Egy felbolydult méhkasra hasonlított a fővárosi III. kerületében található Gázgyári lakótelep játszótere, miután a lakók több hanyagul eldobott Parasic® kapszula dobozát találtak meg a környéken.

csurhe

Miután a házmester felvilágosította a lakókat, hogy valaki itt vélhetően kihajtott egy bélférget, valóságos hajtóvadászat indult a tettes ellen. Az esettől pár méterre elaléltan fekvő kisfiút szinte pillanatok alatt megtalálták a dühös lakók.

„Azt hittük vicc az egész, hogy valaki poénból kelti itt a hangulatot, hisz elég feszült napokat élünk most át a szurikáta ügy óta. Miután elbeszélgettünk a kisfiúval sajnos kiderült, hogy egy újabb borzalmas mészárlás történt, ráadásul pont nálunk… Egyelőre nehéz megszólalni, de következményei lesznek az ügynek, az biztos!” – nyilatkozta Korsó Ábel, profi házmester.

Az egyik lakó a HírCsárdának elmondta, értetlenül állnak a történtek előtt, eddig ugyanis még csak hasonló sem történt a környéken. „Nem akarjuk megrémiszteni a fiút, de tanulnia kell az esetből! Egy bélféreg sem véletlenül kerül az emberbe, a természet szimbiózisában nem ejthet kárt egyetlen ember sem! Van az ilyennek szíve???” – mesélte lapunknak Galand Andrea lakó.

Fiú édesapja azzal védekezett: gyermeke iszonyatos kínokat élt át a féreg miatt, de ilyen brutális megtorlásra ő sem számított. „Én mindig azon a véleményen voltam, hogy hagyjuk meg 8-9 méteresre, de a fiam makacs volt. De könyörgöm, ő egy gyerek! Ennek ellenére sajnálom a dolgot…”

A fiú és családja egyébként most új lakhelyet keres magának ugyanis már százával kapják a fenyegetéseket. Információink szerint a német Wormburg felé vehetik az irányt.