Nem sikerül kvalifikálniuk magukat, ezért itthon maradnak a MOB vezetői. A táblával vonulás, koktélpartyzás és szurkolás selejtezőn sem sikerült elérni a kvalifikációhoz szükséges szintet.

A vezetők itthonról, kivetítőkről követhetik az eseményeket, természetesen adómentesen, ami a kormány nagyvonalú gazdaságpolitikájának köszönhető. A formaruhákat azért felveszik itthon is és a Szusza Ferenc Stadionban mennek egy kört a gyepen a hazai szurkolók kedvéért.

A sportolókat a magyar csapat hivatalos szállítója, a Ryanair viszi majd Londonba, amennyiben lesz hely a gépen.

15 KOMMENT

  1. Nem probléma, Alcsúton világszinvonalú stadion épül, majd csinálunk saját olimpiát, nekünk nem kell a dekadens világ, van saját. Valaki már monnyon le !

  2. @czejp: Valakimá lemondott, bár ölég nehezen ment el… Korral jár… Vagy kórral?…

    Nemis megyünka Zajrópaji Bíró-dalomba fütyülni-kereplőzni, mera létrejötte előtt megbuktatta mána Matolcsyné taktikaji atomizéje…

  3. V égre! Ennek a hírnek nagyon örülök – még ha álhír is.
    Van kb. 200 MOB tag – volt főnököm is az egy sportegyesület elnökeként is a többi ingyenélővel bejárta a világot ezáltal, magától még soha nem volt igénye arra, hogy óbuda határán túllépjen.. A potya nagy úr! Kár, hogy nem igaz.

  4. @tobias2: Abban szurkolni fog, és a végén gratulálnak egymásnak a rövidnadrágos Orbánnal. A többi sportvezetőnek kötelező viselet az öltöny, és a tisztelt vezetőnk megszólítást kell használniuk.

  5. @ornagy50: Természetesen a tisztelt vezető biztosítja ingyenesen a stadion világítását, mert nem az emberekkel fizetteti meg.
    Közben a Ryanair bejelentette, hogy a sportolók csak 3 átszállással juthatnak el Londonba, és a várakozás közben ledolgozhatják a jegy árát.