Az író-publicistát ipari búvárok mentenék ki, ám egyelőre nehezen tudják megközelíteni a nyílást. 

201807-barlangaszat

„Hétfőről keddre virradó hajnalban történt a tényállás, B. Zsolt éppen publicisztikát valósított meg. Amikor azonban már tizennyolcadszorra írta le, hogy Orbán Viktor a legnagyobb ajándék, amit Orbán Viktor adhatott Európának, a pápa pedig egy kaftános pornóbarista pörsenés, véletlenül olyan mélyre csusszant a miniszterelnök ánuszában, ahonnan már nem tudott visszajönni” – foglalta össze a történteket a BRFK szóvivője. Prentzl Alajos alezredes azt is hozzátette, az Orbán nyílása körül csapkodó nyelvektől nagyon nehéz megközelíteni a baleset helyszínét, az ipari búvárok pedig nagyon elfáradtak a Havas Bertalannal vívott közelharcban.

„Jól vagyok, csak kicsit fázom” – üzente Semjén Zsolt nyelvén keresztüli morzejelekkel a bent rekedt Bayer, akinek elmondása szerint csak táplálékra és thermo takarókra van szüksége, a benti, fojtogatóan állott, kommunista levegőt pedig már az utóbbi években megszokta.

A hírre Elon Musk bejelentette: csütörtökön beküldik a barlangjáratba Szijjártó Pétert és a Puskás Akadémia 1999/2000-es évfolyamát is, hogy Bayer ne unatkozzon annyira.

6 KOMMENT

  1. Nem bent rekedt, hanem ott érzi jól magát! A cikk végére csak kibukik az igazság! Sajnos ezek a mai újságírók annyira agymosottak, hogy el sem tudják képzelni, hogy valaki igaz szívből szeretheti, becsülheti, szolgálhatja a Miniszterelnök Urat! Ide vezetett az elmúlt nyolc év ultaliberális médiatúlsúlya!

    #ezekamaiújságírók #elmúltnyolcév #liberálistúlsúly

  2. A barlangról jut eszembe, hogy az ellenzék megint szembesült a valósággal.
    Senki nem szavazott rájuk a hétvégén tartott választáson.

    Ha lehetne távozzanak mielőbb az alagút innenső végén, mert szeretnénk már előre indulni.