Az eredeti plakáttervek egyike

Mindössze nyolcéves az a kisgyerek, akinek terveire alapozták a Class FM bevezető kampányát. Karcsika elmondta: büszke arra, hogy országszerte viszontláthatja műveit.

“Azt mondták a bácsik, hogy valamilyen plakátot vagy mit kell rajzolnom. Anyu segített kicsit, ő vágta körbe a lógót, vagy mit” – írta le a kreatív folyamatokat Karcsi, aki saját bevallása szerint sohasem volt jó rajzból. Anyukája szerint azonban gyerekén mindig is látszott a tehetség, amikor pedig a Class FM stábja megkereste őket az ajánlattal, nem tudtak nemet mondani.

“Két csokit ígértek egy országos bevezető kampány terveiért. Karcsi azonnal fellelkesült és zsírkrétával megalkotta azokat a plakátokat, amelyekkel most is találkozhatnak, bárhol az országban” – mondta el az anyuka. A család most boldog, a kisfiú pedig bejelentette: kreatív ügynökséget nyit, és szeretné a politikai plakátharcban is kamatoztatni tudását. “Megtanultam kezelni a Paint programot, a Fidesz Word ’95-ös plakátjánál simán csinálok jobbat” – nyilatkozta önbizalomtól duzzadóan az ifjú tehetség.

5 KOMMENT