A HírCsárda összeszedte az interneten kerengő pletykákat a sorozat állítólagos nézőjéről. Férfi? Nő? Egy baseballsapkás emu?

Összegző cikkünk egyik apropója, hogy legutóbb a budapesti Kálvin téren látták, amint 12 gombóc fagyit tuszkol egy hátizsák oldalzsebébe. A szám nem véletlen, ugyanis ennyi rész után halt meg a sorozat második nézője, egyedül hagyva a rejtélyes 1-es számú nézőt.

L. Péter óbudai olvasónk egy héttel ezelőtt látta az állítólagos nézőt, amint éppen telefonon ecsetelte valakinek egy kiszuperált dodzsemautóban, hogy milyen izgalmasak a sorozat párbeszédei és a valóságra történő kikacsintások. A jelentés szerint a néző egy legalább kétméteres nőnek öltözött férfi lehetett, aki másik kezében egy begipszelt lábú vadászgörényt tartott. 

F. Ilona szegedi lakos olvasónk is látta ugyanezt az alakot a Debreceni Nagytemplomnál, azzal a különbséggel, hogy az állítólagos néző csupán másfél méter magas volt és egy mobil villámhárítón ült bohócjelmezben. 

Egy soproni postás olvasónk pedig azt jelentette, hogy egy küldemény személyes kézbesítésekor látta a háttérben menni a sorozat egyik epizódját. Azt azonban nem látta, hogy ki nézi, csak az éhes jakborjú jellegzetes hangját hallotta kiszűrődni a szobából.

A híresztelésekkel kapcsolatba Jáksó László elmondta, jó lenne ha kiderülne ki a néző, ugyanis már hónapok óta szeretnének szervezni egy Marslakók-közönségtalálkozót. Ezért is fog a köztévé egy hivatalt felállítani minden megyeszékhelyen, ahol várják az újabb Marslakó-néző észleléseket.

23 KOMMENT

  1. Ha nem nézik, akkor majd beszünteti Jáksó a gyártást.
    Persze a pénz akkor is megilleti, így még jobban jár.
    Plusz haszon, hogy jövőre pályázhat a vénuszlakók hiperszuper humoros sorozattal.
    Persze az már kicsit drágább lesz, de kit érdekel.
    Mármint a pénzt osztogatók közül.