Autoreverz jelenti.

sleep_01.jpgA kényszerű intézkedésre az aszályos időjárás, a búza alacsony felvásárlási ára és a kedvezőtlenül alakuló kapzsiság miatt kerül sor.

11 KOMMENT

  1. Ez a Romaniából hazatérő, krumplifejű, füles, lóvöröshangya miért annyira szomorú már megint közjogilag vegzálvaa?
    Mé’nem lehet látni a pont, pont, pont, hangyakönnyekeet?
    Mé’ nem ződ a lába, vagy valamije?
    Nembánatoos annyira? Nemezé’ ment, de azt megkapta.
    Ott tudnak bánni vele. Itt nem szabad, mert rajzik. Jó a klíma.
    Kaptárakat is csinálnak nekik, csak nekik.

  2. Végre javulnak az életkörülményei az állami trógereknek is.
    Nagyon olcsók lettek mostanában. Muszáj volt már nyíltan lopniuk is.
    Ennyi emelést azért megérdemelnek legalább.
    Nehogymá’ csak a rohadt pedagoggusok megin’.
    Ez most nettó, vagy bruttó?
    Ja, hol élek?

  3. Akkor városunk közmegbecsülésnek örvendő pokgármesterét, “10%-os Ferit” ezentúl pontosan milyen néven is kell illetni? 25, 10+25, vagy 10*1,25=12,5%? Help! Minek nevezzem???

  4. @f o n t a: Az ortodox százalékszámítás szerint a 12,5% a helyes, de ki az a marha, aki csak ennyit kér, mikor 36 órányi törvényhozási akcióval, az egészet elrakhatja csont nélkül?
    Elavult, forradalom előtti rendszer.
    Dr. Sziijgyári Szent Péter, a számolás-mérés védőszentje szerint viszont 10 + 25 az 40, kerekítve, beszámítva a jobbanteljesítési állandót.

  5. a helyzet az hogy kulonbozo savokat kene bevezetni, igy hogy egysegesen emeltek a megvesztegetesek osszeget igy ez nem aranyos es nem meltanyos – jelezni fogom az ombucmannak!! Egy videki muszaki vizsgaztato mindig is el lesz maradva egy vesztegetesugyben szerencsesebb helyzetu kollegajahoz. NINCS IGAZSAG, ehhhh….

  6. @visszakettopadlogaz: a megoldás adva van: életpályamodell bevezetése, valamennyi érintett besorolása “megvesztegethető I ” kategóriába, és ezentúl csak az kaphat %-emelést, aki sikeres minősítő vizsgát tesz. A vizsgabiztosok sikeres korrumpálása a vizsgára bocsátás alapfeltétele.

  7. @f o n t a:
    ez mindenkeppen megvalositasra varo dolog, egy bevalottan korrupt orszagban “amatorokre” bizni ezt a fontos dolgot… ehhh

    amugy a divat biznbiszbe is betorhetne a korrupcio, szerintem nagy igeny lenne nagyobb meretu zsebes oltonyokre ( “nokia doboz” series by Armani, special for hungarian market )