Annyian léptek ki az LMP-ből, hogy a párt politikusainak már semmire nem jut idejük az adminisztrációs terhek miatt; nem hogy az EP-választást, de még a 2018. áprilisi adatokat sem tudták feldolgozni.

lmp10

A pártban maradék tagjai, két politikus, három íróasztal és két derelyeszaggató a hétfői rendkívüli küldöttgyűlésen úgy döntött, hogy az EP-kampányban már használt órákat kilépésszámlálóvá alakítja, hogy legalább ezekkel a számokkal törődjön valaki.

A számlálót a napokban tesztelik majd, a parlamenti folyosókon már rebesgetik, hogy még többen elhagyják a pártot a héten, hogy végre a nevük is forogjon.

„A párt levonta az utóbbi több mint egy év tapasztalatait, és brit fejlesztőkkel bővítette informatikus csapatát, ők alkották meg az új programot. Alkalmazkodnunk kell a változó világhoz” – mondta Ungár Péter.

Az LMP képviselője hozzátette: előre menekülnek, ezért már most meghirdetik a Másfél millió kilépés Magyarországon programot, hisz a magyarok kivándorlásával kampányoló, zöld pártként nem is tehetnek mást.

 

1 KOMMENT

  1. Be kéne tiltani az összes ellenzéki pártot! Akkor nem lenne ilyen pobléma! Amikor én fiatal voltam, senki sem ért rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni, mint hogy kilépésszámláló! El voltunk foglalva a haza építésével, vezetőink dicsőítésével!

    #tilcsákbe #poblemsolved #régiszépidők