Megerősítette az amerikai zsidó szervezet, a Rágalmazásellenes Liga eredményeit egy magyar kérdőív is.

„Sokkolt minket, hogy ennyire negatívak az emberek. Tisztán látszik a kérdésekre adott válaszokból, hogy a legtöbben zsidó-, cigány-, meleg- és hajléktalanellenesek” – ismertette az eredményeket Vitéz Botond, az Álmos Tiszta Keze Közvéleménykutató Iroda vezetője. A megdöbbentő eredmények szerint például a válaszadók 89%-a válaszolt igennel a „Zavarja Önt nagyon, hogy a koszos, büdös hajléktalanok a tereken kéregetnek és terjesztik a mindenféle betegséget?” kérdésre.

Ugyanígy 80 százalék feletti volt azoknak aránya, akik a „Bár a baráti körömben csak heteroszexuálisok vannak és én is az vagyok, szerintem minden meleg ütnivaló köcsög” opciót jelölték be a „Meleg vagyok és undorító” válasszal szemben.

Vitéz szerint a reprezentatív minta alapján készített objektív felmérésben a kérdéseket és a válaszokat úgy állították össze, hogy a lehető legsemlegesebb eredményre jussanak – így a sokkoló adatok (amelyekért egyébként az iroda nem a magyarokat okolja) csak úgy születhettek, hogy valakik manipulálták a kérdőíveket.

48 KOMMENT

  1. Valóban bántó ez a stílus! Nem lenne szabad hagyni az indulatokat ennyire elszabadulni. Mit szólna hozzá, egy meleg, köcsög, buzeráns, ha 65 éves, fogatlan, impotens, kisnyugdíjas létemre hirtelen felindultságomban kinyalnám, mint szibériai barnamedve a lépes mézet?
    Előtte azért megkérdezném, hogy a pitralon leheletű tahó barátod merre van(?), majd bediktálnám neki a laboreredményeimet (koleszterin, vércukor, HIV pozitív, stb…), kiszállnék a kerekesszékemből azt adj neki, ami belefér! Addig vájkálok benne könyékig, amíg meg nem találom az elveszett SIM kártyámat! A számat ki sem nyitom (csak ha muszáj), nehogy észrevegye, hogy több fülem van, mint fogam!

  2. “Vitéz szerint a reprezentatív minta alapján készített objektív felmérésben a kérdéseket és a válaszokat úgy állították össze…”

    Szinte alig torzította a felmérés eredményét, hogy a kérdőíveket csak 62 évnél idősebb bíróval töltették ki és a kérdőíveket -névvel, címmel- Handó Tündének kellett leadni.

  3. Ki az, akit nem zavar, ha 1 brutál büdös hajléktalan idajön hozzá kéregetni???

    A másik kérdés pedig egyértelmű provokáció, amit a válaszadók jó része el is fogadott…..

  4. Egy 12 éves buzi cigány ismerősöm, aki már ötször ült 10 percet rablásért, most fog feleségül venni egy 65 éves pedofil rabbit. És ez így nagyon rendben van.

  5. Nagyon talált ez az írás a pár nappal ezelőtti “antiszemitizmusfelmérés”-re.
    Ott valami 86% lett az antiszemiták aránya, csakhogy a kérdezők belefutottak a minél hülyébb kérdést teszel fel, annál hülyébb válszt fogsz kapni alapigazságba.
    Merthogy miért is antiszemita az, aki szerint a zsidók hűségesebbek Izraelhez, mint ahhoz az országhoz, ahol élnek.
    Átfordítva ezt magyargyűlölő-e az az amerikai, aki a kivándorolt (és már amerikai állampolgár) magyarokról azt gondolja, hogy azok Magyarországhoz hűségesebbek, mint az USÁ-hoz? Miért ne lehetnének hűségesebbek?

  6. @room_101: “…magyargyűlölő-e az az amerikai, aki a kivándorolt (és már amerikai állampolgár) magyarokról azt gondolja, hogy azok Magyarországhoz hűségesebbek, mint az USÁ-hoz?”

    Nem. Inkább paranojás…

  7. “Teljesen ártalmatlan kérdésre sem hajlandó válaszolni a pécsi fideszes, bóvlista városvezetés, derült ki számunkra csütörtökön számunkra. A polgármester csak annyit jelzett a sajtósának, hogy a későbbiekben erről széleskörű tájékoztatást nyújtanak.

    Kilenc napja küldtem egy levelet a pécsi városházának, egy cikkemhez kértem a információt:
    A önkormányzat hány főt foglalkoztat összesen (polgármesteri hivatal) és ebből hány fő a fogyatékkal élő?
    Tervezik-e a fogyatékkal élők létszámának az emelését?

    Kilenc napja várom a választ a kérdéseimre, a városházi sajtós csak annyit tudott mondani telefonon a “zaklatásomra”, hogy a polgármester úr, Páva Zsolt a későbbiekben kívánja tájékoztatni a sajtót ezekről a kérdésekről.
    Van egy pár probléma ezzel:
    – Én nem azért tettem fel a kérdéseimet, hogy a konkurens lapokkal egy időben kapjak tájékoztatást. Ráadásul ezt nem először játsszák el, több esetben előfordult már, hogy kérdéseinkre a válaszokat a teljes sajtó megkapta.
    – Nyolc napon belül választ kellett volna kapnom, erre jogszabály kötelezi a városházát. A nagy kérdés, hogy miért van az, hogy pert kockáztatnak ezzel, amiből csak rosszul tud kijönni?
    – Ha hirdetne nálunk a Holding akkor adnának választ időben?
    – Mire jó ez az egész?

    Mi lesz a sok szerencsétlen rokkantnyugdíjassal, milyen munka világába terelik vissza őket ezek a simlisek? A fiatal diplomásnak nincs munkája.

  8. @Stohl András: Kikérem magunknak! Semmi bajunk a zsidókkal, ugyanojjan röndös böcsületes polgárok, mint mi, magyarok, svábok, egyéb nemzetiség, mindannyijan így együtt. Szemben perszeja cigányokkal… De az viszont legalább jogos!…

  9. Az aki azt állítja, hogy a világ pénzpiacait és bankrendszerét a zsidók felügyelik, mitől rasszista ? Inkább realista. Gondoljunk pl. Soros akcióira (aki megszorongatta az Angol központi bankot), vagy Amerika és Izrael kapcsolatára.
    Mondom ezt úgy, hogy vannak zsidó barátaim, és nem vagyok rasszista sem. Sőt én azt mondom, hogy mi magyarok is példát vehetnénk a zsidókról, összetartás, és kölcsönös segítségnyújtás terén.

  10. Homo erectus az nem az álló faszú, buzi köcsög ősember?

    A propolis meg az előváros, de nem biztos . . .

    Casanova pedig az új kasza, de ez sem biztos . . .

    Intelligencs -e vagyok -e?

  11. A legfontosabb kérdés(eke)t még nem tette fel senki: qui prodest és mindez quo vadis?
    A kérdést kicsit megkapargatva rögtön láthatóvá válik, hogy mindez átlátszó és egyszerű mint a faék.

    A szándék nem más mint folyamatosan életben kell tartani “A Témát”.

    Mi a téma?
    Hát a rettegésből jól jövedelmező üzletágak táplálása és a “piaci érdeklődés” fenntartása. Ha lankad az érdeklődés akkor felmérünk, megvádolunk, provokálunk, hátha kiugrik valami a bokorból és akkor máris lehet számlázni.

    Persze az erősebb kutya párosodik alapú világban demokráciáról ugatni meg “nagyon megsegíteni” az olajban gazdagon megáldott autokráciákat az is egy szép dolog, de ez most más… Ez most az elkövetett bűnök “kiszámlázásáról” szól.

  12. 1., Magyart még nem hallottammásokat szidni… mindig amikor rákérdeztem, hogy vallod, hogy Jézus az egy igaz élő Isten fia-e, és ő a krisztus? A kérdés azt jelenti, hogy őt is Isten teremtette-e és egyenértékű embernek tekinti magával, valamint a tanításai jók-e.. ettől vallás a keresztény egyház, és nem pedig bűnöket elkövető hit…

    Mindig nemleges választ kaptam, tehát izlandi volt az, aki magyarnak adta ki magát…

    2., Egy neonáci magyartgyűlölő oldaltól nem is várható el más, mint a félretájékoztatás… felhívom a blog szerkesztőjének a figyelmét, hogy a magyarság szóval összehozott rasszizmus szó igen pejoratív, nemmindenkire igaz, és emiatt emberi méltóság megsértésére és közösség elleniizgatásra alkalmas.. emiatt 5-8 évet nem csak ülhet, hanem garantálom, hogy fog ülni… és ettől még Netanjau sem fogja megóvni…

    3., Egyenlőre van olyan hogy, nemzeti önrendelkezés egyetemes emberi jog.. csoportok – népek egyesülésének és különválásának a társadalmi szerződése… amiben fixálva van általában minden apróbb dolog…

    Magyarországon ilyen társadalmi szerződés nincs, a magyar alaptörvényben le van fixálva, hogy ez egy keresztény magyar nemzetiségű állam… akinek ettől eltér az etnikuma, illetve a vallása, az nem tartozik ebbe az autonóm csoportba bele… Ha mégis megteszi, akkor nem ismeri el a magyar embereket embernek, és ebből kifolyólag sérti az alapvető emberi jogait.. vagyis nem tölthet be olyan közigazgatási tevékenységet, állást, amivel nem sértené meg az autonóm önrendelkezését, valamint még egy előírást az ENSZ alapokmányból, egyik nemzet a másikon nem uralkodhat…

    Vagyis, aljas rasszizmus indokból töltenek be állami pozíciókat vezető posztokon, vagy törvényhatósági posztokon… ezeket a neonáci rasszista magyargyűlölőket, a nemzetközi törvények alapján felelősségre lehet vonni… és igen magad a büntetési tétele az elkövetett bűncselekménynek és nem évül el.. úgy tudom 8-40 év…

  13. A legjobban az árulkodik rólad, amit utálsz, nem az amit szeretel.
    A tetves ember pl. a tetveket utálja a legjobban, pedig nagyon szereti a rántottcsírkét.
    A koszos a csótányokat utálja, de szereti a tisztaságot a vendéglőben.
    A kutyasétáltató is útál kutyaszarba lépni.Azért viszi le a kutyáját.

  14. @Con Storm:
    “és igen magad a büntetési tétele az elkövetett bűncselekménynek és nem évül el.. úgy tudom 8-40 év…”
    Puha vagy, kötelet az összesnek! (Minimális törvénymódosítás kell csak előtte, bármelyik éjszaka kisújjból kirázza a törvénygyár. Ha már Kádárt utánozzátok, legyetek bátrak, ő is akaszttatott. 🙂

  15. @s:
    “Intelligencs -e vagyok -e?”
    Igen, intelligens vagy, 2 okból is:
    1.) Mindenhova rakod az -e kérdőszócskát.
    2.) A homo erectusról pontosan (szóról-szóra) arra asszociálsz, mint én.