A Kormány nem hagyja, hogy a multinacionális cégek mesterségesen felpumpálják a magyar életminőséget – jelentette be Gulyás Gergely a Kormányinfón.

gg szar

„Mindenkinek tudnia kell, a Kormány kész megvédeni a jelenlegi egészségügyi, oktatási és szemétszállítási vívmányokat” – nyilatkozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Elmondása szerint hiába ajánlanak külföldi cégek extraprofitért metrókat, a budapestieknek jó a metrópótló busz, akik pedig nem budapestiek, azok a fizetős egyetemeknek örülhetnek leginkább.

Gulyás emellett megígérte: a futball színvonala, a nyugdíjak, valamint a forint euróval szembeni értéke is mesterségesen alacsonyan lesz tartva.

 „Soros György és hálózata ismételten Magyarországot támadja a hajléktalanok kapcsán is. Nos, világos üzenetet küldünk, az életszínvonal-csökkentés nem csak a középosztálybeliekre vonatkozik, hanem az utcán élőkre is. Ha valakiket nincsteleneknek hívunk, akkor ne is legyenek dolgaik” – mondta Gulyás, majd hozzátette: nem hagyják, hogy a bukott Angela Merkel az elnyomó Brüsszellel együtt elvegye a magángéppel való utazás jogát azoktól, akik itthon a legjobban megérdemlik.