A tegnap Alföldi-botrány kapcsán kialakult nyilatkozatháború után a Jobbik meglepő ötlettel állt elő: ha már van igény a pornográfiára, akkor vonják szakmailag ellenőrzött állami irányítás alá.

Alföldi Róbert válasza nem az első eset volt, ami Pörzse Sándort komoly kritikára késztette. Legutóbb az keltett visszatetszést Jobbikkos körökben, hogy Szávay István elhíresült péniszpumpájának a pontos mását használta fel Alföldi Róbert egyik rendezésében, a Csongor és Tündében. "Ha ott lettem volna a sajtótájékoztatón, akkor megvertem volna az Alföldit, mert a múltkor láttam egy karatefilmet és tudom hogy kell" – tette hozzá Pörzse Sándor.

Pörzse a legújabb Alföldi-botrány kapcsán nyilatkozta, hogy elvetendőnek tartja a gruppen és az orális szex gondolatát – most azonban kiderült, a Nemzeti Színház igazgatója elleni támadás csak az első része a Jobbik felvilágosító kampányának.

Új filmek, új pózok

„Meg kell tanulniuk a fiataloknak, hogy milyen az igazi szex, ám vannak bizonyos feltételeink. MILF-es téma csak akkor jöhet, ha az anyuka egyedülálló, és a film házassággal végződik, a pizzafutárok és vízvezeték-szerelők pedig ne legyenek négerek, mert az nem helyes.” – sorolta a terveket a jobbikos képviselő. A filmekhez szakmai segítséget, sőt, akár szereplőket is biztosítanak majd.

A hamarosan felálló Nemzeti Pornóalap kollégái a forgatásokon mutatják majd az alkalmazható nemzeti szexpózokat. Így például alkalmazható lesz az "Emese álma", a "Lehel kürtje" vagy éppen a "Zrínyi féle kirohanás".

A Jobbik a KDNP-vel közösen pedig egy tervezetet is kidolgoz az újonnan használandó kifejezésekről: így a jövőben hivatalosan beszélhetünk majd az elméleti bukkakéről, a gondolatanálról, valamint a verbális ákosozásról is.

82 KOMMENT

  1. A KDNP hétfőn közleményben jelentette ki, hogy Alföldi Róbert az emberi méltóságot súlyosan sértő, kulturálatlan módon, vasárnap követett el verbális nemi erőszakot egy újságírónőn. Büntetésként a rendező-igazgató virtuális máglyán való elégetését javasolja, hétfőtől csütörtökig, a vallási felekezetek érzelmeinek kímélése végett. Pörzse Sándor úgy fogalmazott, hogy csak na!

  2. ” Az okos pornó hagyománya akkor született meg, amikor a klasszikus barokk pornóból kihalt a szeretet és szellemiség az elüzletiesedés miatt. Miután viszont az elüzletiesedés miatt eltávoztak az érzelmek a pornóból, így az már tulajdonképpen nem is pornó, hanem tornamez nélküli birkózás, melyben a nemiszervek összeütéséért járnak pontok.
    Az okos pornó viszont ma is létezik, búvópatakként él a szegények számára ismeretlen párhuzamos valóban, ahol a szex komoly összegekért gondolatokkal és érzelmekkel dúsított, de ez csakis a gazdagok kiváltsága.”
    drMáriás

  3. Az tényleg állat lenne, ha a szélsőjobb rendezne pornót, főleg, hogy ott mindenki minimum látens homosexuális vagy férfi mivoltukban bizonytalan impotens fasz. Ezért kell nekik egymáshoz simulva egyenruhában masírozni (gondolom jó kis bulik vannak öltözőben is), a kis pénisz kompenzálására meg fegyverért nyúlni. Pörzse is azért viszolyog a grupitól, mert ott hátha vannak nők is.

    Amikor a szélsőjobb buzizik, csak a saját homosexualitásukat írják ki a homlokukra:
    Adolf Hitler -> buzi
    Jörg Haider-> buzi
    Pim Fortuyn-> buzi
    Vona Gábor-> ?

  4. Hát, a kádéenpé, (felcsatolván a fütyiszt), a “gondolatanált” egyre inkább ülteti át a gyakorlatba, most éppen a rendvédelmiekkel, a tanárokkal, a közalkalmazottakkal, egyszerű munkavállalókkal, stb. szemben!

  5. hmmm…

    szóval alföldit verbális nemi erőszakkal vádolják.

    nos. ismerve a magyar igazságszolgáltatást indítványozom, hogy pörzse és a riporter ellen indítsanak hamis vádas eljárást, HISZEN NŐK ELLENI NEMI ERŐSZAKKAL VÁDOLTAK MEG EGY NYILVÁNVALÓAN NŐK ELLENI NEMI ERŐSZAKOT ELKÖVETNI NEM KÉPES HOMOSZEXUÁLIS FÉRFIT, TEHÁT HAMISAN VÁDOLTAK EGY NYILVÁNVALÓAN ÁRTATLAN FÉRFIT, ALJAS INDOKKAL.

    hol van ilyenkor az ártatlanság vélelme, meg a hamis vád, meg a többi ilyesmi?

    ja, az csak VALÓBAN megtörtént nemi erőszakokra vonatkozik, és heteroszexuális férfi elkövetőkre, meg valóban megerőszakolt nőkre?

    a riporternek szívlapátot, pörzsének meg faszkorbácsot.

    ja, és 3-tól 5 évig terjedő börtönbüntetést hamisvádért.

  6. A (legkevésbé sem tisztelt) szerzők teljesen kiforgatják a Jobbik egyébként JÓSZÁNDÉKÚ kezdeményezését!!!

    Vagy talán “””kedves””” liberálisok jobb volt a gyurcsány (a kisbetű szándékos!!!)-féle nem-erkölcsben fetrengeni???

    Hogy miféle nemiséget (a szekszualitás MAGYARUL!!!) hirdet a ballib ahhoz elég egyszer is elmeni az alföldi-féle (a kisbetű szándékos!!!) nem-nemzeti színházba!!!

    A liberálisokat talán nem zavarja, hogy évente egy kisváros tűnik el szeretet hazánk, MAGYARORSZÁG térképéről??? Hogy életerős fiataljaink előtt nincs más út, csak a West-Balkán, a homoszekszualitás, a házaságon kívüli féktelen tobzódás!!! Talán majd leszbikus anyák fogják MEGSZÜLNI a jövő MAGYAR nemzedékét???

    Libbantkáim, nekünk MAGYAROKNAK még igenis divatos a HÁZASÁG!!! ÉS előtte is van megoldás, úgy hívják ÖNMEGTARTÓZTATÁS!!! El a kezekel Pörzse Sándortól!!!

    Ezen gondolkozzatok a liberális ORGIÁITOK helyet!!!

  7. @anyu: 2011.05.24. 13:33:34
    Talán: elméleti úton végrehajtott testre történő örökítőanyag-folyatás. Azt hiszem ebben csak magyar szavak szerepelnek.

    Egyébként támogatom a nemzeti pornót, a KDNP nyilván egyetért a pápával abban, hogy a gumi az ördögtől való, ezért remélhetőleg betiltják majd a gumis filmeket, amik szerintem kurvára gázak. Jajj, nem kurvát akartam írni, hanem konzuszemélyt (konzumhölgyet nem írhatok, az nem lenne polkorr a konzumurak miatt). Bár a konzum jövevény szó, legynen helyette inkább “fizetős szolgáltatást nyújtó”. Kösz. Bocs.

  8. @flamer: egyszerűen rühellem az anti-magyarokat. Még egy nyugati országban is (pl. Olaszországban) egyesített hurrogás lenne a jutalma annak, aki Romulus és Remus sztorijába beleszőné, hogy miért nem dugta meg őket a farkas. Egy jóérzésű országban ez így működik, de Magyarország tudjuk hogy nem az.

  9. @almodhi: Önellentmondásban vagy. Elgondolkodásból elméleti gyerek fog születni – orgiából viszont valódi. Ha a legnagyobb baj az elnéptelenedés, akkor a gondolkodás ezen helytelen, hiszen cselekedni kell.

    Egyébként az felmerült már benned, hogy esetleg azért fogy a magyar, mert az alacsony jövedelmek és a magas adók végett – nemes egyszerűséggel – külföldre távozni-, vagy éhen dögleni kényszerül? Ennek megvilágítanád, hogy mi köze van az orgiázáshoz és úgy egyébként Alföldhez (szándékosan nagy kezdőbetű, magyar nyelvtan szándékos betartása okán)?

  10. ejj, de jót röhögtem itt a nemzeti emberkéken 😀 felvidítottátok a napom, ezért hálás vagyok, amúgy meg ássátok el magatokat ennyi IQ-val.

    nemzeti pornó? és 200 turbómagyart leszámítva kit fog ez érdekelni?
    részemről maradok a “nyugati szennynél”, FullHD-ben, köszi.

    lehet anti-magyarnak mondani, pont nem érdekel. igen, Magyarországon dolgozom, adózok, etc, és még véleményem is van. rólatok, meg arról is, ami itthon folyik.

  11. @prometheus_X: részemről még a köv választások előtt külföldre fogok költözni párommal. és annak az országnak az állampolgára lesz a gyermekünk. kész vicc, hogy aki dolgozni akar, illetve rendes bért a munkájáért, annak jó eséllyel csak külföldön van lehetősége.

  12. @ezmegmi??: Itthon is van lehetősége – máskérdés, hogy annak hogyanjáról nem szabad beszélni 🙂

    Egyébként felvetett ez a hozzászólásod bennem egy gondolatot: hazafiatlanabb cselekedet elköltözni külföldre és ott boldogulni, mint itthon boldogulni adót csalva és törvényt sértve? Őszintén nem tudom a választ. Azt tudom, hogy egy ismerősöm Angliában töltött fél évet, aztán hazarepült egy hónapra, majd megint vissza – beteggondozó volt kint. Életemben akkor először kezdtem gondolkodni külföldön, amikor ezt végiggondoltam. Persze, nem mentem ki – nincs rá pénzem (perpill).

  13. @prometheus_X: sajnálatos a dolog, de sajnos tényleg ez a nagy magyar valóság.

    “turbómagyarok” szerint, ha csak felvetődik benned, hogy munka/letelepedés miatt átlépd a határt, akkor nem vagy méltó se a nevedre, se ahol születtél se semmire.
    az, h itthon mondjuk nem találsz munkát / nem tudsz megélni, az őket nem érdeklni.
    amúgy nézetem szerint, a hazának az is a feladata, hogy a Kenyér becsületes megszerzésének módját biztosítsa (munkalehetőséget adjon). ha erre képtelen akkor méltó arra, hogy “hazának” nevezhető legyen?

  14. @prometheus_X:

    “mert az alacsony jövedelmek és a magas adók végett – nemes egyszerűséggel – külföldre távozni-, vagy éhen dögleni kényszerül?”

    Az alacsony jövedelmek és a magas adók VÉGETT nem érdemes külföldre menekülni, ezek itt is megvannak. Az előbbiek MIATT már érdemes. 🙂

  15. És a Josefine Mutzenbacher, ahol a huszárok lovas vágta közben tolják a csajokat, az nemzeti pornónak számít? Mert az igazából a film maga osztrák, de a témája igencsak magyar nemzeti – a maga hortobágyi romantikájával! 😉

  16. a nemzeti pornóhoz a legjobb helyszín,a hortobágy.ott a sok kecske,birka meg sok más lábasjószág.nem értem, miért haragszanak alföldire azért,mert ők még csak a kecskéig jutottak.

  17. @almodhi: ha a szekszualitás magyarul nemiség, akkor miért nem azt írod, hogy homonemiség, te agyatlan. Meg a homo is idegen szó, te IQ light. Ha meg akkora magyar, bocsánat MAGYAR vagy, tanulj meg először magyarul. Csak egy aluliskolázott seggfej, akinek szarral van tele a koponyája, képes ilyesmiket írni: elmeni, szeretet hazánk, házaságon, házaság, kezekel. helyet. Szerintem még Fekete Pákó is helyesebben ír magyarul, mint te. “Egyébként az el a kezekel Pörzse Sándortól” – ne félj, rajtad kívül senki nem akarja kiverni neki. Szerintem te úgy lettél, hogy apád kiverte magának, a genyója rácseppent a gumicsizmájára, aztán picsán rúgta anyádat, akinek a ló faszától kitágult vulvájába becsusszant egyből a gecis csizma.

  18. @baloo112: Áh, Ákos. A nagy családpárti, aki 15 év és 3 gyermek után vette feleségül barátnőjét, mert addig őrizte a szabadságát – ezt beismerte őszintén -, és akit nem egyszer megcsalt, mellesleg. Persze lehet, hogy ez belefér a hagyományos család-ideálba, nemtom.

  19. @hegyilany: más ha paródiát csinálnak valamiből (mondjuk az angol humor eleve veszett fejsze nyele), és más ha animal pornóval keverik az eredetmondát. Ha nem érzed a különbséget, óvatosan nézd a tévében a vígjátékokat.

  20. @kéne egy nick: Úgy látom helyesen írtam, egyedül az első mondat írásjelének nagyságába köthetsz bele, de az meg szőrszálhasogatás, könnyedén találnék a te írásaidban is hasonlót úgy hiszem. Inkább keress magadnak egy nick nevet, azon pörögj ennyit.

  21. Nagyon fincsi kulturáltsági marker az is, ki milyen szinten képes megfogni egy mitikus szituációt.
    Emesét a turul termékenyítette meg, Máriát a Szentlélek, ami meg a galamb, Zeusz többek közt bika. fürj és hattyú képében járt a nőkre, és általánosságban a felsőbb szellemi lények notóriusan állat képében nemzik az utódokat, másik oldalról a kultúrák egyik elsődleges identitáshordozói a mitikus állat-ősök.
    Most már legalább tudom, hogy vannak, akiknek ebben az animál porn jelenik meg elsődlegesen. 🙂

  22. @HUN_Sector:
    Hát én nem hiszem úgy, de nosza! 🙂
    (Elütést biztos, mert a hozzászólásokon én sem futtatok helyesírás-ellenőrzőt. De azért oda szoktam figyelni.)
    Nem, a vesszőhasználattal vannak gondjaid. Az is hozzátartozik ám!

  23. Olyan jó volt, amíg a HírCsárda híreit csak hülyék kommentelték, de nem idióták… 🙁
    @almodhi: Nem a kurucinfon vagy, ha valakit a helyesírás eszközeivel, vagy más, közvetett módon sértegetsz, nem kell mindegyik után megmagyaráznod, itt értjük. Ha meg- nem is feltétlenül.

  24. @almodhi: Adoflka, eddig olvastalak aztán felnyihogtam:Jobbik egyébként JÓSZÁNDÉKÚ kezdeményezését!!!

    Nácik és jószándék: vegytiszta oximoron:-))
    Önmegtartóztatás házasság előtt? Ember, te hol élsz?
    “életerős fiataljaink előtt nincs más út, csak a West-Balkán, a homoszekszualitás

    Muhaha, óriási,melegnek lenni választás:-))) Mindez a West Balkánban:)