Ilonka néni Youtube-videókat is készítene

Özv. Takácsné Ilonka lett Magyarország első hivatalos e-könyv olvasója: tegnap délután tizenöt társával vette át az e-könyv olvasó szakképesítésről szóló OKJ-s bizonyítványát.

Mint elmondta, nagyon boldog, mert a marketing-menedzseri és vagyonőri képesítés után ez végre olyan végzettség, amivel biztosan el tud helyezkedni. Arra a kérdésünkre, hogy milyen alkalmazás futtatására tartja magát alkalmasnak, elmondta: legjobban a napi nyolc órás alkalmazásnak örülne, de megbízási szerződés is elképzelhető.

Ilonka néni szakvizsgáján két tételt is hibátlanul tudott, így ebben a kettőben látja saját jövőjét is: az egyik az e-meseolvasás, amelynek lényege, hogy telefonon vagy személyesen meséket olvas fel a laptopja monitoráról gyerekeknek; a másik pedig a hangoskönyv, amikor hosszabb utakon a sofőrök mellé ül be az anyósülésre, hogy több száz unalmas kilométert tegyen szórakoztatóvá. Ez utóbbiban akkora fantáziát lát, hogy ősztől tervezi egy chatpartner-tanfolyam elvégzését is. Hajrá, Ilonka néni!

1 KOMMENT

  1. Ejj, ez itten a reklám helye! Nálunk megszerezheti életre szóló OKJ képesítését olcsón!
    Tanfolyamainkból:
    internet-átlag user, internet-haladó user, internet pro user (ezzel a szakképesítéssel ajándékba kapod a plug-in telepítő képesítést is!).
    A többlábon állás jegyében összevont képzéseink is vannak, A K C I Ó S A N ! ! ! !
    • Lófedeztető – sitebuilder
    • e-marketing – szerkezetlakatos
    • pornó színész – DJ (jelenleg itt túljelentkezés van)
    • megélhetési celeb – kőműves
    Természetesen youtube videókon is megvan a tananyag, csak a biziért kell bejönni,
    ha a csekket befizetted!