Apja hátára csatolt fosgép, mulatós undormány, műhajas műember – ezen kifejezések egyikét sem lesz szabad emlegetni Fásy Zsüliettel és Fásy Ádámmal kapcsolatban.

201706-fasy

Máris döntés született a Fásy kontra Szily ügyben: a hajnalban bilincsbe vert 444-es újságíró megrovása után a bírónő ismertette azon kifejezések listáját, amelyek használata azonnali elhurcolást és megrovást von maga után.

Így Fásy Zsüliettel kapcsolatban az újságírók nem írhatják majd le a „szőke fosgyáros”, az „álgipsy álking álénekes”, valamint a „beszélni és szöveget értelmezni sem tudó, de szerencsére énekelni sem tudó kisfosy” szóösszetételeket. Ezen kívül nem szerepelhet egy mondatban Fásy Zsüliett és a tehetségtelen, borzalmas, hallgathatatlan, parasztvakító melléknevek bármelyike.

A bíróság ugyanitt azt is kimondta: Fásy Ádámmal kapcsolatban nem szerepelhet ténymegállapításként az, hogy „a zeneipar legkártékonyabb gonosztevője”, valamint az „Orbán Viktor seggében élő playback-hobbit” kifejezés is tiltott lesz a jövőben.

Az üggyel kapcsolatban szerettük volna megszólaltatni Szily Lászlót is, de még nem tért magához a sokkból.

2 KOMMENT

  1. Szerintem egy tehetségtelen , táncolni nem tudó, de legalább énekelni sem tudó , trampli , aki minősíthetetlen “zenei” produkciót vitt a kamerák elé és zeneileg Taigetosz pozitiv vagy. Sajnos instant clear gomb nincs, se rögtönítélő izlésrendőrség..Tagadhatatlan tény, hogy ez egy tehetségtelen, ámde az apja hátán felfuttatott, énekelni nem tudó fostartály. De csak szigorúan szerintem.. Perelhetsz Malacka.. BTK.. tudod szerintem.. nem rágalmazás.. hanem vélemény.. ja és malacka mivel saját műsorod van, ezért közszereplő vagy.. Szerintem , sajnálatosan apuci megvásárolt műsoridejében, sanyargatod a tv- képernyőn keresztűl a jobb sorsra érdemes hallgatóságot. ..

    • Igaz de pontosítás képp:
      ” közszereplő az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja vagy alakította.”