Régi barátok

A két híresség egyaránt úgy vélte, egy időre ki kell szakadniuk a szomorú magyar valóságból, ezért egy rövid időre Tenerifén nyaralnak majd.

„Nagyon jól jön ez a kis pihenés, Dózival amúgy is nagyon jóban vagyunk. Sőt, egy időben az is felmerült, hogy helyettem vezesse az X-Faktort, ám jött ez a csúnya vereség” – utalt egy interjúban Stohl András Overdose legutóbbi futamára, ahol életében először vereséget szenvedett.

Információink szerint a csodalónak a vereség óta pokol az élete: egyik reggel például egy levágott zsokéfejet talált az ágyában, istállójára pedig valaki az Underdose szót festette fel.  „Nagyon rosszul esett nekünk az a cikk is, amelyik egy szélsőséges portálon jelent meg Dóziról, és zsidó származását firtatta. Hadd szögezzem le, Dózi ugyanolyan magyar, mint bármelyikőnk, és az a hír is hamis, hogy az elvesztett verseny során ittas lett volna. Utána sem kért cigit senkitől” – nyilatkozta Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa.

A két celeb ezért döntött a közös nyaralás mellett: mint elmondták, a következő pár hétben mind emberileg, mind szakmailag, mind lóilag feltöltődnek majd, és hazatérvén remélik, rajongóik meg tudják bocsátani a múltbéli ballépéseket. Az ügyben szerettük volna megkérdezni Stohl András tulajdonosát is, de ő éppen nem ért rá.

12 KOMMENT

  1. Sanyikam, ettol nem kell felni, bucika mar regen ismerte az “overdose” kifejezest, es annal nagyobb orome nem volt meg, amikor tudta tarsitani egy patas allathoz. Persze, hogy egyutt nyaralnak, a hetkoznapok beadtak nekik…. Ha viszont bucika egyedul ter vissza, virslitol es kolbasztol meghizva, akkor aggodni fogok.

  2. Másért is gyanus ez a bucifejű! Miért egy csődörrel nyaralgat , mi ?
    Volt már gyorshajtás, volt kábszer, volt kábszer-árulás, volt másnak sérülés-okozás,
    most meg egy csődörrel vonul el ????? Mi jöhet még ?????

  3. Dozi már értesült a lesújtó hírről hogy ki a nyaralótárs, ezért csak 7.lett a legutóbbi versenyén…. Buci miatt oda a veretlensége…. nahiszenmégcsakezhiányzott!!!!!, Buci, Buci, ez is a Te bűnöd!

  4. Óverdózból,mint megannyi lótársából szerintem kolbászt kéne csinálni.Lovas nemzet vagyunk,persze,de a talpas parasztok és nyugati traktorok nevében követelem valamennyi ló bedarálását,és táplálékká avanzsálását.Kezdve Óverdózzal.Több hasznunk lene belőle.
    Egye fene,egy lófaszt hagyhatnak Bucc seggében.Jól állna neki.A tévében is szerepelhetne vele újra.
    Stólnak megbocsátott egy lófasz,ezért a seggébe dugta fejét…már látom is a szalagcímeket.

  5. Szerintem mindkettőnek darálóban a helye.Dózernak azért,mert ló.Ettél te már lókolbászt?Hát jobb,mint egy futam a lovin.
    A Stúlnak meg csak úgy.De lófasszal a seggében.Úgy szórakoztatóbb.

  6. A lókolbász fincsi, ez tény. De kiábrándultam belőle, mióta nem abból van az erkélyem korláttya Vektor minden sugallmazása ellenére. Bucikolbászt meg még nem ettem, lehet ki kellene próbázni.