Elég rossz színben tünteti fel hazánkat az incidens

Az izraeli oktatási minisztérium közlése szerint a Bátor Tábor hálózat izraeli diákszerveztének, a Mozgatással Szállított Diákok (MOSZAD) diákjai érkeztek volna egy budapesti cseretalálkozóra, de sajnos nem tudtak leszállni a Ferihegyen.

Egy kis félreértés lehetett a magyar hatóságok között, mert mi ugyan kaptunk engedélyt a leszállásra egy magyar hatóságtól, egy másik azonban nem engedett minket leszállni Budapesten, ezért vissza kellett fordulnunk.” – árulta el Ya’ari Even-Shushan a szervezet ügyvezetője egy csapat csalódott iskolás gyűrűjében a jeruzsálemi reptéren.

Mint ismeretes, tegnap reggel két izraeli kémrepülőgépnek látszó repülő tárgyra lettek többen figyelmesek a magyar légtérben. A minisztériumok közötti tehetetlen egymásra mutogatás után a hazai Bátor Tábor Alapítvány adta meg a magyarázatot, miszerint a repülők beteg gyerekeket hoztak volna egy találkozóra, de ez meghiúsult a magyarok gyanakvó rosszindulata miatt.

A hír hallatán több magyar újság hivatalosan is elszégyellte magát. Ám egyes szakértők szerint nem eléggé.

4 KOMMENT

  1. Az egész úgy indult, hogy egy palesztin kisfiú, aki a kezdődő mumpsza miatt lemaradt a táborozásról, bemószerolta iskolatársait, hogy terroristák, hogy nekik se legyen jó tavaszi szünetük, akárhogy is hívják ezt zsidóul.

  2. Én ott voltam!

    Bőszen shalomoztam a fölöttem elszáguldó, de le nem szálló izraeli kis kedves gyerek szállító gépnek. A kipámat az égbe dobáltam örvendezve, hogy “megjöttek, megjöttek” de végül nem szálltak le. Sajnos.

    Ekkor szomorúan elindultam hazafele. De mikor beértem a Ferihegyi repülőtér váró termébe hirtelen a plafonról náczik ugrottak le és vettek körbe. Majd jól elvertek. Pedig nem is vagyok zsidó. Csak az akarok lenni. brühühü…

  3. Gyerek téged tényleg jól elkalapáltak, ha március óta csak most jöttél ki a kómából, hogy megírd a kis rémtörténetedet, azt sem tudjuk, hogy jöttél e vagy mentél, mit kerestél Ferihegyen amúgy? most itt felejtettek vagy mi a fene van? ha jól tanulsz akkor lehet, hogy örökbefogadlak, bár ahogy dobáltad a kipádat, hát nem lehetsz egy jó gyerek!