Miután a Magyar Posta közölte, hogy akkor kapjuk kézhez a leggyorsabban a csomagokat, ha belföldi rendelés esetén kihagyjuk a szállításból a céget, a többi közszolgáltatást nyújtó állami intézmény is a sarkára állt.

mav tabla copy

A hírre reagálva a MÁV közleményben hangsúlyozza, hogy a közelgő ünnepek miatt várhatóan megnövekedő utasforgalomra tekintettel jobb ha a MÁV-ot kihagyják a tömegközlekedésből az utazók. “Rengeteg panasz érkezik ilyenkor a jegykezelők részéről is, hogy a tömött szerelvényekben nehezen tudnak haladni. Ilyen körülmények csak romlani tud a szolgáltatás színvonala” – közölte Bíbor Annet, a MÁV-csoport szóvivője.

Ezután a Katasztrófavédelem is közölte, hogy tűz esetén jobb ha inkább kihagyják a tűzoltókat. Azt tanácsolják, hogy ilyenkor érdemes inkább másik ingatlanba költözni, de semmiképp sem az utcára, mert az törvénytelen. Hozzáteszik: a tűz oltásával viszont senki ne próbálkozzon mert az veszélyes és szaktudást igényel.

FRISSÍTÉS:

A Magyar Labdarúgó Szövetség közleményben javasolja a rajongóknak, hogy ha focit szeretnének nézni, akkor inkább hagyják az NBI és a magyar válogatott meccseit, mert a fokozott nyomás miatt romolhat a játék színvonala.

1 KOMMENT

  1. “Megbízhatóan zsidóbarát történészek azt írják Magyarországon a második világháborúról, hogy „csapataink”, „honvédeink”, „visszavonultunk”. Képzelje el, hogy azt írja egy történész Németországban, hogy unsere Wehrmacht. Az biztosan náci. Igazi, keményvonalas náci. Ez még az AfD-ben is tűrhetetlen lenne. Csak Magyarországon azonosul az elitek egy része a második világháború veszteseivel. Se Ausztria, se Németország, se Románia (a hadijog szempontjából „vesztes” államok), senki más, csak mi. Mi lehet ennek az oka?
    Ez a legreakciósabb ország a Földön.”
    ” Tegyük fel, hogy a kormányfő most is olvassa, mit javasolna neki?
    Vonuljon vissza a politikától, és vigye magával az egész pereputtyát. Sok boldogságot kívánok!”

    Egy kislány viszi a babáját a kezében. Merre mennek?