overdose300Szörnyű titok került elő a magyar csodaló, Overdose életéből. Múltjának egy eddig rejtett részlete került napvilágra. A milliárdokat érő versenyló korábban pornófilmekben játszott. Kategórájában több sikeres film is köthető a nevéhez.

A döbbenetes igazságot egykori rendezője és idomárja Jackee Starr (született Szabó Imre) fedte fel előttünk. “Már akkor is felfigyeltünk hihetetlen képességeire. Nagyon természetesen mozgott a kamera előtt, nem kellett neki semmit kétszer elmondani, és a lányokkal is nagyon gyengéd volt. Ráadásul a forgatások után elmehettünk rajta lovagolni is.” – árulta el kérdésünkre a rendező-producer.

Overdose több akkori filmje elérhető dvd-n: Az én nagy pónim, Kalandok a pajtában 1-3., Ajándék lónak nem túrós!, A könnyűlovasság hágatása, a Ha nincs szamár, jó a ló is vagy éppen a Lovakkal bökünk, ugye?. A Nemzetközi Lóversenyszövetség kérdésükre elmondta, hogy e tény miatt nem akadályozzák Overdose további pályafutását, de örülnének neki, hogy hogyha többet nem járna forgatásokra.

2 KOMMENT

  1. HÁT én tényleg nem tudom mi történhetett ezzel a “”Lóval””, ez egy fenevad, …azaz egy állat!!!!
    Nem értem, hogy lehet valaki ekkora-de EKKORA nagy barom…:((( Ez rontja a hírnevét véleményeim szerint, mert ugye mindenki tisztában van a ténnyel, hogy ugye Őőő… egy remek személyiséget, azaz posztot tölt ki a szerepében!Sőőt, az egész magyarság életében…Óhh…de mennyire!Most meg befeketítették előttem az új hírek!Hogy ezt a cikket eddig nem olvastam!?Ekkora hibát!! (Na de mért nem szóltatok nekem előbb erről??)
    Kérem, ha valaki találkozik a Nagytiszteletű személllyjel, az írjon weboldalamra…vaaaagy…nem is tudom….nem tudok dönteni…de!-Megvan!>>>>inkább az e-mailemre írjon, mert az az e-mail címem!!!
    Előre is köszönettel és mélyen tisztelt üdvözlettel:

    Sziszegő(hívjatok csak Sziszegőnek;)))), bár senki a becenevem..na mindegy. )