II. Erzsébet cáfolta a híreket miszerint egy baktériumot ütött volna lovaggá, de nem zárta ki, hogy ez a jövőben még előfordulhat, megfelelő mennyiségű térdcukorgőz hozzáadásával. Tudósítónk jelenti.

budapest, 41 fok.jpg

Az alapító-cégvezető, Kremonit “Sanyi” RobeszPR szerint az alig látszó, elmosódó foltok esetenként a komfortérzetet is növelhetik. A Rent-a-Pacal már a jövőben gondolkodik: tervezik egy inverz autókölcsönző valamint egy éneklő mellszőrcsomó abuzálását is.

Mindig is szerettem volna színpadra állítani a Keresztapa skót verzióját, helyi amatőr színészekkel” – terelte el a szót a témáról az ügyben eljáró rendőrtiszt. A barátságos löszfal szerepét három ocelot játssza majd. Érdekesség, hogy mindegyikük kedvenc színe a kék.

7 KOMMENT

  1. @kispufi: Orbán Viktor kiadta az utasítást minden hőmérőt három centivel alacsonyabbra kell rakni. Magyarország jobban teljesít, ha kell, elérjük a bányászbéka fenekét is!
    Amúgy az uniós ármányt, hogy betiltották a higanyos hőmérőt, Viktor a házi pálinkás hőmérők bevezetésével sikeresen elhárította.
    További jó hír, már nincs hóhelyzet, ebben is sikeresek vagyunk.
    Kis üröm az örömben, nem is jönnek az osztrák katasztrófaturisták!
    Őket most politikusok pótolják.

  2. Gyorshír:Meg van a pacalkölcsönző első vevője:Orbán Viktor férjhez adja legidősebb lányát. Egy helyi Tiborc veszi el, a helyi cigánybanda fogja húzni a talpalávalót! Kérdéses: ki a helyi cigánybanda nagybőgőse?