Sokat hülyéskednek a srácok

Exkluzív értesüléseink szerint az IMF és az EU küldöttsége nem a nemzeti ügyek kormányának tervezett, vagy éppen nem tervezett gazdasági lépései miatt hagyta el időnek előtte a tárgyalásokat, csak egyszerűen nem bírják a magyar humort és a rajzszöget.

A tárgyalások egyik magát megnevezni nem tudó résztvevője – konkrét közlése szerint: „olyan gyorsan kerültem, baszod, a minisztériumba, hogy az se tudom ki a főnököm, de az is lehet, hogy én vagyok a főnök” – azt közölte, hogy a komor hangulatú és unalmas tárgyalásokat a magyar fél megpróbálta vicces dolgokkal feldobni.

Így például a jó humoráról ismert Varga Mihály csak egy volapük tolmácson keresztül volt hajlandó tárgyalni az IMF és EU képviselőivel, de többször előfordult, hogy rajzszöget rakott Matthias Mors EU biztos székére, és mikor az felsikított, a magyar küldöttek minden alkalommal egymás hasát fogták a nevetéstől.

A tárgyalásokon megjelent Orbán Viktor is, aki két 50 milliárdos megtakarítási ígéret között egy olyan szőkenős-zsidó viccet mondott el négerekkel, cigányokkal és nyuszikával, hogy Christopher Rosenberget, az IMF küldöttség vezetőjét kórházba kellett szállítani. Szijjártó Péter az eset kapcsán azt mondta, hogy valószínűleg csak a magyar-volapük-angol tolmácsolási láncban lehetett a hiba, és Rosenberg úr valamit félreérthetett, mert a poén nem is az volt, hogy „és dugd fel magadnak a redvás kölcsönödet nyuszika”

A végső lökést a küldöttek Washingtonba, illetve Brüsszelbe visszavezető útjához az adta meg, amikor Matolcsy György a véletlenül bekapcsolt mikrofonjába azt mondta tökéletes volapükséggel Barbara Kauffmann EU küldöttről, hogy „csak azt a hörcsögfejű transzvesztita zsírpingvint kéne jól megdugatni, és máris nem lenne baj a 10%-os államháztartási hiánnyal”.

“Ez tényleg vicces, de most erre nincs időnk” – kommentálta az esetet Christopher Rosenberg a kórházban, majd visszakérte a lélegeztetőgép maszkját.

15 KOMMENT

  1. Rosenberg, Kaufmann, büdös fospofák, legalább nevet változtassatok, hogy ne ordítson rólatok, hogy mind bantuk vagytok!
    Rosenberg te legyél kaufmann,
    kaufmann, te meg legyél Rosenberg!

  2. a sok viccelődés közepette jó, hogy a küldöttség gépét nem próbálták föld-levegő rakétával maradásra bírni, szerintem az azért ütött volna, nem úgy mint a rajzszög ami csak szúrt….

  3. azért egy föld-levegő rakétát összehasonlítani egy rajzszöggel, hm…, ezt ugye nem gondoltad komolyan?! egy ilyen rakétát még Binládenék is röhögve beszereznek, na de rajzszöget csempészni valaki székébe ÉSZREVÉTLENÜL!!! na az pálya

  4. kupaknak!
    Hát alattomosnak alattomos egy jó kis rajzszög, és kérdés, hogy kit éppen hol talált el az alfelén.
    Látszik, hogy a küldöttségből senki nem tanított még (magyar) suliban, mert akkor előbb alaposan leporolta volna a székét, és jól megmozgatta volna, hogy a széklábakkal mi a pálya és nem a katedra szélén áll e. Na persze ha tanított volna (Mo.-on) akkor meg kizárt dolog, hogy számolni tudna
    Hát, úgy kellett, úgy kellett….

  5. a hüjék!

    legalább hozhattak volna magyar-tolmácsot is!
    vagy tán mégsem rohangál olyan sok magyarul beszélő zenber ebben a világban?
    hát, így nehéz lesz a glóbuszon megszerezni a kétharmadot.
    [szomorúan sóhajt]…

  6. Az IMF & EU megállapodás az Orbán bulla titkos záradéka miatt maradt el:

    Esküszünk!
    A gazdasági programunk titkát minden körülmények között megőrizzük.
    Semmiképpen sem kerülhet a komenisták kezébe.

  7. Pé-nek!
    Meg fogod tudni az önkormányzati választások után, és azt fogod kívánni, hogy bár sosem hallottál volna a programjukról, erre mérget vehetsz, sajnos…..