A Petőfi híd budai hídfőjénél állítanának emléket a szórakozásnak, a tárlat szombatonként ingyenesen megtekinthető lenne – számolt be a tervekről Hoffmann Tamás újbudai polgármester.

„Arra gondoltunk, be kell, hogy mutassuk a jövő ifjúságának az elmúlt tíz év hibáit.” – indokolta a múzeum létrehozását a polgármester. A tervek szerint a tárlat nagyrészt egy zenés szórakozóhelyet mutatna be, amely jó idő esetén nyitva van, és az emberek jól érzik benne magukat. Népszerű lehet az az installáció is, ahol olyan éjjel-nappalit rendeznének be, amelyben este 11 után is lehet alkoholt kapni.

Az újbudai képviselőtestület döntése szerint a kiállításon kisfilmekben mutatnák be a zenés-táncos rendezvények előtti korszakot, amelyet Hoffmann szerint „a féktelen orgiák és alkoholgőzös DJ-szettek” jellemeztek. A tárlaton Schmitt Pál államfő sétálós kisvideókban magyarázná meg, hogy miért jobb mindenkinek így, hogy a sötétség érája elmúlt, egy külön teremben pedig lehetőség nyílik majd meghallgatni Ákos valaha írt összes számát.

„A Rio szelleme természetesen nem múlik el nyomtalanul, hiszen tornacipőben és rövidnadrágban továbbra sem engedünk be senkit, akit nem ismerünk.” – ismertette Hoffmann, majd a szerencsétlen névrokonság miatt visszavonta nyilatkozatát.

20 KOMMENT

  1. ha esetleg a rendőrség drogcsempészektől lefoglalt pár száz kiló marihuánát szeretne megsemmisíteni – kender holokauszt formájában – annak is teret adhatna egy ilyen bulimúzeum.

    persze kizárólag azért, hogy a fiatalok levonhassák a tanulságot.

  2. Orális Analia kitörő örömmel fogadta a párthű és elfogult Hoffmannok elképzeléseit, le is ment hídba.
    Több álló zászlóval betérő szórakozni vágyót fogadhat R baszélgetésre. Legalább az Ő érdekeit is képviseli valaki.
    Be tudja tartani a 8. óra szórakozás, 8. óra pihenés, és 8. óra alvás -t.

  3. Ez az országzászlós dolog annyira groteszk már alapjáraton is, hogy ha azt egyben hozza le a Hcs, fel sem tűnt volna hogy ez nem kamu hír. Esküszöm, amikor először olvastam, még néztem is hogy Hcs-s cikk-e.

  4. b+ csak a kommentekből tűnt fel, hogy ez a HCS, nemtudom honnan kerültem ide, de elolvastam, és konkrétan nem tűnt baromságnak, sőt mapaság teljesen hihetőnek is gondolhatná az ember.
    Srácok, vagy ti puhultok (betudom a hidegfront hatásának) vagy tényleg kezdünk oda jutni, hogy felülmúnak titeket kreativitásban a vezetőink, és nagyobb baromságokat szülnek mint ti. Mi lesz veletek akkor? 😀

  5. @Steve_Jobs: áá nem nagy ügy, a nyilasozás, meg zsidózás egyáltalán nem jellemző rád, ne mártírkodj.
    csak ahogy olvasgattam kommenteidet, olybá tűnt, hogy ha egy napig nem érintkezhet a nyelved a fidesz seggével, akkor eléggé nyűgös leszel
    ezek szerint tévedtem, elnézést kívánok!

  6. A képmutatáson van itt a hangsúly, múzeumot csinálnak a bulizáshoz, miközben sorra zárják be a szórakozóhelyeket és alkoholtilalmat rendelnek el az egész városban. Tervbe van véve a hajógyári sziget újrahasznosítása is, úgyhogy majd kíváncsi leszek ahhoz mit szóltok.

  7. @melchi zadok: Azt, hogy szar hely volt, nem kár érte például én is írhattam volna. Írom is.

    Ha ezek után képes leszel a nyelvemet a fidesz seggével összefüggésbe hozni, jobb vagy, mint Smicht Pál, aki a sajtótájékoztató után megjegyezte, hogy “naponta egy alma az orvost Londonban tartja!”

  8. @Vaandor: az a gond veled barátom, hogy fogalmad sincs mibe szólsz bele… steve jobs egy ájult fideszes troll, aki ugyanúgy egyetértett volna azzal is, ha fidesz pl minden második budapesti szórakozóhelyet a zöld pardon mintájú hellyé alakított volna át rendeletileg.
    az én beszólásom erre vonatkozott, nem pedig azt akarta csikorgó logikával megvilágítani, hogy aki utálta a zp-t az következésképpen fideszes.
    de be is fejezem, már úgyis biztosan elvesztetted a fonalat..

    ja, egyébként schmitt pál csókoltasson. 🙂