Az eb nyolcaddöntőbe jutás után olyan megkereséseket és ajánlatokat kapnak, amik C. Ronaldoéval vetekednek. Hogy mik ezek? Elmondjuk.

201607-izland

Még alig értek haza az izlandi fiúk és ocsúdtak fel a reykjaviki ünneplésből, máris csörögnek a telefonjaik és folyamatosan csippannak az email-fiókjaik, akkora irántuk az érdeklődés a hazai és a nemzetközi porondon.

Aron Einar Gunnarssonnak az Eb-siker után a reykjaviki OBI-ban ajánlották fel a szaniter osztáy vezetését, ami jelentős szakmai előrelépés lehet a középpályás számára, hiszen eddig a faárú osztályon volt árufeltöltő-helyettes. De Ragnar Sigurdsson sem panaszkodhat, őt a Real Madrid vezetőedzője személyesen kereste meg, hogy megtudja, Kópavogurban hol van a legjobb fókaétterem. A csapat kapusa, Hannes Thor Halldorsson, pedig egyenesen Hollywoodból kapott ajánlatot. Őt Kenneth Branagh, a Thor című film rendezője kereste meg, és azt ajánlotta, hogy változtassa meg a nevét, mert rontja a filmje imázsát.

De mindenannyiuk közül Jon Dadi Bodvarsson, az izlandiak csatára számára lehet a legfényesebb a jövő, ugyanis neki személyesen Pintér Attila ajánlott szerződést a Gyirmótba.

5 KOMMENT

  1. Új Vizeken árok

    Én nem leszek a szürkék gitárosa,
    én fontos számosállat leszek!
    Nem leszek juhászok vánkosa!
    De leszek juhakol vén kosa!
    Verset eszek!
    És bégetek.
    Beeeee.

  2. Horrordrámába fordult a Feria del Ángel fesztivál Spanyolországban. Egy bikaviadalon több száz megdöbbent néző szeme láttára a bika felnyársalta a torreádort, a 29 éves Victor Barriót. Az esetről készült videókat azonnal osztani is kezdték a közösségi médiában, így nemcsak a bikaviadal-rjaongókat háborította fel az eset — írja a zindeksz.

    Felmerül a kérdés, hogy felháborodásukban mit tettek a bikaviadal-rjaongók és nem rjaongók! Halálbrigádokat alakítottak a bikák ellen? Tömegesen megtámadják a legelőkön kérődző nősténybikákat? Kötelezik az EU-t, hogy sürgősen új munkavédelmi irányelvet készítsen, amelyben előírja, hogy bikaviadalon dolgozó torreádor munkavállaló T72-es tankból nehézgéppuskából kilőtt Matador rovarirtóval köteles megdolgoztatni a bikát, majd a “pica” nevű tankágyúcsővel úgy főbekólintani, hogy kiontsa azt a ronda agyvelejét, és csak akkor kézbesítse a suerte del muerte nevű végső halálcsapást egy molekulaélesre fent szamurájkarddal, amikor az arénába rohanó páncélozott orvos sztetoszkópjával megállapította, hogy a bika minden kétséget kizáróan döglött?

  3. A bikaviadal új rendje szerint a matador az arénára épített sílesiklópályán hegyibiciklivel lerohan, triplaszaltót formál a levegőben, majd a bika fejére esik, pontosan a két szarva közé, hogy agyoncsapja. Ha a szarvára esik, a bika győzött.

      • A jövőben munkavédelmi okokból bikaviadalok helyett birkaviadalokat fog rendezni Spanyolország — rendelkezett Brüsszel. Az új rendszerű viadalokat kifejezetten félénk birkákkal tartják. Az a matador nyer, amelyik a legrövidebb idő alatt tudja megpuszilni az előle menekülő birka orrát. A matador szájáról kenetet vesznek annak ellenőrzésére, hogy tényleg megtörtént-e a csók, vagy csak színlelte. Az ijedtükben szörnyethalt birkákat a viadal után a város köztemetőjében helyezik örök nyugalomra.