A focisták szerint annyi narancssárga volt a stadionban, hogy mindenkiben Orbán Viktort látták.

oranje menet.jpg

Még mindenki sokkban van a tegnapi 8:1-es Hollandiától elszenvedett vereség után, de mi már most próbáljuk kideríteni, hogy mi lehetett a vereség oka. “Egyrészt a nagyobb gólkülönbség. Bár ez elsőre nem tűnik nyilvánvalónak, a Hollandok valamivel több gólt rúgtak mint mi, viszont náluk semennyivel sem csökkent a rezsi, úgyhogy még így is mi vezetünk”fejtette ki szakértőnk Belénessy-Későnffőy Bertold, a Szent László Független Politikai Iskola igazgatója, a magyar vízikrikett válogatott tagja.

“További probléma volt, hogy az amszterdami meccsen a hollandok jól láthatóan felülreprezentáltak voltak. Ha valamivel több magyar lett volna kint, vagy netán a Puskás Ferenc stadionban tartják az amszterdami meccset, máris jobban jöttünk volna ki. Aztán ott volt az a rengeteg narancssárga mez és narancssárga szurkoló. Hát a játékosok nem tudták, hogy ezt most Békemenet, Fidesz kongresszus, vagy valaki túlmosta az MSZP-sek pólóját. Több játékosunk az ellenfél hollandokban Orbán Viktort vélte felismerni, pedig közülük több fekete, Orbán Viktor viszont Felcsúton vett telket a stadion mellett. De én azt gondolom, hogy jó úton haladunk, és a stadionokban végül is remekül lehetne répát termeszteni.”

41 KOMMENT

  1. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=727674363913026&set=a.227939167219884.73869.100000114083825&type=1&theater&notif_t

    SZÖLLŐSI HAJNI: 8:1 / KÉPZELT RIPORT A VÁLOGATOTT EDZŐJÉVEL A HOLLAND MECCS UTÁN

    Milyen nyócegy? Milyen nyócegy? Csalás volt! Mindenki látta! Nem rúgtak nyócat a hollandok! Hetet rúgtak. A pontosítás végett. Hetet. Mi meg kettőt.

    Igen, az egyiket a saját kapunkba, de most csodákozó, b+, hogy úgy meg vótak zavarodva azok a szegény gyerekek? Egész nap szívták a füstöt, bevótak tépve- persze, akaratukon kívül befüveztették őket azok a tetű hollandok!- meg az a narancssárga szerkó, wazz! A bal oldali védőket arra is alig tudtam rábeszélni, hogy felmenjenek a pályára! Miről beszélsz? Csodálkozol, hogy meg voltak zavarodva??

    Ráadásul Felcsútról se vót ott senki.. az első félidőben azt keresgették szegény gyerekek a sok narancs között!

    Óvást fogunk benyújtani! Ez az ellenség tudatos megtévesztése!

    És igen is, hétkettő! Kettő a miénk és kész! A magyar csapatnak csak a rencerváltás óta van lehetősége a profi képzésre, a kommunista, rákosi-kádár érában nem vót esélyük sem! Az Aranycsapat az más, ne keverjük ide megint a ballibsi politikát! Örülök, hogy a szellemi képességük teljes kiaknázása mellett már odáig eljutottunk, hogy felismerik a kaput!

    Odarúgta és kész. Bent volt, vagy nem? És ha a miénk, akkor mi van? Legalább hazaszerető a gyerek!

    Nyócegy, bazmeg, nyócegy! Az megy! A nyócegyezés! Meg a zemútnyócév.. persze, amikor stadiont kell építeni, akkor meg hőbörögsz, wazeg! Aztán szerinted mégis hol kellene profikká képezni a fiúkat? Idegenlégióban, mi? Meg külföldi kluboknál, Alsó- Kelet- Tadzsikisztánban, sok ezer euróért! Azt csodákozol, ha szaros nyóc milláért, amiért kilencven percen keresztül kétségbe esve keresik ezek a szerencsétlenek a labdát, csak nyócegy a vége..

    Nyócegy! Persze! Lófasz! Majd jönnek még ide azok a töketlen fapapucsok a Felcsúti Királyságba!

    Addigra összeszedik magukat a fiúk, hazai fű, hazai levegő, hazai legelő, nem nyóclyukú sajt, hanem kilenclukú híd, nemzeti foci, nemzeti dohánybót, Magyarország jobban teljesít, Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

    Ps: Hallották, hogy idén a Széles a holland parlament elé szervezi a Békemenetet? Óvást nyújtanak be! 7:2 lesz az , majd meglássák, becsületesen, ahogy kell! Mer ami jár, az jár. Ennyi.

    Szép vót, fiúk! Szép vót, fiúk!

    /Szöllősi Hajni, Budapest, 2013. 10. 12. 08:01 /

  2. Igen, a focistáink azért bicegtek, mert a lábukra esett a pénztárcájuk!
    Nemhogy örülnétek, hogy a nyolc gólt a hollandok rúgták, és nem mi kilenc öngólt!:-))

  3. Viccet félre téve, az egész MLSz vezetőségnek le kellene mondania, egy új szervezetet felállítani:Nemzeti Labdarúgó Szövetséget akarunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ilyen hülye név mint mlsz, ostobaság.

  4. Nem értek a focihoz, nem is tudok focizni, és ezzel sokan vagyunk errefelé. Valószínűleg azért, mert soha nem volt Stadion a faluban, pedig 2 trafiknyian lakunk. Az egyiket becserélnénk egy Stadionra. Nem kell drága, jó lesz a mobil vagy kemping változat is. Szeretnénk megkérni Téged, Ó Bölcs, Nagy Vezérünk, hozd el nekünk a megváltást jelentő Stadiont!
    Köszönjük!

  5. Tudjátok ezzel a meccsel halálra aláztuk a románokat!
    Ők csak három gólt rúgtak nekünk, holott akár nyolcat is rúghattak volna!:-))
    Különben a magyar csapat nagyon jó volt, volt olyan 10 perc amikor nem kaptunk gólt!
    Ha néhány csuhás pap is kerülne a válogatottba, még a pályán eltemethetnének pár focistát és misét celebrálhatnának a magyar fociért!:))

  6. @Caaroy: NEM. a magyarok a narancs ellen játszottak. a narancs = haza. a haza nem lehet ellenzékben. tehát mi győztünk. mivel előbbiek szerint mi játszottunk magunk ellen, összesen kilenc góllal nyertünk. bukottbaloldal pedig ismét vereséget szenvedett.

  7. Vannak akik semminek sem tudnak örülni ? Fogadni lehetne, ha mi nyerünk akkor is csak kesergés lenne… Hát örüljünk, hogy milyen jók a hollandok, meg, hogy milyen sokan voltak együtt – kapták a pozitív energiát a focistáik… További szép napot !

  8. Úgy tudom, Egervárit a Magyar Köztársaság Nagykeresztjével fogják kitüntetni ezután a bravúros teljesítmény után. Fantasztikus erőfeszítéssel sikerült ugyanis elkerülni a 10:0-t.

  9. Egyébként kéne valami törvényt hozni analóg az autósok pontrendszerével, hogy ha 10 meccsen nem sikerül elérni 2 pontot, akkor minden játékos kötelező továbbképzésre kell menjen, ahol átismétlik többek között a saját és az ellenfél kapujának ismertető jegyeit.

  10. A magyar valogatott milliardokat takaritott meg a magyar adofizetoknek: ha egy stadionnal is kevesebb epul mar megerte!!

    Amugy nem tudom miert eroltetunk 150 eves jatekokat, ez mar a XXI.szazad: feszbuk like vilagbajnoksagban kene indulni.

  11. pontosan mi köze van a szar játékosoknak a stadionberuházásokhoz?

    ha ezt egy ballibsi emberke nekem képes levezeteni, akkor nyilvánosan megkövetem Ferenc testvért, és az öszödi beszédet piedesztálra emelem.