A hétfő reggel Miskolcról indult éhségmenethez korábban csatlakozó MSZP-s és LMP-s politikusok után újabb celebritások jelentek meg a csoportban.

"A tanácsadóim mondták, hogy csak így fogok nyerni" -mondta Barack Obama, majd a mobil jakuzzijában ülve elkezdte ordítani "Wanna Job und Brúgó!" követelését.

A menethez többek között csatlakozott a 4 Mancs (amíg egy MSZMP-s libatenyésztő oligarcha ki nem lövette őket a sorból), Paris Hilton, az Apró Piroska-Dobrev Klára műugró-páros, a politikai életbe visszatérni kívánó Domique Strauss-Kahn és Csapó Dudi is, mert ő mindig mindenhol ott van.
 
Az éhségmenetet kísérő Maybach-ok jégtelenítését Szekeres Imre vállalta 300 ajrós óradíjért, de az LMP szerint 1:5 arányban hígítja a mínusz 60-as fagyállót, így inkább mástól szednék a mutyerák jutalékot jüan alapon. 
 

34 KOMMENT

  1. Nyomatékosan visszautasítom azokat a híreszteléseket és tévéfelvételeket, miszerint Nem. Ügy. kormányunk képviselői azért nem csatlakoztak az éhségmenethez a többi celebritással együtt, mert összeakadt volna a szemük és a lábuk a forró teától!

  2. Kotmániában egyre több ilyen menet várható. Sok eredmény nem lesz belölle. hacsak egy szép napon nem csatlakozik Józsi bá szekere a jó öreg Maxim géppuskával! Ezeket szép szóval már nem lehet meggyőzni!

  3. Mielőtt a két híresség csatlakozott a menethez, a csapat Mezőkövesd városához ért. Itt már várta üresTálaíval a híres volt álláshalmozó. A -11 fokos hidegben hősünk a hidegnek engedve, azzal megegyező szögben állt, majd átfordult plussz 11 fokba. Ezt többször is megismételte.Az éhségmenetnek gyanús lett az ingadozás, de ideje sem volt rákérdezni, mivel a hidegfejű államtitkár borízű hangon kedvesen ráüvöltött a menetre: “lapátra magyar! Itt a sok hű hó, semmiért kell hánynotok! Ingyen nem hányunk válaszolt a menet vezetője,csak akkor, ha ön kedves sportvezető úr lapátra kerül. Fizetek!-kiáltott a kedves képviselő, majd teáztatni akart, de a csapat megérezve a rumba a tea jellegzetes illatát, visszautasította, a szíves invitálást.A híres politikus ekkor előrántotta a szondát, rögtönzött hangversenyt remélve megfújatta azt a csapattal. Csak ön után- szólt a menet vezetője.A nagy tekintélyű képviselő udvariasan hárította el a szíves invitálást. A csapat tehát engedve a szelíd erőszaknak fújj olt majd nekifogott a lapátolásnak. A szeretett volt városvezető elégedetten dörzsölgette kezeit, a hideg miatt s mert azt hitte, munkát adott az elkeseredett embereknek.

  4. – És mondja Sam bácsi, ön is büszke arra, hogy első ízben egy afroamerikai
    az Egyesült Államok elnöke?
    – Mi az hogy! Nagyon örülök és büszke vagyok. De mondok én magának valamit:
    milyen büszke lehet most ennek az embernek a gazdája!

  5. Ez a bóvli, orbán-fidesz kormány újabb “nemzeti hőstette”.
    Engedi tönkre menni a Malévot, majd megtámogat egy külföldi légitársaságot a polgárok pénzén. Közben a visszajuttatás megy a zsebbe, vagy a pártnak.

    Hazudnak, lopnak , csalnak mint a szocik, csak ezek fehérgallérosak.

    Talpra magyar, a románoknak, Egyiptomnak… sikerült, készülj a kormányváltásra. Orbán takarodj!

  6. El kell mondanom, hogy csak a másolásból gyenge, doktortalan társaimat kellett jégteleníteni, mert nekünk van jegesítőnk és jégtelenítőnk is. Az attól függ, hogy mit is akarnak inni fagyállónak.

  7. Jót röhögtem tegnap a képen, ahol ezek a komcsi polgármesterek masíroztak kb. öten a minusz húszban. Ezeket még a természet se szereti. A brancsuk Gyurcsánnyal az élen 8 évig fosztogatta az országot, emberek szemét lövették ki, véresre nyalták a multik fenekét.
    Hazug mocskos banda, el is küldték őket az emberek a béka feneke alá a választáson. Rövidesen levonultuk a hatalomból végleg, a liberális haverjaitokkal együtt!

  8. Meddig fogjuk meg ezt a sok fideszes es jobbikos szemetet zabalni Magyarorszagon?

    Ha Magyarorszag szarban van, azt nagymertekben magunknak koszonhetjuk nem pedig a zsidoknak, ciganyoknak, melegeknek, szoci, libsi, IMF-nek EU-nak, CNN-nek, USA-nak.

    Nem artana sajat magunkkal szembe nezni es hibainkbol tanulni. Az elso lepes a “nemzeti” oldal (Jobbik, Fidesz) megbuktatasa. Amig van vevo erre a nemzetieskedo, populista, nemzetet megoszto, idegengyulolo politikara addig Magyarorszagnak semmi eselye sincs gazdasagi es tarsadalmi prosperalasra.

    Ha igy folytatja a Fidesz, akkor valasztasi szovetseget fog kotni a Jobbikkal 2014-ben, hogy megtartsa a kormanyzati poziciojat. Lehet, hogy ezert nem utasitja el Orban a Jobbikot. Ha nem sikerul a Fidesznek nyerni a kovetkezo valasztast, akkor a Jobbik lehet az uj Kisgazda part. A baj az, hogy a Jobbik nem fogja magat hagyni, ha a Fidesz megprobalja felszamolni. 🙁

    Kellene szervezni egy igazi BEKEMENETET az EHSEGMENET mellett(habar az is fontos), ahol minden Magyarorszagot felto es segiteni akaro ember kovetelnie kellene a demokraciat es a Fidesz kiegyezeset a baloldallal es a Jobbik eszmeisegenek teljes elutasitasat.

    Addig amig a Fidesz ezt az eszement nemzetieskedo politikat folytatja, csak a Jobbikot erositi es a gazdasagot tonkre teszi. Tartosan BOVLI orszagga teve Magyarorszagot.

    Ez az orszag mehet a sullyesztobe, es a kovetkezo 10-20 evet elbukjuk, ha ezt a “nemzeti” (nemzetietlen) oldalt hagyjuk tovabb garazdalkodni kenye-kedve szerint. 🙁

  9. “Kellene szervezni egy igazi BEKEMENETET az EHSEGMENET mellett(habar az is fontos), ahol minden Magyarorszagot felto es segiteni akaro ember kovetelnie kellene a demokraciat es a Fidesz kiegyezeset a baloldallal es a Jobbik eszmeisegenek teljes elutasitasat.”
    Ilyen van minden évben az Andrássy úton és úgy hívják, hogy melegfesztivál állj be közéjük.

  10. @reálisan:
    Orvos látott már ma? Ha nem sürgősen keresd fel! Második vari, hogy józanodj ki!
    Illetve szerintem egy hülye bér tollnok vagy és karakterenként kapod a dohányt.
    Neves hozzá értő magyar és külhoni közgazdászok mondják, hogy ez a pü.-politika többet ártott mint az elmúlt 50 év összesen.

  11. @ácsi gitár:

    Meleg ember az nem jo ember?

    Altalaban a latens homoszexualis emberek tamadjak a legjobban a melegeket. 😉
    Egyebkent szerintem te biztos jol erezned magad koztuk, ki tudja honnan tudod ha meg nem probaltad? Lehet, hogy megtalalnad az igaz szerelmet. 😉