A Fidesz-KDNP kormányzás utóbbi hat évben azért dolgozott, hogy a Gyurcsány Ferenc által kitalált, teljesen életszerűtlen vasárnapi boltzárat megszüntesse – közölte Rogán Antal volt V. kerületi polgármester.

201604-vasarnapcba

„A baloldal éppen arról akar népszavazást, hogy mindenkinek rossz legyen, mindig” – foglalta össze a fejleményeket Rogán, majd hozzátette: a kormánynak régi adóssága, hogy megszüntesse ezt a „végletekig haszontalan, autoriter, az emberek érdekeit figyelmen kívül hagyó, kommunista maradéktörvényt”.

Harrach Péter azt nyilatkozta: ha nem vigyázunk, könnyen visszajöhet a kommunizmus, ezért is fontos, hogy a törvény- és alkotmánysértő boltzártól végleg búcsút vegyünk. Harrach szerint mindenki megköszönheti a KDNP-nek, mert ha ők, valamint a Fradi-kopaszok nincsenek, a Gyurcsány-Bajnai-féle boltzár mindenki életét megkeserítette volna.

„Világnézeti pártként nem kell foglalkoznunk azzal, hogy hányan szavaztak ránk” – tette hozzá a KDNP frakcióvezetője, de már senki sem foglalkozott vele.

16 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönöm a Miniszterelnök Úrnak a neomultinacionális gyarmatosítók elleni szabadságharc újabb vívmányát! Felháborító helyzet volt, hogy a pofitot kivitték az országból a multik, de dolgozni bezzeg már nem akarózott nekik! Én már nehezen tudom követni, milyen nap van, ezért igen sok poblémám adódott abból, hogy elindultam a boltba, aztán mégse volt nyitva! Ideje volt, hogy végre olyan vezetője legyen az országnak, aki az idős emberek gondjaival is törődik, az elmúlt nyolc évben sajnos erre nem volt példa!

    #kösz #szabadságharc #pofit #szenilis #pobléma #idejevolt #elmúltnyolcév

    • Ne aggódjon kedves nyugdíjas támogatónk, most fogjuk benyújtani a vasárnapi boltnyitvatartás kötelezővé tételéről szóló népszavazási kezdeményezésünket!

    • Egyvalamit elfelejtett az mszp, és bűntársai. Szeretném a figyelmet felhívni Isten ide vonatkozó tanítására, parancsolatára, ha úgytetszik. Tehát jól döntöttek,és ne legyen kétségük afelől, hogy ez a dolog jó. Istentől jövő dolog. Mert mit is mond Isten? Hat napig dolgozz, a hetedik napon pedig szenteld meg azt. Ahogy maga Isten is tette. Hat nap alatt teremtette az eget, a földet, és mindent, ami rajta található. A hetedik napon pedig megpihent. Olvasható a Bibliában is. Isten tehát jó szemmel nézi a dolgot. Másrészt az embereknek is kell egy kis pihenés. Én is, ahogy sokan, támogatom a vasárnapi zárvatartást. Már csak azért is, mert Én Isten tanításai szerint igyegszem élni. Isten áldja meg Miniszterelnök Urat, és kormányát. Adjon Önöknek sok erőt, kitartást a folytatáshoz. Ne adják fel. Isten segít megoldani a problémát. Már csak azért is, mert ez az Ő egyik parancsolata. Nem hagyja elrontani. Ámen. Nem elég, hogy szégyenlik magukat. Ennek következménye kell legyen. Ez mégiscsak Isten káromlás, amit művelnek a gyurcsány banda, és bűntársai. Legyen következménye tetteiknek. Ne hagyják annyiba. Hozzáteszem itt a multik, meg az eu ugyanúgy bűnösök mint a Magyarországi baloldalnak mondott bűnbandák, és a jobbik. Mind ugyanazt szajkózzák. Mind Magyarellenesek. Nemérdekli őket a NÉPAKARAT. Egyetlen kormányunk jelenlegi kormány, akik értünk dolgoznak. Ez tény. A tegnapi dolgot én úgyveszem, a gyurcsány banda, meg az eu erőltette a kormányra ezt a lépést. Én aztmondom, felelniük kell a történtekért. Az eu-nak, meg az ellenzéknek egyaránt.
      Vádolom azokat, akik részesei a kezdeményezésnek. Várolom, mert ISTENKÁROMLÓ MAGATARTÁST TANUSÍTOTTAK! EZZEL ISTENNEK KELL SZÁMOT ADNIUK! NEM ÚSSZÁK MEG ANNYIT MONDHATOK! ISTENT NEMLEHET LEFIZETNI! RÁFÁZNAK!!!

  2. Egyvalamit elfelejtett az mszp, és bűntársai. Szeretném a figyelmet felhívni Isten ide vonatkozó tanítására, parancsolatára, ha úgytetszik. Tehát jól döntöttek,és ne legyen kétségük afelől, hogy ez a dolog jó. Istentől jövő dolog. Mert mit is mond Isten? Hat napig dolgozz, a hetedik napon pedig szenteld meg azt. Ahogy maga Isten is tette. Hat nap alatt teremtette az eget, a földet, és mindent, ami rajta található. A hetedik napon pedig megpihent. Olvasható a Bibliában is. Isten tehát jó szemmel nézi a dolgot. Másrészt az embereknek is kell egy kis pihenés. Én is, ahogy sokan, támogatom a vasárnapi zárvatartást. Már csak azért is, mert Én Isten tanításai szerint igyegszem élni. Isten áldja meg Miniszterelnök Urat, és kormányát. Adjon Önöknek sok erőt, kitartást a folytatáshoz. Ne adják fel. Isten segít megoldani a problémát. Már csak azért is, mert ez az Ő egyik parancsolata. Nem hagyja elrontani. Ámen. Nem elég, hogy szégyenlik magukat. Ennek következménye kell legyen. Ez mégiscsak Isten káromlás, amit művelnek a gyurcsány banda, és bűntársai. Legyen következménye tetteiknek. Ne hagyják annyiba. Hozzáteszem itt a multik, meg az eu ugyanúgy bűnösök mint a Magyarországi baloldalnak mondott bűnbandák, és a jobbik. Mind ugyanazt szajkózzák. Mind Magyarellenesek. Nemérdekli őket a NÉPAKARAT. Egyetlen kormányunk jelenlegi kormány, akik értünk dolgoznak. Ez tény. A tegnapi dolgot én úgyveszem, a gyurcsány banda, meg az eu erőltette a kormányra ezt a lépést. Én aztmondom, felelniük kell a történtekért. Az eu-nak, meg az ellenzéknek egyaránt.
    Vádolom azokat, akik részesei a kezdeményezésnek. Várolom, mert ISTENKÁROMLÓ MAGATARTÁST TANUSÍTOTTAK! EZZEL ISTENNEK KELL SZÁMOT ADNIUK! NEM ÚSSZÁK MEG ANNYIT MONDHATOK! ISTENT NEMLEHET LEFIZETNI! RÁFÁZNAK!!!