Október 1-jétől pozitív lesz a költségvetés egyenlege, miután a hiány előjelét egy 2/3-os törvénnyel fordítja meg a törvényhozás.

kocsis.jpg

„A mohó multik és az őket kiszolgáló poszt-kommunista, szemkilövető, oligarcha maffiabaloldal lobbija ellenére sikerült ezt elérnünk. Magyarország jobban teljesít, a matematika a Bilderberg-csoport által meghatározott szabadkőműves szabályait végre helyre kellett raknunk. Így nem akadályozhatja senki a rezsicsökkentés és a devizahitelesfelszabadítás fülkeszabadságharcát, amelyet a világ valamennyi gonosz erejével vívunk. IMF”kapott stroke-ot Kocsis Máté.

Az előjel megfordítása ellen tiltakozott a matematikatanárok egyesülete és az Európai Unió is, ám egyelőre a kormány illetékesei nem veszik fel a telefonokat és e-mailt sem olvasnak.

12 KOMMENT

  1. Na és? Hát megfordítják …. most probléma? Bezzeg a Bajnai-Mesterházi-Gyurcsány bukott baloldal nem fordította meg!
    Az nem volt probléma? Igenis fordítsák csak meg!
    Adjunk a bankár-oligarcha-népnyúzó-offshore-maffia pofájába! Aki velünk az Tudja! Nekünk holmi matematika vagy mi a fas.om ne diktáljon. A 2×2 igenis hat!!! ….ha nem akkor még mindig ott van Szijjártó és SmeciGabi meg a többi aki elmagyarázza ,hogy 7!
    Hajrá ….. hajrá!

  2. A helyes művelet ez esetben az abs lett volna, ha ismernék.
    Az abs, az abszolút érték, ami mindig pozitív.
    Pálda: abs 5 = 5, és abs -5 is = +5, vagyis a számnak csak a nagyságát veszi, előjel nélkül.
    Értve?
    Mert ha véletlenül valami itt növekedni kezdene, akkor megint ott az öngól,
    és az ádáz nemzetárulóknak ismét lesz min röhögniük.
    Ezért kéne valami számolás-mérésben jártas szakember a kormányba, nem csak jogász, varga, érettségizett téeszkönyvelő, meg futbalista.

  3. @kittrabi: Az elmúttnyócév valamint az azelőtti sok-sok év tapasztalatából kiindulva sosem lesz olyan pozitív, mely megfordítva negatív. A jövő generációja, mely az egésznapos iskolákban fog nevelődni pedig nem is fogja tudni, mi az a negatív, köszönhetően a most készülő új 2/3-os alaptörvénynek, mely szerint minden pozitív. 2014-ben pedig eljövé 1984.

  4. Ez a szegény Kocsis gyerek is annyira stílustalan, gerinctelen, egy kaptafára gyártott senkihelyettes, hogy már a nevét is elfelejtettem, pedig valahol szerepelt ebben a mondatban.

  5. Egyébként ma láttam a Híradót az M1-en.
    Az is megérne egy posztot: Magyarország szárnyal, mint még sohasem.
    Komolyan, bemondták a hírekben.
    Akkor ennek így is kell lennie.

  6. @Caaroy: Na ba+ akkor megint hiába háborúztunk!!! A qrva életbe.

    @tintamin: na ha az M1-en mondták be akkor biztosan (de mégis ki volt az az agyalágyult aki bemondta, mert ezek már bemondanak mindent)

    A múltkor is bemondták a tutit aztán nem is az volt!

  7. Azért ezt elkapkodták, nna. Elvártam volna, hogy levélben megkérdezzenek, akarom-e, hogy hiány helyett többlete legyen a költségvetésnek. Ez így komcsi tempó volt.