A miniszterelnök által tegnap bejelentett, mindenkit érintő változásokkal kapcsolatban kérdezték olvasóink a Fidesz frakcióvezetőjét.


A rögzített kamatú THM-et jó ötletnek tartom én is. De felmerült bennem, hogy emiatt nem fognak-e kevesebb hitelt adni a bankok vagy az áruházak. Vagy éppen kevesebb dologra. (ZeroMaster)
Én mindig is azt mondtam, hogy az ősz a külső megújulásának ideje. Jönnek a hidegek, előkerülnek a garbók, a pulcsik, a feszes nadrágok, esetleg retro egyrészesek. Bátran cseréljük le tavalyi ruhatárunkat! Jöhetnek a meleg, bújós őszi színek, amelyekben élmény a párunkkal a meleg kandalló mellé kuporodni egy forró csokival.

Ez így nem mehet tovább! Az elmúlt másfél évben kétszeresére nőtt a törlesztőrészletem, mert voltam olyan hülye és svájci frankban vettem fel! Ezt ki fizeti meg, talán maguk? (Anyu1958)
Úgy néz ki, hogy hosszú lesz a vénasszonyok nyara idén. Érdemes minél többet a szabadban tölteni. Egy kis futás a Margitszigeten, bágyadt fürdőzés a kedvesünkkel a Széchényiben a lemenő őszi nap sugaraiban kellő energiával tölt minket fel a borongós téli napok előtt.

Dohányos vagyok és energiaital-függő. Tényleg azt gondolják, hogy a különadókkal, amelyek minket szipolyoznak ki, talpra állítható lesz a gazdaság? (JunkieXXL)
Új évszak, új sminket kíván. Ez minden jól öltözött óvodás is tudja. Más fényviszonyok vannak már, mint mondjuk júliusban. Az arcunkat, mosolyunkat is más árnyalatok emelik ki ősszel. A nyaralás során lebarnult arc nem kíván sem pirosítót, sem alapozót. A világos szeműek is jobban ragyognak ilyenkor. Barna, fekete szeműeknek világosabb kihúzót tudok ajánlani. De semmi több, mert a kevesebb most több!

Azt mondta Orbán, hogy az uzsorásokat kell megfékezni. Ez nem antiszemitizmus? (SteveTheDon)
A nyár nem csak a meleg miatt jó, hanem mert a szabadban sportolhatunk. A rossz idő ne tántorítson el minket! Irány a számtalan budai sport- és fitneszközpont egyike. Minden nap egy fél óra szauna, fél óra spinning, fél óra squash, és a karácsonyi nagy evések után sem kell majd szégyenkeznünk egy-egy közös wellness-fürdőzés során.

Tisztelt Lázár úr! Nagyon jó látni Önt, ahogy dolgozik, végre egy igazi színfolt a magyar politikai életben! Igazából kérdésem nincs, csak sok sikert szerettem volna kívánni a jövőre nézve! (JohhnieLazarus)
Vizsgálni kell, hogyan alakulhatott ki a devizahitelezés rendszere és miért szüntették meg a szocialisták a támogatott lakáshiteleket és milyen szerepe volt ebben a külföldi bankoknak, valamint a PSZÁF-nak, aminek most újra Szász Károly a vezetője.

7 KOMMENT

  1. Ez Lázárnak meg Orbánnak jó, mert viszonylag olcsón visszatudják fizetni a hitelüket.
    A többi szerencsétlen flótás, aki még a havi törlesztőt is kosztpénzből nyögi, az marad továbbra is a NAGY büdös kakiban!

  2. @huzzadneki shakespeare:
    “az marad továbbra is a NAGY büdös kakiban!”
    Egészen pontosan SOKKAL NAGYOBBA kerül, ugyanis romlani fog a Forint árfolyama, ami a törlesztőrészletek automatikus növekedését jelenti. Szóval, a fideszes elvtársak és egyéb gazdagok kivételével mindenki szarul fog járni.
    Talán ide tartozik, hogy Lézer Jani mekkora kib.szott nagyot hazudott, amikor azt mondta, hogy ez az egész a bankoknak is jót tesz. Ugyanis a bankok sajnálatos módon éppen a legjobb, rendesen, pontosan törlesztő ügyfeleiket veszítik el, nem a düledezőket. Kizárt, hogy ez bármelyik banknak jó legyen. Talán csak egy olyannak, amelyiknek zéró a CHF alapú hitel kihelyezés állománya. Valami azt súgja, a fideszes elvtársak össze fognak gründolni egy ilyen, saját bankot….
    🙂

  3. Csak a lényeget nem kérdezte meg tőle senki! Azt, hogy vizsgálni kell-e, hogyan alakulhatott ki a devizahitelezés rendszere, és miért szüntették meg a szocialisták a támogatott lakáshiteleket, és milyen szerepe volt ebben a külföldi bankoknak, valamint a PSZÁF-nak, aminek most újra Szász Károly a vezetője?

    Kíváncsi vagyok, mit válaszolt volna…