Sokan szeretnék látni Pécsett

Sok az építkezés, és a szokásosnál több az utcazenész – a jelek szerint ezt vonta le Pécs város lakossága a januárban kezdődött Pécs 2010 EKF-projekt megvalósult programjaiból.

A kulturális programok a felmérés szerint elvesznek a város forgatagában. “Azt hittem, csak egy hajléktalan” – válaszolta például egy megkérdezett járókelő, amikor megmutatták neki a Széchenyi-tér egyik sarkán egy szál gitárral fellépő Lovasi Andrást. Hasonló reakciókat kapott a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont épülő komplexuma is, amelyet a felmérés szerint legtöbben parkolóháznak néztek.

A kutatás készítői azt is felmérték, minek örülnének a városba látogatók: első helyen Lady Gaga koncertje végzett, de sokan szeretnék látni a Dallas Stars hokicsapatot, valamint Magdi anyust is az EKF-es programok listáján.

1 KOMMENT

  1. Nagy igény volna egy Barátok Közt – The Live Experience országjáró turnéra, ahol a sorozatból már megismert grandiózus díszletek között, élőben adnák elő az ország nagyobb arénáiban a szappanopera cselekményének leginkább szívszorító részleteit, lehetőség szerint bőséges dalbetétekkel és magyarnóta-kísérettel.