A fiatal miniszterelnök digitálisan küldi majd egymaga haza a szovjet csapatokat a Slash-koncert közben.

201906_slash

„Óriási siker az 1989-ről készült hivatalos tájékoztató videó, a fesztiválozók már jelezték, hogy akár két percenként is levetíthetnénk” – áll a VOLT közleményében. A fesztivál szervezői éppen ezért meglepetéssel kedveskednek a vendégeknek, és a szerda esti Slash-koncertre elhozzák a fiatal Orbán Viktort, személyesen.

Sopronba a szükséges technológia egyenesen a Coachella szervezőitől érkezik, a fiatal Orbán Viktor így akár a fesztivál hátralévő részében beszédeket is tarthat a koncertek alatt. „Nagyon kedvelem Orbán Viktort, és én is azt szeretném, hogyha minél kevesebb külföldi lenne az országban, hiszen Magyarország a magyaroké” – nyilatkozta társfellépőjéről Slash, és hozzátette, a backstage-be egyébként is kérték a napokon keresztül birkafejet evő (igazi) Németh Szilárdot, úgyhogy most már minden adott egy jó koncerthez.

1 KOMMENT

  1. igaz mondás=, fing a társaságba

    Gyakran tapasztalom, valamelyes kellemetlen igazság kimondására, úgy reagálnak, hogy nem reagálnak! ILLETLENSÉG a kimondása, mint a fingás a társaságba. Jobb nem tudomásul, nem észre venni. Elengedni fülünk mellett, ha fintorgunk is orrunk alatt. Semmiképp ne reagáljunk rá, ezt követeli a jól neveltség. Megszoktuk, mint a hazugságot, nem a mondása, a leleplezése illetlen. Ilyen bolond fejtetőre állt világban élünk. Mindenki rágja, mint kutya a műcsontot! A TV a lapok hazugságát szajkózza, a saját vélemény kialakítása macerás dolog, könnyebb a készen kapott. Utána gondolni megint nehéz, sokszor nincs is mivel. Véleményt cserélni, nem divat, általában rossz üzlet, mindenki ragaszkodik téveszméihez. Például, hogy ő okos ember! “Minden meggyőződés ostoba, minden ostoba meggyőződéses!” Mindnek az a jó rendszer, melyben ő Isten kiválasztott állatja, és csak az, az igazságos! Okosnak hiszi magát, miközben orránál fogva vezetik, de azt se látja, mert kiszúrták a szemeit rég. A vélemény meg a segg lyukkal van egy státuszba. Mindenkinek van, senki nem kíváncsi a másikéra!