Rendőrök vezették ki a részegen randalírozó Hajdú Pétert, a műsorvezető ráadásul pitiáner módon ellopta Rogán Cecília nevezési lapját.

201807-hajduszepe

Nem volt botránymentes a 2018-as Magyarország Szépe verseny. Az esemény egészen addig békében zajlott, amíg meg nem jelent a Magyarország Szépe Kft. tulajdonosa, Sarka Kata volt párja, Hajdú Péter. A műsorvezető már az érkezésekor feltűnést keltett, mivel az esemény helyszínére érkezve egy mozgássérült kislányon parkolt le, akit később megvert és ki is rabolt, mert a Porschéja alvázát nézegette.

A szemtanúk szerint Hajdú később is vállalhatatlanul viselkedett, mindenkibe belekötött, a széksorok között vergődve ráadásul ellopta Rogán Cecília nevezési lapját, így a propagandaminiszter felesége nem tudott indulni, pedig a szakértők szerint esélyes lett volna a koronára.

A biztonságiak kihívták a rendőrséget, de mire kiértek a hatóságok, Hajdú az épület több falát is összegraffitizte, olyan mondatokkal, mint „Az ATV egy geci”, vagy, hogy „Je Suis Havas Henrik”.

A rendőrök akkor fogták el, amikor nagymama pornós dvd-ket próbált beletuszkolni a színpad szélén lévő projektorba.

A balhé miatt állítólag Sarka Kata és a Magyarország Szépe Kft. az esemény átnevezésén gondolkozik, legesélyesebb régóta a levegőben lógó „Magyarország széfe” név lenne, Mészáros Lőrinc-különdíjjal, de, ha tovább romlik a verseny megítélése, könnyen lehet, hogy „Magyarország széle” lesz az elnevezés.