Ő például teljesen legálisan dolgozik.

Feketén dolgozó rendőröket fogtak el határőrök Csongrád megyében. Az őrizetbe vétel közben azonban a helyszínre érkezett a helyi munkaügyi kommandó, amely megállapította, hogy az intézkedő határőrök munkaidőn túl, megbízási szerződés keretében látták el a feladatukat.

A rendőrség felgöngyölítette azt a bandát, amelynek tagjai konténerekben rendőröket hoztak be az ország területére, hogy velük töltsék fel a hiányos állományt. Sok külföldit kényszerítettek, hogy igazoltatásokat hajtson végre, de volt olyan, akit zsarolással vettek rá, hogy emberölési ügyekben nyomozzon. A rendőrség szóvivője egyelőre nem tudta megerősíteni a hírt, mivel alvállalkozási szerződése valószínűleg színlelet, így az APEH teljeskörű ellenőrzést rendelt el egyéni vállalkozásánál.

Egyelőre idegenrendészeti őrizetben van két busznyi kínainak látszó kommandós is, akik nem tudtak elszámolni arról, honnan szerezték POLICEE feliratú láthatósági mellényüket és komplett felszerelésüket. A kollégák akkor figyeltek fel rájuk, amikor kiderült, hogy valamennyiüknek ugyanaz az azonosítója.