a Virusok koze sorolna magat esetleg a novenyek vagy gombak orszagaba tartozna, de mivel O egyertelmuen megcafolta en igy a Novenyre szavazok, talan egy burgonya lehet a Nem bab elvtars. Es igen szorakoztato burgonya…lehet ezt is kapaval kellene a foldbol kiforgatni, neha bele-bele szalad a kapa a burgonyaba, de sebaj…O most latom, LENCSE a draga ezert nem allat 🙂

  19. @Lencsés István:
    “Ennyi ! 🙂 😉 😀 Na szevasz te anonim geci . 🙂 😉 😀 “

    Látom eltört a mécses.. 😀 😀 Megynyilvánult maga Lencsés doktor, nyelvünk védelmezője és professzora. Köszönjük. Kezd újra az óvodátol, ha odafigyelsz, már a nagycsoportban is kicsit választékosabban fogsz tudni beszélni. Aztán jöhet majd az első osztály meg az írás-olvasás. 😀 A szövegek értelmezéséhez már kéne némi veled született értelem, ezért ez nem hiszem, hogy menni fog, de nem add fel! Kérj segítséged valakitől.

  20. @Lencsés István:
    Jó, jó, ha nem is állat, de minimum, hogy szellemi fogyatékos vagy 😉
    További leckék helyesírásból: bátorkodtam szemezgetni magasreptű kommentjeidből, s a teljesség igénye nélkül a következő gyöngyszemeket ajánlanám becses figyelmedbe:
    “Tényleg utoljára írtam neked hisz mint mondtam nem érvem hanem igazam van “
    “Nem használok gyógyszert mert nincs rá szükségem “
    “Az szerinted szánalmas meg gyerekes hogy né nélkül hazudoznak sokan a nagy világba ?”
    Elárulom: a fenti mondatokból bizony kimaradt a vessző. Az, hogy honnan is, már házifeladat neked, Pista 😉

  21. @Patkó Bandi: Nekem minduntalan az Állatkert állatsimogató része jut eszembe róla. Kb. annyira egyenlőtlen a küzdelem.
    Mindazonáltal, figyelemreméltó, mekkora comingoutolást váltott ki belőled. Ez volt Lencsés István nagy pillanata!

    (((Szerintem szánalmasak a fingós viccek. Én a kisfiammal együtt fingani és utána jót nevetni szeretek.)))

  22. Kedves Lencsés István!

    Soha nem teszünk szóközt a szövegben szereplő szavak, és az őket követő írásjelek közé! (vessző, pont, kérdőjel, felkiáltójel, stb.)
    Mivel Ön KÖVETKEZETESEN rosszul alkalmazza a szóközt, azaz nem csak itt-ott véti el a helyes használatát, valószínűsíthető, hogy Ön nincs tisztában a magyar helyesírás szabályaival! Valószínűleg Ön nem is magyar, csak az olvasókat próbálja hazug módon megtéveszteni.
    Bizonyára Ön egy ócska Piréz.

  23. Erdekes akar hanyszor irok neki, O mindig eltunik reakcio nelkul 🙂 Szerintem Skacok, ha feltunik kuldjetek fustjeleket vagy akarmit es maris irok valamit neki….szerintem ha rozsdas kutyaszarral akarnam hasonlova tenni akkor is eltunne…

  24. @immortalis: 1 . Nem vagyok Pityu . Ha nem tudsz a nevemen szólítani , többet nem reagálok rád . Tény , igazság ugyanaz . 2 . Mondatkezdés nagybetű , ha ez nem változik , szintén nem reagálok . A panel egy épület amiben EMBERek laknak , de te ezt nem értheted mert nem vagy ember csak 1 anonim geci . Anyukámat pedig ne vedd a szádra még egyszer mert nagyon nem jársz jól , ez nem fenyegetés mielőtt félreértenéd …. Anyumnak nincs órája , szóval hazudozni nem kell , illetve nem dohányzik ( tudom mit értesz pipázás alatt de azt nem így írják , de te nem mered leírni mert fosol , mert anonim vagy és félsz a következményektől ) Anyukám pedig nem kurva hanem nyugdíjas , szóval tessék befejezni a hazudozást .

  25. @ladista77: Hát ha etetik a trollt, fejlődik szépen :O
    Az ilyen Lencsés-féle istenbarmai miatt lett a fityiszes komcsiknak 2/3-a.
    Miféle véglény az aki egy ilyen poén-blogra (is) jár osztani a népnemzeti fülkeforradalmi gondolatokat 🙂

  26. @Lencsés István: Pityu, mennyé má’ szeminiáriumba/-re, a panel az az “elem”, amiből a házakat építették, annó decibell… Panelba’ csak prolikok laknak, lapjával, mer’ ugyi az lapos, mint a Föld is szerinted.
    Továbbá, lepd meg édesanyád és vegyél neki egy karórát. Ő biztosan megsimogatja a buksi fejedet, miközben azt fogja mondani:
    – István, nem baj ha azt mondják, nagy a fejed!! Nincs abban semmi!
    Szerencsére van egy NEM anonim közöttünk, szerénytelenséged bátorságát még maga Leonidas is megirigyelte!
    Én sem vagyok anonim, legfeljebb hülye, hogy lencsésistvánnemanonim fidiótáknak írok.

  27. @M_R:

    Egy ideje követem őkelmét a blogokon és egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki ennyire egyszerű legyen. Bár a fb-s képei alapján (amennyiben tényleg ő az) valami fogyatékkal születhetett. Így már érthető lenne a dolog.

    Mindegy, etessétek, hadd nőjön, csak az a baj, hogy kívülről fújom már az összes betanult szövegét 🙂

  28. Kedvtelen L. I. (mert vetek leirni a nevet egyszeruen bitpazarlas).
    Meg mindig nem voltal hajlando reagalni erdemben, azon felvetesemre melyben En tenykent kozoltem, hogy az Allatok orszagaba tartozol. Mert Te ezt tudatosan letagadod, es elbujsz Neved moge. Vagyis Aki Bort predikal es vizet iszik az keretik a Templomba a Tobbi pedofil es kepmutato koze. Remelem Vilagos mint a vakablak, es nem haladja meg szellemi kepessegeidet ezen sorok ertelmezese.

  29. Sziasztok!!!!:D

    Kurva régóta olvasom a Hcs, de még nem éreztem úgy, hogy valamit hozzá tudnék tenni a valóság tökéletes elferdítéséhez:D Most sem ezt teszem, hanem van egy elméletem ki lehet ez a Lencsés professzor.:D

    Szóval nézzétek csak a monogramját( L. I. ) és függetlenítsetek el attól hogy ő Istvánnak hívja magát ez az internet akár pinája is lehet:D, autokratikus stílus maximálisan, ahogy egy unortodox baszatlan sikerpolitikushoz illik.

    Én komolyan azt hiszem LENDVAI ILDIKÓ tisztelt meg minket jelenlétével…..

  30. Nagyon jó, a HCS átalakult Lencsés Istvánt-cikiző bloggá. 🙂

    Pistikám, ott kezdődött az egész, hogy miközben tagadod, hogy a csőrödet baszná a többpártrendszer, mellette az LMP-nek a börtönben találsz helyet. Mire föl is? Nem kell, hogy ezt megmagyarázd, csak akkor, ha valamelyiket visszavonod, mert egyébként megmagyarázhatatlan.