A híres sportesemény-rongáló Kingsgate Nativenek öltözve ugrott a pályára és Overdose patkójának lerúgása után másodiknak futott be.

Lassított felvételek alapján kiderült, hogy Jimmy Jump ugrott be a szombati Haydock-i futamba, és ő rúgta le Overdose patkóját, ami miatt végül csak 7-ik lett a magyar favorit. Jimmy Jump ezúttal az egyik versenyzőnek, Kingsgate Nativenek öltözött, és Overdose lerúgása után kis híján meg is nyerte a versenyt, ezért most több istálló is érdeklődik iránta, mert szívesen fedeztetnék.

Overdose az utóbbi 2 évben gyanúsan sokat hagyja el a patkóját, ezért a következő versenyeken szegek helyett pillanatragaszóval, ragasztószalaggal és a patkó felszentelésével próbálják rögzíteni a csodalóhoz. Sokat segíthetne Overdose pályafutásának az is, ha egyszer futam közben nem elveszítene egy patkót, hanem találna.

Közben több neves cipőgyártó is jelentkezett, hogy a mostaninál alkalmasabb, ergonómikusabb lábbeliket is tudnának készíteni Overdosenak. A Nike egy Jordan Fly Wade-et ajánlott fel, amiben futás mellett zsákolhatna is a ló, A Gucci pedig egy 800 dolláros magassarkú tükörfény cipőt szán Overdosenak, igaz csak egy párat, de hozzá ajándék zabbal.

A magyar csodalónak egyébként már nem sok lehetősége van a sikerre. Ha Overdose az Ascot-i futamot sem nyeri meg, akkor utána már csak kolbásztöltő versenyeken indulhat, mint alapanyag.

8 KOMMENT