Az alkohol és koffein tartalmú energiaitalt fal- és ereszmászáshoz ajánlják.

Alig telt el pár nap, Szájer József kétes hírnevére alapulva, a volt politikus történetét vagy nevét felhasználó termékeket dobtak piacra máris élelmes vállalkozók.

Szmájler néven, például, újfajta dizájn drog került forgalomba, ami a brüsszeli éjszakák hangulatát idézi meg. Ha valaki ezt beveszi azt haluzza, hogy egy olyan országban él, ahol szabadon szexelhet és nem kell ehhez feleségül vennie Handó Tündét.

Hamarosan megjelenik PS5-re és Xboxra a Striker József first person shooter játék, amiben senkinél nem lesz fegyver, és így kell tüzelni.

Szintén az e-sport piacot célozza meg a Assassin’s Creed: Brussels, amiben a magyarellenes brüsszeli bürokratákon átverekedve kell eljutni melegbárokba, miközben Soros Györrgy migránsokat dobál a meztelenül, hátizsákkal menekülő avatárunkra.

A legnagyobb slágernek azonban a Cider József energiaital ígérkezik, ami a gyártó szerint annyi cukrot tartalmaz, hogy ha az ember a kezére önti, simán ragad bármilyen bádoghoz, így ereszmászáshoz tökéletes. Az ominózus este hangulatát idézi a Cider József megemelt alkohol és ecstasy tartalma is.

1 KOMMENT

  1. […] A legnagyobb slágernek azonban a Cider József energiaital ígérkezik, ami a gyártó szerint annyi cukrot tartalmaz, hogy ha az ember a kezére önti, simán ragad bármilyen bádoghoz, így ereszmászáshoz tökéletes. Az ominózus este hangulatát idézi a Cider József megemelt alkohol és ecstasy tartalma is.https://hircsarda.hu/2020/12/03/alkoholos-energiaitalt-neveztek-el-szajer-jozsefrol/ […]