A magyar miniszterelnök ismét tanúbizonyságot tett hihetetlen munkabírásáról: csütörtökön az Európai Uniót győzte le, péntekre pedig sikerült megtalálnia a rák ellenszerét.

Az új gyógyszert maga Orbán Viktor fejlesztette ki, miután kicsit módosított a Coca-Cola eredeti receptjén. A magyar miniszterelnök az amerikai Pfizer gyógyszergyárral közösen gyártja le a szérumot a szentgotthárdi Opel-gyárban.

Orbán Viktor a HírCsárdának beszélt a fantasztikus fejlesztés hátteréről.

“Volt egy pikk ászom, egy piros és egy zöld makk alsóm, egy káró bubim, egy zöld nyolcasom, három jolly jokerem, egy treff dámám, egy kör ászom, egy szíves meg egy makkos Tell Vilmosom, meg egy kör Ászok” – mondta jókedvűen lapunkak a miniszterelnök egy nyírségi farkasveremben.

A Miniszterelnökség közölte a Pfizerrel, hogy a vizsgálatok szerint Orbán gyógyszere 95 százalékban elpusztítja a rákos sejteket, a maradék öt százalék “hibahatáron belüli”, főleg úgy, hogy a szérum egy sor más betegséget is gyógyít, például az Alzheimer-kórt, a combnyaktörést vagy a melegséget.

A hatóanyagot már Észak-Koreában és Kirgizisztánban is engedélyezték, igaz, egyelőre csak a büntetésvégrehajtásban.

“Ahol dolgoznak, ott hullik a forgács!” – reagált Orbán Viktor, majd jelezte, hogy muszáj hazasietnie, mert estére el kell érnie a 2050-es klímacélt.