Ezúton hívjuk fel a lakkosság figyelmét, hogy ha nem szeretnének kéretlen cicás és egyéb fotókat kapni Orbán Viktortól, akkor ne írják rá az e-mail címüket a nemzeti konzultációs kérdőívre!

Orbán Viktor levelére, melyben több pontban is a lakosság véleményét kéri, már igen sokan válaszoltak, és a második oldal alján az e-mail címüket is megadták. Tőlük tudjuk, hogy a feldolgozott levelek alapján Orbán Viktor újabb és újabb leveleket küldözget nekik, ezúttal már díjtalanul, e-mail formájában.

Az Orbán által elküldött e-mailek között szerepel a 94 bölcsesség szép tájakkal című PowerPoint-prezentáció, a Haverokkal a Vereckei-hágón nevű fénykép-összeállítás, egy cicás kép a „Nagyon cuki” aláírással, valamint egy lánclevél, miszerint egy 13 éves perui kislány új lábakra gyűjt, mert a régieket már megunta, és 10 centet kap a Google-tól minden továbbküldött levél után, és aki nem küldi tovább a levelet, azt szerencsétlenség fogja érni.

Belső informátorunk megtudta, hogy a Kormányhivatalban már előkészítették a péniszhosszabításos és az iráni feleség-keresős e-maileket is, és már csak néhány napot kell várni a miniszterelnök kézjegyével ellátott, új, szuperbiztos Facebook-vírusra.

34 KOMMENT

  1. Nagyon jó!

    A Kabóca-bábszinházban sincsenek olyan szines figurák, mint a Parlament legelső padsorában (kormánytagok: Hende is nagyot domboritott Kálmán Olgánál a multkor)! E-mail cimet megadni majd annak fogok, akinek ismerem a mobiljának a számát, meg apjával-anyjával is jóban vagyok, mert régóta ismerem őket. Addig meg szenvedjenek az adataim nélkül.

  2. Én megadtam, kaptam is emilt, továbbküldtem, másnap megnyertem a lottó 5-ös, 6-os és skandináv nyereményét is – úgy, hogy nem is vettem szelvényt!

    Egy ismerősöm nem küldte tovább, másnap köröm nőtt a pöcsére. Nem vicc, a csaja ott is hagyta!

  3. Komolyra fordítva a szót.

    Qrvára ideges lettem amikor megkapta ezt a levelet. Miért a mi pénzünkön csinálnak fideszes közvéleménykutatást bazki? Nem a zemberek véleményére kíváncsiak, hanem mennyien támogatják (még) őket. Mindezt névvel és címmel. A pofám leszakad. Ahogy Móriczka elképzelte.

    Aztán nézzük mennyibe kerülhetett a 2 (bazki) SZÍNES A4-es lap? Tezsvírek között is 300-500Ft-ba kerülhetett. Ezt is 8milka tehénnek küldték ki? Szorozzuk csak be hány milliárdot szórtak megint ki az ablakon. Csak azért bazki, hogy valamelyik haver nyomdája pár 100milkát bezsebelhessen.
    Hát a qrva nénikéjüket!

  4. @kovi1970: még csak arra sem kíváncsiak szerintem mennyien támogatják őket – ez csak egy játék – egy hivatkozási alap megteremtése, amire később lehet majd hivatkozni.
    Nem tudod hány ember küldi vissza, nem tudod mit válaszoltak – nem is az a lényeg, hanem hogy hivatkozni lehessen rá.
    Egy virtuális kormány, virtuális bábjátékot játszik!
    Nesze semmi fogd meg jól!

    Amúgy én megadtam az e-mail címem, küldtek egy narancssárga bögrét és 24 csekket amelyre, ha havonta befizetem a pénzt akkor államtitkári állás sorsolásán vehetek részt! 🙂

  5. Nekem a 4. pont tetszik a legjobban!!
    “Mások szerint épp elég az, hogy a gyermekvállalás költségeit mostantól nem lehet megadóztatni.”

    Kérem szépen folytatólagosan elkövetett alkotmánysértés van folyamatban!
    Miért is van adó akkor a tankönyveken, a gyerekek menzáján, a pelenkán, és még sorolhatnám tovább!!

    Sőt a gyermekvállalás költségeibe bele számít a mozijegy is, hiszen valahol el kell kezdeni!!

  6. jut eszembe, lehetne olyat is, hogy a sok közmunkás kézzel írná és saját lábán el is vinné a településén ezeket a leveleket.

    pikk-pakk meglenne a millió munkahely és még imádnám olvasni, vagy a rajzokat nézegetni.

  7. @mcs:
    sztem nem vagy elég kreativ. én annak örülnék, ha valaki személyesen elhozná és megmutogatná nekem a kismacskát, a vereckei hágot és a perui kislányt is.

  8. Amire figyelni kell:

    – Ne küld vissza a konzultációs levelet, mert kódolva van / az alkotmányi még nem volt /, bekerülsz a rendszerükbe.
    Különben sem nézik meg és másnak sem engedik!

    – Álljunk a tömegek mögé, támogassuk a jogos tüntetőket minél nagyobb létszámmal! Ne engedjük a nyugdíjak visszamenő ellopását!

    – Azonnal rendezzék az orvosok, egészségügyi dolgozók bérét, -teljes országos sztrájk várható- mert holnap nem lesz aki beadja a kúpot!!

    Ez a kormány is megbukott, hamarabb mint a szocik, el velük!

  9. A posztíró megint GUSZTUSTALANUL és ALJASUL ferdít.

    Hímvessző (a pénisz MAGYARUL!!!) hoszabításra csak az elkorcsosult liberálbaloldalnak van szüksége!!!
    Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, csak a MAGYAROK öszefogására épít. LIBBANTAK!!! NEM KÖTELEZŐ RÉSZT VENNI BENNE!!!
    De ha mi MAGYAROK mindanyian továbbküldjük a MAGYAR KORMÁNY leveleit, ezzel az EGÉSZ NEMZETNEK takarítunk meg pénzt. NEKTEK IS LIBSIKÉIM!!!
    Így jut – ha szerényen is – NEMZETI ÉRZELMŰ OKTATÁSRA, a MAGYAR HAGYOMÁNYOK ápolására.

    Én büszkén megadtam a villámposta-címemet (e-mail MAGYARUL!!!) a Miniszterelnök Úrnak!!! És büszkén fogok pénzt megtakarítani a NEMZETI KORMÁNYNAK!!!

    Vagy liberálisok!!! Talán hiányzik amikor gyurcsány (a kisbetű szándékos!!!) számolatlanul szórta a pénzt a bolsevik propagandára??? GONDOLKOZATOK!!!

  10. @almodhi: !!!
    !!! és mégegyszer !!!
    A GONDOLKOZATOK!!!-at piszkozatnak tekintem (eddig úgy tudtam, két Z-vel kell írni, bár nem ismerem a legeslegújabb alkotmányos szabályokat a helyesírással kapcsolatban), a gyanúm pedig az, hogy végre az álamellnökünk is hozzászólt!!! Hurrá!!! És még egyszer, utoljára: !!! Ezek a !!! jelek annyira izgatóak!!!
    !!!

  11. @kovi1970: Konkrétan 1 kör “közvélemény kutatás” 800 millió forint. Azért idézőjel, mert az előzőnek sem tudtuk meg az eredményét, pedig nem állt volna sokból hazudniuk valami statisztikát, úgyis csak ők látják. De ilyenre van pénz, szerzett jogokat meg le kell szarni. Ma volt a vastagbőrön, hogy ugyanaz a cég a horvátoknak 160 millióért épít 1 km vasutat, ami nekünk 2 milliárdért épít 1km-t. Ilyen ország ez. Mindent lopnak ami mozdítható.

  12. @almodhi:
    Hűűűűű….. Azt a borítékot nagyon szépen felcímkézték. „Hallgassuk meg egymást”. I
    gen.
    Ő is hallgasson, én hallgatok.
    Téged nagyon átagymostak. Ha volt mit.
    „És büszkén fogok pénzt megtakarítani a NEMZETI KORMÁNYNAK!!!” Takarítsd meg, de a másét ne vedd el! (PL. MANYUP)

  13. @Goompah: Egyáltalán nem ironizált, több más politikai cikk kommentjeiben is megtalálható hasonló értelmi színvonalú irománya. Nem érdemes vele foglalkozni…feltűnési viszketegsége és csőlátása van, és ekkor még nagyon finoman fogalmaztam.

  14. @Goompah: Dehogy gondolja komolyan:D Ajánlom megtekintésre a nem hírcsárdás kommentjeit. Szerintem csak egy troll banda ármánykodik, a beépített trollok játszásiból oltják a nyíltan támadó társukat…
    Vagy pedig tényleg sokan nem értik az iróniát:(