A Magyar Doktorok Napján, március 25-én Schmitt Pál átadta saját doktoriját. A nemzetközi érdeklődéssel foltokban tarkított eseményt a TEK emberei 300 méterről követték éjjellátóval.

A Schmitt-Doktor-díjra számos prominens személyt jelöltek. A listán szerepelt Rákay Kálmán multiplikátor; SZ.J. a tévétorna egykori szimpatikus rajzfigurája (mert ő is egy sportoló, mint maga Schmitt); Frank William Abagnale; valamint az Astoria Szálló egykori gazdasági vezetője, Hetényi Emil.

Az ünnepségen óriási meglepetésre végül Usztics Mátyás kapta meg a doktori címet. „Mindig is rajongtam a leghíresebb Hunyadiért, az igazságos Hunyadi őrmesterért, és persze Teri néniért is. Nem volt kérdés ki kapja meg doktori címemet, a hozzájáró olimpiai aranyérmemet, és a plágium bizottság 2 tagjának magán-nyugdíjpénztári megtakarításait” – mondta a köztársasági elnök az államfő.

24 KOMMENT

  1. Állítólag SZ.J. a tévétorna egykori szimpatikus rajzfigurája volt a legalkalmasabb a zelismerésre, csaka Schmitt már régóta féltékeny rá… Pediga ző tudományos tevékenysége áll a legközelebb a díj adományozójájéhoz…

  2. Mélyen tisztelt Dr. Államfő doktor Úr! Közjogi méltóságos Uram! Mi a Szemmelwert egyetem illetékes Bizottsága megkövetjük Államfő Dr.Urat, annak tükrében de fényében is,hogy bizonyos körök nem átallották plágiumváddal illetni doktor Urat. Formailag ugyan megáll a plagizálás ténye, de ez a valóságban alapos és mindenre kiterjedő vizsgálatunk szerint minden alapot nélkülöz. Egyértelműen bizonyítást nyert, az akkori, a tudományos dolgozat elbírálására felkért opponensek aknamunkája. Ezt a törvénytelen aknamunkát szigorú, de alapos következetességgel lepleztük le. Ugyanis kiderült, hogy említett opponensek az Ön disszertációját nem átallották átírni. Mélységesen megvetjük azokat, akik ezt a gaztettet nem átalották elkövetni! Államfő dr.Úr gyanútlanul írta meg kiváló doktori értekezését, amit -sajnos – nem ismerhettünk meg a következők miatt: A hivatkozásokat, a kéz és lábjegyzeteket nem átallották kiradírozni. (A radírozás ultraorgona sugarakkal egyértelműen kimutatható, és ezt az orgonaillat is bizonyítja!!) Az opponens árulók ezt a rendkívül tudományos munkát nem átallották átírni, s ehhez a már említett bolgár és német tudós dolgozatát nem átallották becsempészni az eredeti helyére. Így az teljes egészében említett tudósok munkájának tűnt! Még arra is ügyeltek, hogy bizonyos téves helyesírási szabályokat,nem átallották a t.Doktor úr saját helyesírási szokásához illeszteni! Így a megtévesztés bűntettét is megvalósították. Ezen összefoglalónkat, kérjük tisztelettel elfogadni szíveskedjen. Tisztelettel: a Plágium Bizottság.

  3. Friss hír !!!

    Obamát nem választják meg újra és a Harvard megfosztja doktori címétől is, mert egy fotón szerepel vele a Dél-Koreai tanácskozáson skiccplág…

    Indokolásban az szerepel, hogy…:

    Obama Úr lejáratta Amerikát, az Amerikai népet,
    továbbá szégyent hozott a Harvard University-re is, ahol doktorált

    jajj-jajj, jajj micsoda szégyen ez szegény Obamára nézve,

    az amerikai nép ezt soha nem bocsájtja meg neki, ilyen pillanatok alatt tönkretenni egy ilyen fényes kariet és egy ilyen jó állást, amit most elveszít

    jajjlylyjj jalylyjj, szegény Obama

  4. a rossebse tuggya, hogy most mi lesz a NEMZETTEL,

    de az biztos, hogy iszom egy kis (majnem derékszögű) takarmány-pájinkát

    és elfeXek mind a herélt ló…

    kér valaki egy stampóval

  5. Kiderült smick pali általános iskolába sem járt. Helyete vagonokat mosot, hétszer az első osztájjon, kéttszer meg a másoddik osztájjon.
    Az általános iskolát végül egy makákó majom végezte el,(innen a kifejezetten erős utánozó képesség) summa cum laude minősítéssel.
    A majom olykor a munkájában is besegít, de ebben korlátozza, hogy színvak, és olykor ezért felemás cipőben jelenik meg.
    Viszont a banán olcsóbb, mint a zongora.
    Hiába mondták Pali bácsinak, a verkli jobban állna neki.
    Ragaszkodott a zongorához, mert ahhoz a meztelen kislány is dukál.

  6. A jelentés ügön alapos, nagy terjedelmű munka. Kéne egy bizottság amelyik megállapítaná: vajon eredeti műről, vagy innen onnan összeollózott tákolmányról beszélünk?
    Különösen az összefoglaló eredete lehetne érdekes, hátha benne maradt a feladó neve, címe, vagy valami hasonló apró jel. Szakértőnek javaslom Virág és Bástya urakat (azelőtt elvtársak).
    Határidő 2015 április 1. Beküldendő a Bohócügyi Államtitkátrságra.