zsido kutya.jpgNem haragszik az őt arcon rúgó ellentüntetőre Szegedi Kenese Plútó őrmester. Elmondta, hogy származása miatt többször érte már ilyen támadás, így már egészen megszokta.

A többszörösen kitüntetett rendőrkutyát a hétvégi melegfelvonuláson rúgta pofán egy ellentüntető, a brutális támadás azonban nem okozott neki sérülést, állítása szerint a füle melletti göndörített szőrköteg fogta fel a rúgás erejét. A K9-es őrmester szerint azért támadhatták meg, mert zsidó származású, amit eddig próbált titkolni, de „valahogy mindig megérzik rajta”, így a rúgásra is inkább természetes reakcióként tekint, és nem haragszik érte. A jövőben azért majd igyekszik kerülni kedvenc Louis Vuitton-kipájának viselését a szolgálatban.

„Legközelebb megpróbálom kevésbé bosszantani az állampolgárokat munkavégzés közben” – mondta el munkatársunknak, miközben orrával kiválogatta a Chappi szárazeledel-mixből a disznóhúsos darabokat. Riporterünk kérdésére, miszerint szexuális orientációja is ingerelhette-e az őt megtámadó férfit, egy határozatlan nemmel válaszolt, majd hóna alá csapta rózsaszín latex nyakörvét, és elindul a kapitányságra.

94 KOMMENT

  1. Annyit teszek hozza ehhez a mammebol, hogy a poraz vegen mindig ember all… akibe ugy, ahogy a kutyaba, belevertek, hogy a “parancs megfellebbezhetetlen, biralata tilos”.
    Tehat ehhez merten viselkednek, de a poraz azon vegen leveöt, amelyik a negy hatso laban all, azt megrugni, amikor fekvörendört is lehet, hat nem kultivalom…

  2. Ha egy rendőrkutyának oszlatás közben kakálnia kell, mi a megoldás?
    Odaszarik a földre, a gazdája meg összegyűjti?
    Egyáltalán: rendőrkesztyűben hogyan lehet kutyaszart gyűjteni?
    Vagy mit csinál a kutyaszarral? Leállítja a rohamot, szépen megkéri a szemben álló feleket, hogy várjanak kicsit, kidobja a szart, és visszajön?

  3. a poszt egy allyas hazugság, elejétől végéig kitaláció az egész. szegedi kenese plútó már csak azért sem lehet zsidó, mert származása szerint fajtiszta németlyuhász-lyátszótéri keverék, és mint ijen, kizárólag csak árlya lehet.

    a chappi-szárazeledelben soha nem volt disznóhús, mindenki tuggya, hogy csirkéből és tonhalból készült, ezért szeretik annyira a macskák is.

    és nem utolsó sorban kikérlyük magunknak az allyas gyanúsítgatást a luíjvútton kipákkal kapcsolatban, a luíjvútton kizárólag izraelbe forgalmaz lúíjvútton kipákat, ami a törzsőrmester birtokába kerülhetett, az kizárólag kínai hamisítvány lehetett. ez esetben kérlyük felvenni a kapcsolatot a vám és pénzügyőrség illetékes beagle-lyével: photos.state.gov/libraries/hungary/231771/Photos/trouble_dog500.jpg
    vagy szintén németlyuhászával:
    mno.hu/static/data/cikk/18/12/67/cikk_181267/iti.jpg

  4. Gondolom meg is dicsérték azt a bátor nagy magyar embert aki pofán rúgta a rendőrkutyát. Pedig ha jól tudom ez hivatalos személy elleni erőszaknak minősül. Még jó hogy megszűnt a kettős mérce.
    A melegfelvonulást meg remélem jövőre az alföldre engedélyezik és legalább 40 fok lesz. pfejjj

  5. @teljesen idióta agresszívan eszement troll: “Ha egy rendőrkutyának oszlatás közben kakálnia kell, mi a megoldás?
    Odaszarik a földre, a gazdája meg összegyűjti?
    Egyáltalán: rendőrkesztyűben hogyan lehet kutyaszart gyűjteni?
    Vagy mit csinál a kutyaszarral? Leállítja a rohamot, szépen megkéri a szemben álló feleket, hogy várjanak kicsit, kidobja a szart, és visszajön?

    És ha az áttétes agydaganatodat operálja a sebész, közben meg rájön a szapora? Mit csinál? Elrohan a klotyóra és szól, hogy várják meg? Vagy beszarik és elmegy zuhanyozni? Vagy sietve lezárja a koponyádat, mondván, hogy menthetetlen vagy?

  6. Ál (?)hír:

    “Magyargyűlölő, keresztényfóbiás, megélhetési rettegő zsidók vagyunk – jelentették ki magukról a Hírcsárda álhírportál szerkesztői.”

  7. Háttuttamén, hogy van itt valami összeesküvés!!!
    Hát melyik világban lenne már olyan, hogy egy német juhászt rugdosna egy ilyen király csávó? Az igazi német juhászokat a rugdalózós gyerek is tiszteli.

  8. Érdekes trendek vannak mostanában … Szájkosaras rendőrkutya támad a szkinhedekre, egyes bevadult ügyvédek meg nekimennek a békésen fenyegető , biciklista egyesületnek és még szándékosan meg is veretik magukat.

    Ja, és Hitler is remek képzőművész volt :S

  9. Erről a posztról jut eszembe: 6 magyar rendőr kutyát beiskoláztak.
    Arabul tanulnak a kutyák.
    Katarba utaznak majd, ott szag azonosítás lesz a feladatuk.
    Pár kérdés azért felmerült bennem.
    Hogyan mondják arabul: nem celeb vagyok, kérem ne erőszakoljon meg?
    Kérek még baksist!
    Van-e köze ennek a hírnek ahhoz, hogy hat police feliratos golyóálló mellényt és símaszkos kutyát láttak kiódalogni a Rigó utcából behúzott farokkal?
    Kapnak-e a rendőr kutyák nyelvpótlékot?

  10. Általában nem kultiválom az erőszakos megoldásokat, de kíváncsi lettem volna a “bátor” harcosra ha lekerül a blökiről szájkosár és póráz, ne adj Isten elhangzik egy fogd meg csibész … eleve nem tudok feltételezni bármi szikrányi jót arról aki rendőrre támad, de ezt egy védekezni nem képes állattal súlyosbítva …

  11. Sajnálom a kutyát, nagyon. Azok az ” emberszabásúak ” mögötte, a kétlábúak, rosszra használják. Provokálnak vele. Az én zsebemben is kinyílna a bicska, ha KUTYÁKKAL fenyegetnének a saját országomban.
    Az a rúgás, meg egy hideg gépfegyvergolyó annak járna, aki parancsba adta, hogy kutyákat hozzanak ki egyáltalán ! Uszítsák a kutyákat köztörvényesekre, meg a fehérgalléros bűnözöikre, meg a gyilkoló cigányokra ! HOL élünk ? MI JOGON mernek kihozni kutyát a tüntetők ellen ? Feltételezik, hogy azok eleve köztörvényes bűnözők ? ŐK azok, akik a kutyákat uszítják ! De remélem, méltó sorsra jutnak !

  12. jellemző, hogy még a kutyából is a zsidót tüntetik ki. EZEK mindig egymást tolják csak. mert mi, igazi keresztény magyarok kérem el vagyunk nyomva, minket, magyarokat, itt üldöznek.
    (kivéve azt a szarházit, aki szájkosaras, pórázon tartott kutyákat rugdos.)

  13. @nyakigJimmy: fenyegetnek? ki fenyeget kit? ha az ellentüntető a számára kijelölt helyről fenyegetné a tüntetőket, akkor a rendőrség – a rend őrzése okán – nem lenne kénytelen fenyegetni a csőcseléket. mert a kordon, a kutyák, meg úgy általában a rendőrök a csőcselék miatt kellenek.

  14. @komplikato: Itt az elvről van szó. Énellenem, akár ott vagyok a ” csőcselék ” -ben, akár nem, NE vonuljon fel KUTYÁS rendőr, mert nem vagyok köztörvényes mindaddig, míg ez be nem bizonyosodik Világos ? A KUTYA, mint olyan, az én értelmezésemben köztörvényesek, bűnözők, rablógyilkosok, stb ellen való.
    Normális ember ezt provokációnak érzi, és vérmérséklettől függően, de úgy általában, kinyílik a zsebében a bicska. Aztán nem lehet csodálkozni, ha tehetetlen dühében azt a szerencsétlen jószágot rúgja pofán, pedig nem az a bűnös, hanem aki odahozta-küldte a kutyát.

  15. @nyakigJimmy: Onnantól kezdve, hogy csak megfordult az okos nem állatian erőszakos buksijában a rendőr vagy rendőrkutya megtámadása, onnantól vált csőcselékké. Ha a jóképességű agysebész csoport nem lett volna ott és nem lehetett volna számítani rá, hogy ott lesznek a szokásos humánus féltégla dobálók és újságíró verő (off course csak is CSOPORTBAN verekedve bátran) arcok, akkor eleve nem kellett volna oda rohamrendőr meg kutya.

  16. “Nem mondd nekem, hogy nagy orrú!!”
    Adott egy rendezvény, ami sokak szemét csípi. Ilyenkor a sok fogatlan, tarsolyos bunkó nekiáll óbégatni, meg kukákat borogatni, újabban erős izgalmi állapotban ebeket rugdalni… Mert leginkább ez a veszélyes hazánk töretlen fejlődésére és életszínvonalunk meredek emelkedésére.
    Nekem úgy rémlik, hogy az űber-nemzeti qrvabátor (Heinekentől, igaz van rajta vörös csillag, de a hatás a lényeg) “harcos”, “szellemi vezetői” között is előfordul a kutyáéval megegyező származás.(sajna az IQ nem azonos) Legközelebb majd árpádsávos kipával(yarmulke) felszerelt ebeket vetnek be, a népnemzeti IQ-nindzsákkal szemben… Uff

  17. @Adofizeto: A szemüvegesek meg külön retteghetnek, mert azok biztosan értelmiségiek és/vagy diplomások!! Emléxem ijjesmire, igaz az valami ázsiai országban volt…
    A romkocsma meg direkte jó a hazfillyaknak, mert már készen van!! Er go(nem csikidám) nem kell szétverni sem… DRÁGA VEZÉRÜNKNEK, ISTENTŐL VEZÉRELT MEGMENTŐNKNEK meg üzenem innen a Kánaánból, hogy dolgozzon mééég a nép és a zemberek felemeléséért, hogy Ő is beléphessen, ide közénk a tejjel-mézzel elárasztott birodalmába!! Bér esztet a szerénysége és puritaneitása is tilcsa!

  18. Csatáry Lászlót hazavárják Kassára! A kassai zsidó hitközség elöljárói nyilatkozatban közölték, hogy rendkívül örvendeztek eltűnt jótevőjük előkerülésének, és hazavárják a kedves szerény nyugdíjast. A magyar kormány tiltakozik – Németh Zsolt államtitkár nyilatkozta: “súlyosan károsítaná a haza érdekeit, ha lemondanánk mindannyiunk Laci bácsijáról”.
    A napokban Csatáryról mintázott plüssjáték kerül forgalomba – állította Szíjjártó Péter. Ő lesz a magyar “Maci Laci” tette hozzá lekesen.