Igyekszik beilleszkedni

Nyomtatott és online bulvárlapok hasábjain látott napvilágot Damu Roland börtönbeli beszámolója, mely szerint az egykori tévésztár jól megvan a rácsok mögött. Az igazság azonban egészen mást takar.

Megkérdeztük Damu Roland cellatársát és még néhány előzetes rabot, hogy telnek a napok, de tőlük egy egészen más képet kaptunk. A “Rücskös” becenévre hallgató rab szerint Damu folyamatos megaláztatásoknak van kitéve. Legutóbb is fél órán keresztül kellett Várnagy Elődként ordibálva beszélnie, hogy elengedjék vécére.

A “Késes Béni” nevű elítélt pedig arról mesélt, hogy néhány Jóban-rosszban idézetért cserébe hagyta csak az őr hogy Boy George-ot hallgassanak, ami az egyetlen menedék odabent a meggyötört léleknek. Egy beceneve elhallgatását kérő elítélt pedig arról beszélt, hogy az ún. pingpongozás sem asztaliteniszt jelent. A részletekbe nem akart belemenni, de annyit elárult, hogy inkább a herékhez van köze és hárman “játsszák”.

Megtudtuk azt is, hogy Hagyó Miklóst magánzárkába dugták, ugyanis több rabtársával egy föld alatti illegális tömegközlekedési vállalat megszervezésén dolgozott.

1 KOMMENT

  1. Damu rolika azota feletebb szimpatikus, hogy tv2-es kolleganojenek propanalta: “meg a mentoben is utni foglak, te kurva”. Ezert is orulok neki, hogy jol elvolt odabent, nem vennem a lelkemre, ha esetleg azonos borszinu baratai esetleg gonoszak lettek volna vele.

    Hagyoval tenyleg vigyazni kell, mar a gyujtoben toltott elozetes napjai alatt is figyelmeztetni kellett, mert ismert telefonmarka tipusra hasonlito telefont rajzolt ruzzsal egy kartonpapirra, majd azt elkezdte szabvany dobozformava hajtogatni. Akkor bukott le, amikor arra mutogatva ajanlotta az egyik ornek, hogy az kesobb a kozlekedesi valallatanal PR-os lehet.