Minden óvintézkedés ellenére Vilmos herceg és Kate Middleton első közös házastársi képén felbukkant a bugyi-királynő.

A Liszt Ferenc Repülőtéren (nem ez a hivatalos neve, de ezt most ne cincáljuk) minden óvintézkedést megtettek, hogy ne történhessen meg az, amitől mindenki rettegett. Már egy hónapja a legnagyobb titoktartás alatt külön detektorkapukat szereltek fel, amelyek besípolnak akkor, ha a rajtuk áthaladó személy Kiszel Tünde. A hazai operabálok kellemetlen vendége azonban mégis bevette a Buckingham-palotát, és a legelső fotón, amely Vilmosról és Kate-ről mint házaspárról készült, felbukkant Tünde is.

Mielőtt kivezették a palotából, Erzsébet királynőnek átadott egy üveg saját tavalyi meggybefőttet, sajnálkozva, hogy nem két hónap múlva van az esküvő, mert akkor ideit adott volna, és felajánlotta az újdonsült házasoknak egy közös naptár kiadását a palotában készült képekből.

A biztonsági felvételeken egyébként jól látszott, ahogy Tünde a szemöldökét felborzolva a brit királyi testőrség, a Welsh Guards fekete kucsmásai között elvegyülve jut be a ceremóniára.

50 KOMMENT

  1. A hír igaz, csak kicsit másképp volt: Tavalyi naptárat adott, idei meggybefőttet igért, és előjegyezte a királynőt további közös fotózkodásra a jövő évi naptárat illetően. Ha nem jönne össze a közös fotózás, akkor a sajtóosztálytól kapott fotókat retusálják Donatellácska helyére. A fürdőruhás képeken megjelenő királynői táskák a bal kézen külön megbeszélés tárgyát képezik majd.
    Ok, hogy Hírcsárda, de kérem, tartsuk tiszteletben a tényeket!

  2. Szánalmas.
    Ki a túrót érdekli a kiszeltünde, meg kit vesz el az angol farok.
    A Föld bolygó népességének azt a felét kellene kiírtani, aki tegnap tv-n élőben nézte.
    Az átlagos IQ duplájára nőne.

  3. @tiborc2008: Miért vagy ennyire haragos?Kikosarazott a tünci?
    “Az átlagos IQ duplájára nőne” JA megmaradnál, te meg azok az IQ bajnoktársaid,kiknek még a “közösségi” kulipintyójukba sincs TV,de még áram se…..Küldöm h.petit (most “beszélt” a bolond törpével!) Vasárnap este megnézheted! Gondolom az már jobban érdekel!Két megváltó……..+ te a harmadik.

  4. @canadacruiser:

    “Ok, hogy Hírcsárda, de kérem, tartsuk tiszteletben a tényeket!”

    Még te beszélsz a tények tiszteletben tartásáról? Akkor te miért hazudozol? Köztudott, hogy a királyi esküvőn nem Kiszel Tünde, hanem Geronazzo Mária volt jelen, és nászajándékként felajánlott az újdonsült arának egy ingyenes részvételt a saját csábításoktató tanfolyamára. Ha kell, ehhez magam fotosopolok bizonyítékot.

  5. @kvadrillio: KICSÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ? “akkora” vagyok,hogy ha tüncire ráüvöltenék, az a pocok kiásná az ötös alagutat…….Akkor,ha dupla lóvét kapnék,akkor a 70-75Í%-nál leállnék s beállnék a bandátokba fősegéd szopatónak.
    Hú,már sokat szívtam!
    Baszki ! Hol a picsába van,mindennek OKOZÓJA @tiborc2008: ????!

  6. @tiborc2008: TIBI ! Ne hagy itt ! Kérdeztem,hogy miért vagy ilyen feszült?
    Na,hogy nehogy a konnektorba hugyozzál,megígérem neked,hogy szólok pár száz harcra kész fehér s kokeró debílnek s azokkal elindulhatsz a Föld bolygó felének a kiirtására……Így jó lesz?
    Azt,hogy kell értelmezni,hogy el is mentél? Írás közben RECSKÁZÓL ? :))))))

  7. “A biztonsági felvételeken egyébként jól látszott, ahogy Tünde a szemöldökét felborzolva a brit királyi testőrség, a Welsh Guards fekete kucsmásai között elvegyülve jut be a ceremóniára.”

    wáá, epic!! Geronazzo Máriát viszont én is hiányoltam. Legalább videót küldött?

  8. A hír másképp igaz: Tünci botrányt kavart, mert a fodrásza miatt 3 órát késett és szóvá tette, hogy nem várták meg az esküvővel. Kiengesztelésül kimehetett az erkélyre integeti (a fényképen jól látható), majd kínai kékköves gyűrűjét kicserélték az igazira. A meggybefőtt kamu, mert a biztonságiak elvették tőle, viszont a közös naptárterv igaz. Sajnálatos, hogy a Hírcsárdának nincs állandó képviselete a Buckingham palotában, így kénytelen ellenőrizetlen híreket átvenni a bulvárból. Ha Vilmos herceg és Kate Middleton a jövő héten – közkívánatra – esetleg megint összeházasodna, ilyen kérdésekben inkább forduljanak hozzám.

  9. A nyomozásunkban résztvevők anonimitásának megőrzése érdekében nem közölhetjük a részleteket, hogy hogyan kaptuk el az illetékest. Hozzátesszük: kevesebb eszköz és információ állt rendelkezésünkre, mint a sünöknek, mégis eljutottunk az elkövetőhöz, aki azzal fenyegette meg Szegedi Csanád szüleit, hogy a cigány-magyar polgárháború nyitányaként le fogja lőni fiukat.
    Az illető a jobbikos EP-képviselő szüleinek miskolci házába csöngetett be és mondta el szemtől szembe a fentieket, a család pedig a rendelkezésre álló információk alapján még aznap feljelentést tett a rendőrségnél, ők azonban nem tudták megállapítani az illető kilétét. A Kuruc.info tegnap megkérdezte Szegedi Csanádot az ügyről, aki megerősítette a fentieket, és hozzátette: anno még fel is hívták a rendőrségről, hogy kiemelten kezelik az ügyet, hiszen egy EP-képviselő meggyilkolásáról esett szó.
    Mi kiderítettük, az illetőt Radányi Lászlónak hívják, és a miskolci katolikus gimnáziumban dolgozik történelemtanárként. Kollégái előtt nyílt titok, hogy Radányi szabadidejében LMP-s aktivistaként dolgozik. Sokak elmondása szerint pedig kicsit defektes és bolond.

  10. Kész, vége a királyságnak. Megszakadt a vérvonal.
    Kiszel csábos, erős háttérsugárzásos mosolya miatt se az ifjú párnak, se a környéken lévőknek nem lehet utódja.
    A továbbiakban a királynő is csak a sakktáblákon lép a nyilvánosság elé. Csak a sötét oldalon.

  11. A hír kacsa. Nem is igaz, hogy meggybefőttet adott ajándékba, hanem a legújabb naptárját, amit rajongói külön kérésére készített és amin Donatellácskával együtt szerepel.

  12. a cikk aljas hazugság.

    első kézből, udvarközeli informátortól tudom, hogy kiszel tünde dédnagyanyja károly ősének a szeretője volt, és kate már a nászéjszaka után rájött, hogy vilmos igazából csak a családi szeretőtartó tradíciókat akarja tovább éltetni, és ezért hívta meg kiszelt a menyegzőre. ugyanis kiszel lesz a következő camilla, csak hát most várnia kell 15-20 évet, míg vilmos felszabadul.

    miután camillát bensőségesen csak rottweilernek hívta a királyi család, kiszel megkapta a királyi szeretők számára járó megtisztelő “spániel” nevet.