Klasszikus tévhit: több szám bejelölése növeli az esélyeket

Amióta a Magyar Szerencsejáték Zrt. Honlapja elkészült, sokan panaszkodtak arra, hogy túl lassan frissül, és mindig csak az előző heti lottószámokat láthatják a látogatók.

Ezt a hibát orvosolta a weboldal optimalizálását végző informatikus-csapat, akiknek hála a frissülés jóval gyorsabb, így augusztustól már a következő heti lottószámokat is láthatjuk a weben, és rengeteg izgalmat és drukkolást spórolhatunk meg magunknak. Az informatikus gárda most annak a problémának a megoldásán dolgozik, hogy a hét végén hogyan húzzák ki pont azokat a számokat, amik előre meg lettek adva, úgy, hogy a szerencsefaktor se csorbuljon.

Akik azonban továbbra is vágynak az izgalmakra, azoknak ugyanazt javasoljuk, mint a foci vb idejében a megszállott drukkereknek, akik elfoglaltságaik idején rögzítették a meccseket: lehetőleg ne nézzék meg a jövő heti lottószámokat egészen a sorsolásig, így meglepetés marad nekik az eredmény.

7 KOMMENT

  1. A rengeteg szívinfarktus miatt a Szerencsejáték Zrt. honlapmegújítását Támogatta a Magyar Kardiológiai Társaság. Ezért mától tilos ordítva megkérdezni, hogy “MEEEEEENNNNYYYYIIIIIII????

  2. a mi kis Pösze Lajosunk keze van a dologban!
    Jövő héttől előre tudhatók a lottóhonlapról a Magyar Gárda újabb reinkarnációt sújtó ítéletek is!
    Pösze bácsi a közeli öngyilkosságát is 2 héttel korábban rakja fel a Jewtube-ra!

  3. “Az informatikus gárda most annak a problémának a megoldásán dolgozik, hogy a hét végén hogyan húzzák ki pont azokat a számokat, amik előre meg lettek adva,”:

    Most én mongyammeg? Csak azt az öt számot köll a gömbbe rakni, amiket leírtak már.
    Jó izgalmas lesz, kijön-e az eredmény :))