Nem tudni, hogy történt, mindenesetre Schmitt Pál még nem tudja, hogy aláírja-e az alkotmányt, Gyurcsány Ferenc MSZP-s, és jövőre semmi képpen sem lesz adóemelés. De legalább 1 évvel tovább alhatunk.

Adminisztrációs hiba folytán hajnali 3-kor tavaly hajnali 2-re állították vissza az órákat. Az egyéves óraátállítás hatására több nő ismét teherbe esett az egyszer már megszületett gyermekével, visszabontottak több kilométer autópályát, Stohl András kijött a börtönből és izgatottan várja a tárgyalása eredményét, Gyurcsány Ferenc pedig a megszűnt Demokratikus Koalícióból visszalépett az MSZP-be.

Az óraátállítás szerencsére nem érint az alkotmányozást, ami rendben zajlik. Schmitt Pál hamarosan tévébeszédben fejti ki álláspontját a leendő alkotmánnyal kapcsolatban, de amennyire ismerjük, inkább az „áláspontját”, és valószínűleg nem is a sajátját.

Szijjártó Péter az RTL Klub Reggeli című műsorában aljas rágalomnak nevezte azt az ellenzéki állítást, hogy a kormány jövőre adóemelésre készül. „Semmiképpen nem lesz adóemelés, egykulcsos ÁFA lesz, és október 23-át jövőre is ugyanilyen méltósággal fogjuk megünnepelni Orbán Viktor beszédével a Astoriánál. Az EVÁ-t pedig annyira nem fogjuk megszüntetni, hogy öröm lesz nézni” – nyilatkozta a miniszterelnök szóvivője, az Uj Péter vezette index.hu-nak.

19 KOMMENT

  1. Óhhh, jaaaj……
    Van, akik csak szeretnének vissza menni a jövőbe.
    Már folynak a tárgyalások Dr. Emmett L. Brownnal.
    A szóvivők még tagadják, mert “szerintük” (még) nem, de a Doki időgépe pontosan 2015. október 21, 16:29 -re volt beállítva.
    A naszádok még nem tudnak fölgyorsulni 88 mph-re.

  2. A kormányszóvivő arra a feltételezésre hogy a kormány kétszer szedi be a 2010 es adókat a következő képpesn reagált: ” Sem a kormány sem a fidesz nem hajlandó és nem is asszisztálni semmiféle adóemeléshez vagy bármi olyan lépéshez ami a magyar gyorsnaszád száguldását akadályozná, a fidesz minden körülmények között tartja és tartotta magát a készülőben lévő alkotmányhoz ami szakít a kommunista korszak hagyatékaival és elégtételt jelent az elmúlt nyolc évért és elhozza az igazi rendszerváltást. A katasztrófa amit Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon ámokfutása okozott semmiképpen sem befolyásolja a fidesz adópolitikáját ami elutasít minden adóemelést.
    Magyarország költségvetésébe azonban már belekalkuláltuk az így keletkező plussz összeget így pusztán technikai okok miatt egyszeri alkalommal bevezetésre kerül egy új bankadó un. tengerszint feletti magassági hozzájárulás amit a bankok kötelesek megfizetni minden méter után 10 millió forintot fiókonként. A bankok így keletkezett veszteségét a kormány kárpótolja. Az összeg 98% a leírható lesz a betétállományból.