Az RTL Klub a változatosságra törekszik

Az RTL Klub 42. alkalommal tűzte műsorára a Különben dühbe jövünk című vígjátékot. A mű 40. és 38. ismétléséhez képest elmondhatjuk, hogy Terence Hill játéka kevésbé volt árnyalt, kicsit fáradtabbnak tűnt, mint 6 és 14. ismétlés között.

Bud Spencer mimikája egyre kifejezőbbé válik, és az artikulációs bázis is egyre jobban érthető. Bár sokan felismerik a filmtrükköket például a motoros bandával való küzdelem során, de sokaknak még mindig hitelesnek hat. A sör-virsli verseny még mindig képes feszültséget generálni, ám a szerelmi szál erőltetettnek tűnik. Összefoglalva, a 42. ismétlés felülmúlta a 20-30. közötti ismétléseket, ám nem ért nyomába a 12-iknek.

3 KOMMENT

  1. Igen, de abban Bud Spencer elszúrta a szólóbrummogását. Bár nagyon ügyesen oldotta meg, szinte senkinek sem tűnt fel. Viszont az orvgyilkos tényleg hegedűt vitt magával.

  2. Külön kiemelném a sminkesek bravúrját, ahogy visszafiatalítják a szereplőket. Sőt privát információk szerint már több statisztát fel kellett támasztani az eredetiséghez.
    Nagyon várom a 50 adást, biztos kirukkolnak valami extrával, mint kimaradt jelenetek.
    Nekem kalóz másolatban meg van az éttermes epizódból amikor Bud belapátolja véletlenül az egyik pincért és Terrencnek kell utána ugrania.