Nem érti, miért nem értik a hülye magyarok

Elég a köcsög magyarok szlovákfóbiájából! – jelentette be Ján Slota és Robert Fico közös sajtótájékoztatón. A két politikus szerint a kerti törpe Orbán Viktor igazán leállhatna már Szlovákia gyalázásával, és visszamehetne a disznóólba fát aprítani.

„Nem értjük, mi baja van ezeknek a sehonnai magyaroknak, mi csupa jót mondtunk róluk eddig, ők meg keltik a feszültséget” – vélekedett Fico, majd hozzátette: így is elég rossz ennyi magyarral együtt élni egy országban, csak rosszabb lesz, ha hivatalosan magyar állampolgárok is lehetnek.

„Akárhányszor sorban állok csülökért, mindig ott áll előttem egy magyar. Pozsonyban Bratislavában lassan már nem is értik, amit mondok nekik, mert mind ezt a gyökértelen, karakter nélküli nyelvet beszélik.” – fakadt ki Slota. A szlovák politikus szerint most már igazán abba lehetne hagyni magyar részről a faszkodást, mert különben tényleg kihozzák a sodrából. Slota azt is kifejtette: véleménye szerint minden magyar egy rasszista, szőröstalpú bunkó, és legszívesebben tankkal taposná le mindet, és a két ország viszonya sokkal jobb lenne, ha a magyarok ezt csendben elfogadnák.

20 KOMMENT

  1. Anyádnak is jobb lenne ha a fejedet a kemencében ápolnák és a seggedet 2 néger döngetné a faszával!! Hülye politikus barom, aki azt se tudja mifán terem a ti-do!

  2. Szomorú valóság! Rossz szomszédság török átok! Sajnálom a h.túli honfitársaimat mert senki sem azt nézi mi lenne az ő számukra a legjobb! Hatalmi harc ez semmi más és eszközként használják fel őket! Ahogyan minket is minden választáskor! Utána élhetünk 46.ooo.ft-os nyögdijből esetleg még kevesebből osztán a kuty se törödik velünk tovább! A SZAVI MENT, OTT VAN ÉS csk ez számít!

  3. A szlovák és a magyar népnek szüksége a kölcsönös szeretet és barátság. Látásom van: Lesz magyar szakács magyar ételekkel, és tanuljuk a szlovák nyelvet. Magyarok többsége valójában eredetileg a Szlovákok! Minden rendben lesz. Szlota Jancsi jó és édes fiam – valójában szereti Magyarország, Balaton és a magyar leányok… 🙂

  4. jah, annyira szereti, h a magáévá is tenné.
    Felénk is a szlovák kissebbség a többség… meg is lehet nézni, h milyen gáz ez a falu a német falvakhoz képest. Akkor legyen inkább osztrák-magyar monarchia megint. a parlament is nyerhetne egy utat Aradra… 🙂