"A magyar pornóipar egy igazi nemzetspecifikummá nőtte ki magát!"

A 2010-es Forma 1 Magyar Nagydíjon a már beharangozott szegedi téliszalámi mellett további hungarikumok is megjelennek a versenyautókon – tudtuk meg Palik Lászlótól, a Hungaroring Zrt. ügyvezető igazgatójától.

„Ismét óriásit alakított a Palik Laci, nagyon szépen megállapodott az Ecclestone bácsival, aki nagyon szereti a Lacikát, így szabadon nyomhatjuk a világnak az ország-marketinget” – mondta Palik László, majd a bevezetőt követően bemutatta az egyes hungarikumok elhelyezését a versenyautókon.

A tervek szerint, – mivel érdemben úgysem szólnak bele a verseny alakulásába – a Lotus-okat makói hagymafüzérekkel, szikvizes palackokkal és elgázolt kuvaszokkal aggatják tele. A pilóták sisakjára szürkemarha szarvakat csavaroznak, míg a bele vezetett kulacsot kecskeméti barackpálinkával és Béres Cseppel töltik fel.

„Újra fel kell ébresztenünk a világ érdeklődését a magyar szellemi tőke iránt” – emelte hangját az igazgató. Ennek megfelelően 2010. áprilisa óta keresik a Teller Ede agyával anatómiailag megegyező szerkezetű agyakat. A casting során az önkéntes jelentkezők koponyáját felbontják, és a kiemelt elmeszövetet egy MTA által kijelölt – és Vizi E. Szilveszter agykutató vezette – grémium bírálja el. A győztes agyvelőt a hétszeres győztes, Michael Schumacher autójára helyezik ki egy rubik kocka és a „Tornyi Barnabás találkozása Pörzse Sándorral a Széchenyi Könyvtárban” című festmény reprodukciójával egyetemben.

„A magyar pornóipar egy igazi nemzetspecifikummá nőtte ki magát! Legyünk büszkék rá, és erről kérem, ne is nyissunk vitát!” –mondta a szigorú Palik.

Terveik szerint Jenson Button Mclaren-jének orrára a Mercedes csillag helyére a terpesztő Michelle Wilde-ot fogják feldrótozni, míg a gépkocsi oldalára a „HungariCumshot” szlogen kerül.

25 KOMMENT

  1. akkor azért már össze lehetne vonni a dolgokat: geronazzo mária pálinkától bebaszva, hagymafüzérrel a nyakában, egy rúd pick szalámival a seggében, egy szürkamarha hátán csinálja egy kuvasszal.

    mondjuk a négymancs azonnal ordítani kezden, és valljuk be joggal.

  2. A futam végi eredményhirdetésen, a győztesnek járó Matyó-hímzéses parasztcsizmát Gyulai kolbásznak öltözve Gyulai Balázs és Czollner Gyulám fogják átadni, hogy végül a 3 dobogós nyugodt szívvel pofánlocsolhassa egymást az erre a célra hitelesített Tokai aszúval.

  3. Ez nem vicces seggfejek, mert nem irtok egy olyan cikket amiben a zsidokat basztassatok? nem mertek tetvek olyant irni, a kutya se harapja meg azt a kezet amelyik eteti… ha irtok egyet szent a beke, ha nem akkor mocskos zsidok vagytok akik burkolt ungarofob cikkeket irogatnak viccnek alcazva.
    Adok otleteket a zsidos cikkhez, legyen benne: holokauszt, fityma, 6millio, kampos orr, tetuhinta, penz, gyilkosok, lemeszarolt palesztin gyerekek, legyen benne gazkamra es szappan es gazdasagi valsag amit a zsidrakok okoztak. Ja es legyen benne az a vicces mondat, hogy “nem tagadom a holokausztot, igenylem” . na gyerunk gecik, bizonyitsatok, hogy nem vagytok hungarofob zsidok. Ha magyarokkal lehet viccelodni, gunyt uzni a hungaricum szobol stb, akkor gondolom a zsidokkal is lehet viccelodni…

  4. Geri: a busmanokról sem szoktak írni. Szerintem mocskos busmanbérencek.

    Szerkesztők! most bebizonyíthatjátok, hogy nem vagytok hungarofób busmanok! Írjatok egy cikket a busmanokról is!

  5. Geri for Beiktatási Mókusmajom!

    A busmanokat meg nem kéretik baszogatni, ha valakik rászolgáltak a cseszegetésre akkor azok a szemét sovén lappföldiek, burkusok, meg hottentották a nagyvalagú nőikkel.

    Geri meg igazából azért ideges, mert ő akarta a kuvasszal csinálni a marha hátán, de a mária elhappolta előlle a bizniszt. Azért nem kis csalódás lehetett.

  6. Gerinek!
    Azért nem semmi a magyar közoktatás, a szellemileg alultáplált gyerekből is írni tudót állítanak elő a kisegítő iskolában. Geri, reklámozhatnád a szellemileg (és lelkileg) sérült gyerekek iskoláját ahova jártál.
    További szép napot neked és a sorstársaidnak, El lehet menni…..

  7. Továbbá egy csapat nem fog versenyezni az F1 Hungáriai Körpálya versenyen, mert a jó magyar szokás szerint elkorrumpálják. Még nem tudni melyik csapatot fogják a parlamentben szétosztani, az rajtkor fog kiderülni. Előző nap kisorsolják a szerencsés istállót, amelyik majd lesz üzemanyag, gumi és személyzet nélkül vág neki a futamnak. Slussz poén, hogy ők is csak ott fogják megtudni.

  8. Korábban már javasoltam, nem hallgattak rám…
    Landing site kell!!!
    Bejön a pó’gár, ott a lap, kiírni: ez egy vicces oldal, 18+, senki ne vegye komolyan, zsidócigányniggerhungarista csoportoktól elhatárolódunk, nem akarunk mást, csak nevettetni. (kormányzati busmanbérencek és famuffok kedvéért braille írással is kiírni, az odaver.)

    a hír egyébként fotosopp, “barackpálinkával és Béres Cseppel töltik fel”… nem gyanús? pálinkába béres csepp? Magyarok vagytok Ti? Elb.ni a pálinkát? Hát akkor a hungaróringet is eladták a szuahéli kalóz szamurájoknak?

  9. Valamint a futam egyetlen törzsgyökeres magyar felmenőjével büszkélkedhető (ám félig svájci) pilótája, Hamilka csoki, a megszokott tűzálló overált ezúttal egy tűzálló bugaci pásztorviseletre cseréli. A világbajnok pilóta ezzel kívánja az eddig mélyen eltitkolt titkolt hazáját reklámozni.