Sokan már a hírnek is örültek

Halál elleni oltást vezetnének be Japánban, ezzel számos, egyéb védőoltás feleslegessé válhat – jelentette be a japán egészségügyi miniszter.

Az oltás keretében kis dózis legyengített halált juttatnának be a bőr alá, aminek köszönhetően a beoltott alany immunissá válna rá. Eddig 30 emberen próbálták ki az oltást, de egyelőre várni kell az eredményre, mivel valószínűleg oltás nélkül is életben maradtak volna. A halál elleni oltás legsúlyosabb mellékhatása a halál lehet, ami valójában nem jelent kockázatot, mivel előbb-utóbb bárkinél bekövetkezhet. Az állatkísérletek esetében eddig tiszavirágoknál próbálták ki az oltóanyagot, de mivel tűvel kell beadni, már az oltás pillanatában meghaltak.

2 KOMMENT

  1. Egészségügyi felmérés!

    megállapítások 1995 ből

    Az ágyszám csökkentő bizottság megállapítása szerint, a rendszerváltásnak van a legtöbb betege! A szülészet munka nélkül. A belgyógyász nyomorfekéllyel ápolja betegeit. A törvényhozásban a szív (elég)telenség aggasztó méreteket ölt. Ugyanakkor a vörös vérszívók kóros elszaporodása figyelhető meg, ami a szervezetet tovább gyengíti. A terepeauták tanácstalanok a kezelést illetően! Folyton vért kölcsönöznek, de a beteg saját vérét elszívják eladják! A sebész tehetetlenül nézi a sok sebből vérző országot! A fülész nem érti az elharapózó süketséget a jajkiáltások iránt! Az idegorvos idegbajt kap a sok bolondtól, aki őt akarja orvosolni. Az elmeorvos eszelősen keres egy ép elmét, hogy viszonyítási alapja legyen a bolondság eldöntéséhez. De nem talál olyan bolondot, aki hajlandó lenne magáról egy elmeorvosi vizsgálatot nyilvánosságra hozni. Az urológus a kiválasztást nem tudja feljavítani. A pangó vizelet a hólyagok feszülését okozza, s ez újabb feszültséghez vezet. A vérben felszaporodó vizelet az agy működését rontja (húgyagyúság), ami a katasztrófa bekövetkeztét előrevetíti. A boncmesterek a halálos kór okát boncolgatják. S a gyilkos vitákban erkölcsi hullák termelődnek, akik aztán temetetlenül tovább ülnek az ülésteremben.
    Cseppben a tenger, egészségügyünkben az egész ügyünk.