Több tízezer olvasónk jelezte, hogy bár hírek terén mi vagyunk számunkra a valóság iránytűje, de az élet egyéb területén magukra hagytuk őket. Most korrigálunk. Négyrészes cikksorozatunk első része.

Bak

A közelgő Elios-Jupiter-Kleinheisler együttállás miatt január elég vegyes lesz a bakoknak. Piramisjátékba csak alapos megfontolás után vágjanak bele, és ha tehetik akkor rögtön a tetején szálljanak bele. Ha pedig koszorúér problémájuk adódna, akkor időben kérjenek beutalót, ugyanis hatalmasak a várólisták az egészségügyben. Magánéletükben átlagosan minden napra jut majd egy totális, mindent felemésztő, lelkeket és sorsokat megnyomorító, megtaposó krízis, ezért javasoljuk, hogy öltözzenek rétegesen.

Idézet az évre:

“Nem tudom, milyen fegyverekkel vívják majd a 3. világháborút, de azt tudom, hogy a joghurtra mustár az fosat rendesen” – Bruno Einstein, a fizikus unokatestvére

A bakok mindenképp próbálják ki 2020-ban: mentás-hekkes kocsonya

Vízöntő

A vízöntő jegyében születetteknek általánosan javasolható, hogy egy kicsit vegyenek vissza, nem csak ők várnak a vizitelő orvosra a belgyógyászaton. Párkapcsolataira általánosan jellemző lesz idén a vizenyősség, esetenként a könnyen kiszáradó bőr. Non cras, quod hodie! Szürkehályog probléma esetén javasoljuk már most a fehér bot használatának megtanulását, mivel átlagosan 44 napot kell várni egy ilyen kezelésre. Ne legyen nagyon meglepve, vagy legalábbis próbálja palástolni meglepettségét, amikor régóta halottnak hitt távoli rokonai egy napon váratlanul betoppannak önhöz és megdicsérik a főztjét.

Idézet az évre:

“Szétadom!” – József nádor, amikor meghallotta, hogy Gróf Széchenyi István megalapítja a Magyar Tudományos Akadémiát

A vízöntők mindenképp próbálják ki 2020-ban: (szegedi) halászlés Magnum

Halak

A halak uralkodó planétája az Uránusz, de igyekezzen nem közel kerülni hozzá: ez a negyedik legnagyobb tömegű bolygó a Naprendszerben, gravitációja magába húzná, a túlélés esélye gyakorlatilag nulla. Érdemes hozzátenni, hogy ennek a bolygónak 27 holdja, azonban ezek közül egyik sem az öné. Azonban az még előfordulhat, hogy befektetés céljából véletlenül vásárol egy ingatlant, de valljuk be ennek kevés az esélye. Ehhez nagyon hülyének ÉS gazdagnak kell lenni. Nagyjából márciusig hidegnek fogja érzékelni az időjárást, öltözzön régiesen.

Idézet az évre:

“A vasalódeszkát biztos nem viszem fel, te belterjes hülye sznob angol f*aszkalap” – Tendzing Norgaj Edmund Hillary felé, nepáliul

A halak mindenképp próbálják ki 2020-ban: klorofiles-raklapos pizza