A Kína által nyújtott segítség után 15 millió dolláros hitelcsomagban állapodott meg a Magyar Kormány és az Asia Center bevásárlóközpont.

15 millió dollár hitelt nyújt a bevásárlóközpont, plusz 16 millióról tudnak számlát is szerezni” – jelentette be Szijjártó Péter tegnap délután. Emellett barterban minden kormánytag kap három pár kamu Crocs papucsot. A szerződés aláírását tűzijátékkal ünnepelték, mert a kormányőrök rágyújtottak egy kínai party-bolt raktárában.

A pénzt a Provident reklámarca vitte házhoz ma reggel Orbán Viktornak, legyező alakban szétnyitva. Az Asia center árusai remélik, hogy ezzel a szerény összeggel hozzá tudtak járulni Magyarország gazdaságának erősödéséhez, és ígéretet tettek arra, hogy a hitel visszafizetésekor majd lehet alkudni.

21 KOMMENT

  1. Szijgyártónak sokkal előnyösebb lett volna egy 200 mm-es ék a fejébe, szerkezeti acélból. ( S 355 J2N anyagminőségű. )
    Minden bizonnyal azt a szituációt is okosan megmagyarázná, de üsse kavics.

  2. Assemmi.
    Karácsony Gergely népfrontos álma kezd megvalósulni. A három ellenzéki pártunk titokban nyolcmillió nyolcszáz nyolcvan nyolc fel nem használt Utolsó Komoly Figyelmeztetést kapott ajándékba kínai ellenzékiektől. Az Antifidesz Népfront a cucc nagyobbik részét a bloggerjei között osztja szét, hogy fidesznyikeket rákényszerítsék röhögésenyhítő módszerek beszerzésére Tajvantól. Pech-ingük is rámegy. A Jobbik kikötötte, hogy az ő bloggerjei mindenkinek küldhetnek Utolsó Komoly Figyelmeztetést, akár arabul is, sőt utángyárthatnak akárhányat Legutolsó néven.

  3. APEH ill. NAV ellenőr haverom tanuló időszakában egyszer a Józsefvárosi piacra lett beosztva. Azt mondta a kaputól kb 3. méterre állt egy fickó mappával és kis övtáskával. Odalépett a haveromhoz ” főnök! Számla nem érdekli? Építőipari, kereskedelemi és fuvarozási itt helyben, de bármi megoldható. “
    Erre a haverom sarkon fordult hazament és beteget jelentett aznapra. 🙂

  4. A hitelt a gyerekmunkahelyek teremtésére fordítják?
    A közismerten „nem népszerű” vezír mondta, hogy
    „mindenkinek dolgoznia kell”.
    /azért lenne javaslatom a számára, és a sleppjének is ……/

  5. Ezt a piacot melyik biztonsági cég őrzi? Gondolom oka van, hogy miért nem kell blokkot adni. Bevallom néha kimegyünk oda és vásárolunk. Szokásos poén: jól tedd el a blokkot a garancia miatt.
    Átlagban 4-6 boltban vásárolunk, 1 helyen kaptunk blokkot eddig annak is magyar tulaja volt.

  6. Ha a Crocs papucs nem megfelelő, akkor Super Ken szandálra, Nike hajcsatra, vagy Puma pénztárcára cserélhető (természetesen csak valamilyen számla felmutatása esetén).