A kínai hatóságok elismerték, hogy nem fér el több ember az országban, így is 23 000 000 embernek már állnia kell.

A Föld lakossága elérte a 7 milliárdot, ami Kínát rendkívül súlyosan érinti. Már megpróbáltak a szomszédos országokkal egyeztetni a felesleges kínaiak elhelyezéséről, de egyelőre nem kaptak pozitív visszajelzést, mivel minden kínai étterem és olcsó ruhabolt foglalt. Észak-Korea a barátság jeléül befogadott egy 4 tagú kínai családot, de őket is rögtön átnevelő táborba küldték, hogy kisebb helyen elférjenek.

Indiában a lélekvándorlás okoz gondokat, mivel az egyre gyarapodó lakosság miatt lélekhiány alakult ki, és egyre több szöcske, sáska és katicabogár születik ujjá emberként, mivel a születők száma jelentősen meghaladja az elhunytakét. A hatóságok a brahmanizmus és a hinduizmus külföldi terjedésétől remélnek megoldást, amely révén az import lelkek megoldhatják a krízist.

55 KOMMENT

  1. A hír igaz, csak nem teljes : ( Mi a p.. van , már a Hírcsárdát is cenzúrázzák ? Elhallgatja az igazság egy részét ? )

    A Kínai kormány időben felismerte a problémát, és az alábbi intézkedést hozta :
    Ezentúl minden újszülött kínainak kötelező ” Rászületni ” az előző gyerekre, mert felfelé még van hely.
    Így az egy négyzetméterre eső kínaiak száma szó szerint a csillagos égig mehet. És mivel óriási pénzeket emészt fel az űrkutatás, itt is spórolni tudnak : A leendő űrállomásokat elég lesz kézről kézre adni, a legutolsó gyerek csak kidobja a világűrbe. Nem kell kilövőállás, óriási üzemanyagmennyiség, a környezetszennyezésről nem is beszélve.
    Az űrszemetet is kézzel össze tudják szedni, micsoda nyersanyagforrás !
    Ezt csináljuk utánuk, a zorbán alatti csökkenő születési rátával nehéz lesz.
    Ezért ( is ) nem érjük utól Kínát soha…

  2. @Füredi 3.0
    Ez a lélekvándorási história, a növekvő emberiség-létszám a feltámadással egybekötve, nekem is komoly fejtörést okoz már vagy 60 éve. Nem jöttem még rá, mi van. Mert ugye mikor kicsi koromban megkérdeztem nagymamámat, illetve közöltem vele, hogy én majd nem is akarok feltámadni, mert igen nagy lesz itt a tolongás, azt mondta, honnan tanulok ilyen Istentelenséget, és elment a pap bácsihoz panaszkodni, hogy nem bír ezzel a büdös kölökkel.
    Mikor meg azt is megkérdeztem, az angyalok hol pisilnek, mert ugye ott, ahol nekem is van valami, meg a lányoknak is, nekik ott nincs semmi. Be van nőve ! Aztán megtudtam, hogy mivel nem is esznek, csak röpködnek állandóan, nincs szükségük ilyesmire. Mondom nagyon roszul teszik, mert abból a nagy röpködésből előbb-utóbb csak leesés lesz, különben is ha ilyan rakoncátlanok, miért nem lehet levágni a szárnyukat, mint nagymama a kotlóstyúkét, hogy ne repüljön át, mert a szomszédban rájárt a moslékra.
    Aztán valahogy nem kellett hittanra járnom…
    Ja, és ha ugye van lélekvándorlás, akkor mégse fog mindeki feltámadni, mert nincs annyi lélek ? Akkor mégse lesz tolongás ? És a kerek seggű szőke Ilike is fel fog támadni, akinek az iskoláben megnéztem a cipőmön a tükörrel, hogy szőke-e mindenütt ? És ott meg nem volt szőke.
    De ha közben a lelke meg átvándorolt anyósomba, vagy szíjjártópetikébe, akkor mégse érdemes feltámadnom?
    És ilyen kételyek közt kellett megérnem a nyugdíjaskort, világosítson már fel valaki, hogy akkor mi is van ?

  3. @nyakigJimmy: ejhaj. vénségére hogy lehet ilyen komolytalan az ember. pedig egyszerű ez mint az egyszeregy. szíjjártó ilike szőkesége azoké lesz, akik azt szeretnék. mások meg kezük-lábuk törik, hogy kijussanak innen. és ez utóbbi már Dour-nak válasz.

  4. Ez a lélekvándorlás érdekes dolog. Akkor most majd felállit a kormányunk egy Lélekbevándorlási Hivatalt is, vagy anarchia lesz ezen a téren is és mindenki oda vándorol, ahová csak akar vagy tud ?

  5. @Kis ember:
    Mi meg tetűírtó szereket gyártunk, mi sem vagyunk normálisak.
    Legyen védett állat a tetű!
    (vagy exportáljunk Indiába, úgyis lélekhiány van, és biztos rosszul állnak egy főre jutó politikusokban is, nem úgy mint mi)

  6. @nyakigJimmy: Na most vagy lélekvándorlás, vagy túlvilág/feltámadás nem? Vagy a túlvilágról kirúgottak a lélekvándorlók? Kirúghatnak valakit a pokolból is?
    Tényleg zavaros az egész, de egysejtűből van elég, hogy pótolja az emberanyagot – mondjuk, hogy az osztódás az most fél léleknek számít-e vagy az elhasznál egy épp szabad lelket, az már megint jó kérdés. Ha sok antibiotikumot eszünk megnő a szülésszám Pakisztánban?

  7. @Jofiu:

    Akkor nekik nem sikerült rendesen a vándorlás, mert én nem fedezek fel semmi különbséget.

    “Az ilyeneknek a jövőben THM-es bannereket varrnak a retinájukra, azt kell nézniük éjjel-nappal.”

    Vagy régi Fabulon-reklámokat.

  8. Nincs semmi ellentmondás a lélekvándorlás és az egyre gyarapodó emberiség között. Sok faj kipusztul, hogy emberekben reinkarnálódhasson. Na meg azt sem tudhatjuk, hogy mekkora az a lélek raktár, ahol a lelkek testre várnak. Vagy lehet, hogy a lelkek is képesek szaporodni?

  9. Milyen volt szőkesége? Nem tudom mar…..

    @nyakigJimmy: Ez nagyszeru volt! Halalra rohogtem magam, mert en is zseni voltam kiskoromban, volt jo nehany eszrevetelem, szidtak is eleget.
    Nagy kar hogy mi ketten nem voltunk testverek, ugy hivtak volna bennunket hogy a 2 Antikrisztus.

  10. Nem ismerem az indiaiak (sokféle) vallásának a filozófiáját/filozófiát, de ha egy lélek nem hal meg, hanem újjá születik, és mellette még létrejöhet egy új is, akkor 2 az n. -en exponenciális sorozat szerint haladunk. Ha az ország népessége fogy, akkor ez negatív kitevőjü hatvány jelent. Lehet, hogy a zindiaiak gondolkodnak pozitívan, mink meg negatívan?!

  11. Látom, ki vagytok éhezve az ezoterikára! Akkor itt az én teóriám! Nemsokára úgyis elfogy a víz, az élelem és minden. Ilyen körülmények közt a Fődön úgyis csak a patkányok és a csótányok élnek meg, ezek máris többen vannak, mint mi 7 milliárdan. Van emberi megjelenési formájuk is, nézzetek kissé felfelé a Parlament – valamint nagyjából a világ összes politikusa – irányába, és mindjárt láttok ilyen csodát is. De mert a világ megérett a pusztulásra, remélhetőleg az emberiség hamarosan kihal, oszt minden lélek talál magának egy patkányt vagy egy csótányt. Vagy akár hármat is.

  12. http://www.facebook.com/photo.php?v=177879875587314

    Bő öt év után, november 7-től megszűnnek a peronkapus ellenőrzések a budapesti fejpályaudvarokon, nő viszont a jegyvizsgálók létszáma a vonatok fedélzetén – közölte a MÁV-START Zrt. A vasúttársaság évente 300 millió forint plusz bevételre számít a bliccelők elleni fellépés változásától.

    Valaki nagyot kaszál a MÁV pénzéből! Vajon kik lesznek ellenőrök? Fidesz közeli viszi a vasat, immár államilag támogatott lopás, és jönnek, jönnek, csak jönnek az újak!

  13. Remek ez a poszt! Ha jobban átgondoljuk az egészet, megoldást lehetne találni a hazai hiányokra.
    Hozhatnák olcsó kínai orvost. Vagy hozhatnák sokdarab nővért is. :))
    Lassan minden kínai lesz. Lehetséges hogy világuralomra készülnek. A gazdaságuk jól működik, a népesség pedig optimális hozzá.. :)))

  14. Próbálkozott Orbán többször, Schmitt (amúgy Schmidt, vagy kovács) is, de nem jön össze a fohász!

    Himnusz
    A magyar nép zivataros századaiból Isten, áldd meg a magyart
    Jó kedvvel, bőséggel,
    Nyújts feléje védő kart,
    Ha küzd ellenséggel;
    Balsors akit régen tép,
    Hozz rá víg esztendőt,
    Megbűnhődte már e nép
    A múltat s jövendőt!

    Hányszor zengett ajkain
    Ozmán vad népének
    Vert hadunk csonthalmain
    Győzedelmi ének!
    Hányszor támadt tenfiad
    Szép hazám, kebledre,
    S lettél magzatod miatt
    Magzatod hamvvedre!

    Őseinket felhozád
    Kárpát szent bércére,
    Általad nyert szép hazát
    Bendegúznak vére.
    S merre zúgnak habjai
    Tiszának, Dunának,
    Árpád hős magzatjai
    Felvirágozának.

    Bújt az üldözött, s felé
    Kard nyúl barlangjában,
    Szerte nézett s nem lelé
    Honját a hazában,
    Bércre hág és völgybe száll,
    Bú s kétség mellette,
    Vérözön lábainál,
    S lángtenger fölette.

    Értünk Kunság mezein
    Ért kalászt lengettél,
    Tokaj szőlővesszein
    Nektárt csepegtettél.
    Zászlónk gyakran plántálád
    Vad török sáncára,
    S nyögte Mátyás bús hadát
    Bécsnek büszke vára.

    Vár állott, most kőhalom,
    Kedv s öröm röpkedtek,
    Halálhörgés, siralom
    Zajlik már helyettek.
    S ah, szabadság nem virul
    A holtnak véréből,
    Kínzó rabság könnye hull
    Árvánk hő szeméből!

    Hajh, de bűneink miatt
    Gyúlt harag kebledben,
    S elsújtád villámidat
    Dörgő fellegedben,
    Most rabló mongol nyilát
    Zúgattad felettünk,
    Majd töröktől rabigát
    Vállainkra vettünk.

    Szánd meg Isten a magyart
    Kit vészek hányának,
    Nyújts feléje védő kart
    Tengerén kínjának.
    Balsors akit régen tép,
    Hozz rá víg esztendőt,
    Megbűnhődte már e nép
    A múltat s jövendőt!

  15. Nagyon érdekes eszmefuttatásokat olvastam itt a hrt illetően.De ez a tény/a kinaiak nem férnek el hazájukban/egyáltalán nem vicc,és igenis problémát jelent.Nem kellene más országokba küdeni őket,hanem a kinai kormánynak intézkedéseinek kellene hatékonynak lennie a születésszabályozást illtően.Hiszen már nics olyan ország,ahol nem lennének kinaiak.Bár tulajdonképpen nincs különösebb problémám velük,de azért most már elég lenne belőlük.Vagy talán népszálálásnál javitják a statisztikát? Ne álltassuk magunkat:ők azért mert itt laknak,nem magyarok ám!

  16. @igazi Lencsés lstván: Az az igazi ultra ciki, amikor valaki egy vicces írás kommentjei között véresen komolyan vesz valamit, pl. a tüntetéses dolgot.

    @nyakigJimmy: “Aztán valahogy nem kellett hittanra járnom…” Sajnos a vallások nem igazán szeretik a gondolkodó népeket, szóval nem csoda.

    Egyébként a hírnek annyira van valóságtartalma, hogy pl. Szibériába valóban özönlenek a kínaiak. (hvg.hu/velemeny/20070523_kina-sziberia_atalakulas) Aztán majd úgy járnak vele az oroszok, mint a szerbek Koszovóval. (hu.wikipedia.org/wiki/Koszov%C3%B3)

  17. @igazi Lencsés lstván: Nagyon tévedsz,én nem vagyok kirekesztő náci.Nem tudom,hogy te hol laksz,de gyere el a “nyóckerbe” és látni fogod az eredményt.Igaz,még nem kellet kinaiul megtanulnom,hogy kommunikálhassak velük,mert olyan hamar és jól érthetően megtanulnak magyarul,és ezt nagyon becsülöm bennük.Bár ez gondolom fontos nekik,hiszen itt ők általában kereskedéssel foglalkoznak.

  18. @igazi Lencsés lstván: Ma már másodszot tévedsz velem kapcsolatban.Ugyanis nem vagyok :1: sem kirekesztő náci sem pedig 2:ahogy irtad:zorbánista.Én hivő katolikis vagyok,aki azért a népességet illetően is a realizmus talaján próbálok maradni ,mind a jogokat mind pedig a kötelességeket illtően. Na meg a mennyiséget beleértve is,hiszen csak ennek arányában tudunk csak eleget tenni a kötelességeinknek és tudjuk érvényesiteni az emberhez méltó jogainkat is. jogaink ,